Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AltGr

a ja sie pytam gdzie sie podzial okres

Polecane posty

Gość truskavvka
AltGr - jestem z Ciebie dumna dziewczyno ! Mówiłam, że jak się uspokoisz to wróci wszystko do normy! :) U mnie tak łatwo nie poszło, muszę brać hormony na wywołanie tej miesiączki ;/

wazne ze nie ciąża :) Ale jak tylko wroce do polski to lece do ginekologa w sprawie tabletek antykoncepcyjnych, mam jakos do nich wieksze zaufanie niz do prezerwatyw, co oczywiscie nie znaczy ze zrezygnuje z gumek heh My kobity to z tym okresem itd mamy problemy grr czemu faceci tak nie maja ?

Gość gość
Okres dla nas to normalka.Jezeli korzystamy z sexy to się potem martwimy.

Gość gość
Mów za siebie. Jak ktoś się zabezpiecza, to się nie martwi.

hej może wy mi pomożecie :)przynajmiej mam taka nadzieję :P spóżnia mi sie OKRES juz 3dni powinnam dostac 8.08 a mamy dzis 11.08 ostatni stosunek jaki odbyliśym z moim partnerem był dokładnie 27.07 i był przerywany ja wiem to nie odpowiedzialne ale tak czasem bywa :) nic mnie nie boli nie mam zadnych dolegliwości,mdłości tylko mam nadzieje ze nie jestem w ciąży :) ostatnio bardzo duzo pracuje jestem troche przemęczona,stresy w pracy mało jem bo nie mam czasu,dość czesto miałam krwotoki z nosa i brałam tabletki "cyclonamine" z badan mi wyszło ze mam anemnie a badania robiłam w połowie lipca co wy o tym myślicie,mam sie czym stresowac czy jeszcze nie???

Gość gość
1. Cyclonamine 2. Anemia 3. 3 dni to nie jest spóźnienie. Jak się spóźni dwa tygodnie to idź do ginekologa.

Gość gość
Spóźnia ci się okres DOPIERO 3 dni. Co nie zmienia faktu, że zawsze odbywając stosunek przerywany masz czym się stresować. ps. Nigdy nie pojmę tego tłumaczenia " tak czasem bywa" i jeszcze uśmiech do tego. WTF? Nic samo nie bywa, podejmujesz świadome decyzje. Skoro się nie zabezpieczasz, musisz liczyć się z ciążą. Proste.

Gość gość
juz nie udawaj ze jests taka rozsądna, niw uwierze w to ze nigdy głuoity nie zrobiłaś a pozniej paznokci nie obgryzałaś,prosiłam o jakąś pomoc doradzenie a nie komentowanie,a nawet jak bym była w tej ciąży to bym sie bardzo cieszyła chociaż nie zaprzeczam ze mogła by sie ona pojawic za 2/3mc bo teraz mnie czeka wyjazd służbowy i duzo duzo pracy na nim a w dodoatku przeprowadzka i kontrakt z pracy do placówki w rzymie

Gość truskavvka
Hej. To tak jak w przypadku AltGr, dziewczyna się ze stresowała, miała trochę na głowie i okres się przesunął. Myślę, że jak się rozluźnisz i trochę odpoczniesz to lada dzień dostaniesz okres. A mdłości mogą być nawet ze stresu :)

Gość gość
gościu 11.08.13 Nie, nigdy nie zrobiłam takie głupoty, a współżyję regularnie od 15 lat. Tutaj naprawdę wystarczy odrobina myślenia i odpowiedzialności. Pisząc na forum musisz się niestety liczyć z komentarzami na temat swojego zachowania. Chciałaś rady - najlepsza i w zasadzie jedyna jest taka żeby się zawsze zabezpieczać. To naprawdę nic trudnego :)

Gość gość
Ja też nie rozumiem jak można się zapomnieć. Jak człowiek jest aktywny seksualnie to zawsze powinien być na seks przygotowany. Mimo tego, że biorę tabletki to zawsze mam zapas prezerwatyw na wypadek gdybym stało się coś co mogłoby zmniejszyć skuteczność tabletek.

Gość noicoteraz1
Hej dziewczyny, ja rowniez mam problem z okresem mianowicie : ostatni raz kochalam sie z chlopakiem 24 dnia cyklu, zabezpieczylismy sie prezerwatywa (raczej nic nie peklo, zauwazylabym gdyby cos bylo nie tak), okres mam zwykle co 26 dni, jednak teraz roznie to bywa bo w marcu odstawilam tabletki anty (okresy po nich mialam co 31, 25 i 26 dni). Teraz mam 31 dzien cyklu, czyli okres spoznia sie 6 dni i nadal nic! Bylam u lekarza na USG, wykazalo mi sie, endometrium wynosi 8,1 mm (lekarz mowil, ze wyglada na zblizajaca sie miesiaczke), ale ze poza tym mam mocno powiekszony prawy jajnik i drobne pecherzyki na obu. Czy to moze oznaczac jakies problemy hormonalne i to jest powodem zatrzymania miesiaczki czy moze raczej zaszlam jakims cudem w ciaze, stosujac zabezpiecznie i uprawiajac seks teoretycznie w dni nieplodne? Dodam, ze dostalam d*phaston na wywolanie okresu, biore go jeszcze dwa dni i bede czekac.

Gość gość
Nic Ci się nie spóźnia. Nie można na podstawie trzech cykli tuż po odstawieniu tabletek określać długości cyklu. Do pół roku po odstawieniu cykle mogą być nieregularne.

Gość noicoteraz1
A co mogą oznaczać te drobne pęcherzyki? Mam nadzieje, że to nie początek jakiegoś zespołu policystycznych jajników...

Gość gość
Zawsze są drobne pęcherzyki.

Gość Endo123
Wlasnie nie jestem pewna, bo na tym USG z marca mam napisane, ze bez zadnych zmian patologicznych, a tutaj od razu napisane, ze sa małe pecherzyki.

Gość gość
Pęcherzyki to nie jest patologia.

Gość gość
Poza tym w marcu byłaś po odstawieniu tabletek. Teraz mozesz juz jajeczkowac, wiec to, ze pecherzyki rosna to jest normalne. Rośnie kilka,jeden peka. Po trzech miesiacach nie mass raczej obrazu pcos.

Gość noicoteraz1
Tylko okresu nie mam i to mnie dziwi. Może to ciąża jednak...

Gość gość
NIE, TO NIE CIĄŻA.

Gość noicoteraz1
A w marcu jeszcze nie odstawilam tabletek, odstawilam je dopiero w maju.

Gość noicoteraz1
Zrobilam bład :)

Ale zescie sie kochane rozgadaly :D No ja z moim partnerem nie uprawiam jakos specjalnie czesto seksu wiec tez nie mam przy sobie gumek, bo wiem ze cos takiego jak ''ponioslo nas'' nie nadejdzie xDD On wiecznie zmeczony po 10h pracy a ja po siedzeniu w domu na d***e przed kompem nie mam ochoty na nic ;_; Co do komentarzy wyzej - zrob test ciazowy, tak bedzie najlepiej :P Ja nie mialam zadnych objawow okresu i tez przypuszczalam ze w najblizszych dniach sie nie pojawi a potem postanowilam sie lenic i odpoczywac, pelen relaks :D w sobote w poludnie silnie zaczal mnie bolec brzuch i mnie zemdlilo, poszlam do toalety a tam krew na majtkach - szok, ale wazne ze sie pojawil :D