Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robiłam to tylko raz w życiu

zapisałam się na regulację brwi ALE SIĘ BOJĘ

Polecane posty

Gość robiłam to tylko raz w życiu

jezuu stara nie jestem ale regulację brwi robiłam raz w życiu w czasach licealnych jakieś 5-6 lat temu i wyglądałam okropnie !!! oczy zdziwione boże tragedia... i od tamtej pory się bałam. ale jak idę po ulicy to zazdroszczę dziewczynom że mają ładne brwi, a ja mam grube i czarne już nie mogę na nie patrze.... mam nadzieję że mi nie spierdzieli :( jak pójdę do kosmetyczki co mówić ? ja nawet ni eiwem jak mi będzie pasowało wstyd.... co ta kobieta o mnie sobie pomyśli. Mam niebieskie oczy długie rzęsy i jasne włosy cieniu używam tylko brązowych bo nie wiem jakie mi mogą jeszcze pasować jeny wreszcie to komuś powiedziałam :)

nie przejmuj się tak bardzo :) wejdź powiedz ,ze dawno tego nie robiłaś - czy może ic cos doradzić ? Jak masz grube ładne brwi to jest masa możliwości :)

Gość gość
to idź do dobrej i sprawdzonej kosmetyczki/

Gość gość
ja robie sobie sama :)

Gość Mirka wanilka
a co ma o Tobie mysleć? ja chodze na regulacje brwi, henne brwi i rzes, na depilacje pach i na usuwanie wąsika. I co ona ma o mnie pomyśleć? że ojej ale owłosiona jestem skoro wąsa usuwam? a te które usuwaja wąsy z brody albo robia depilacje okolic bikini itp? ona sie juz napatrzyła, wie co robić... jeżeli znalazłaś fajną kosmetyczke to Ci nic nie spapra. Regulowani woskiem tak nie boli - chociaż mnie zawsze trochę boli nie wiem dlaczego...jestem wrażliwa na ból w tamtych miejscach. Bardziej boli jeżlei trzeba wyrwac pojedyńcze włoski. Dobra kosmetyczka umie dobrac kształt brwi. A ja tez mam długie rzesy, niebieskie oczy, jasne włosy i używam w sumie tlyko mascary czarnej i rozswietlacza na powieki. albo brązowych cieni ale to rzadziej., Wydaje mi się, że w innych kolorach smiesznie wyglądam