Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestrachana

Jak zmienia sie wygląd krocza po porodzie naturalnym

Polecane posty

Gość gość
No to nie zostaje nic innego jak pogratulować faceta :D

Gość goscqqq
Co za pustaki pisza!!!! Az mnie bierze złość jak czytam te głupoty! !! Ja rodzilam naturalnie i wierzcie mi, ze to jest najpiękniejsze przezycie dla matki jak i dla dziecka. Stopniowe,bez szoku dla dziecka. jak natura to stworzyła. Jest stwierdzone naukowo, ze karmiac macica zmiejsza sie o duzo szybciej a do tego jeszcze szybciej jak rodzi sie sn. Cesarka to głupota jesli ktos sobie " zamawia" potem trzeba jakieś dwa lata czekać zeby zajść w ciążę- bo macica musi sie zrosnac. Jednej babce po cesarce w drugi ej ciąży macica sie rozpadla na kawalki- cudem uratowali dziecko- za wcześnie urodzone i mialo problemy ze wzrokiem i czymś jeszcze. Mnie nie nacieli w kroczu- powiedzialy polozne ze lepiej peknac samemu i tak się stało_ rozerwalo mnie w naturalny sposób ze wlokna miesni tak sie ulozyly " rozerwaly" ze jestem bez zadnej blizny. Nic nie czuc i nie widać. Oczywiście mnie zszyli. Wargi mam duze, ale co ciekawe sa mniejsze po porodzie. Duzo ladniejsza jest wg mnie moja cipka. dodam ze rodzilam w Malmö - szwecja

Gość frrrrrrrrranca
Po pierwszym porodzie to juz nie pamietam,jak bylo,ale dziewiczo to to nie wygladalo. Po drugim jest jak jest,wejscie jest jakby 'bez przedsionka', od razu jest tak ' wnetrznosciowo'. Co do ciasnosci to nie wiem,chyba jakiejs spektakularnej roznicy nie ma,moze jest odrobine luzniej,ale nie na tyle,zebym widziala jakas wyrazna roznice. Co mnie w*****a,to podlosc ludzi na tym forum. Moj chlop nie zaglada mj tam z latarka,te mojewieksze wargi mniejsze nigdy (bo i wczesniej byly wieksze) nie byly problemem. Tak samo z poprzednim facetem,a to byl raczej esteta ,ktory nie znosill wlosow lonowych,malo erotycznej bielizny itp,wiec chyba wyglad c**y az taki strasznje wazny nie jest. I wejdzie czlowiek na to kretynskie forum z dobrym wamopoczuciem,przeczyta pare tematow i nastroj zjezdza do piwnicy. Bo sie dowiaduje o sobie - wstretne poobrywane firanki,rozjechany lej,poorane wiszace cycki,darkozjad,bo sie dzieckiem opiekuje i nie oddaje babci pod opieke w wiekh 3 mcy i inne. Super sie bawicie,co? Brzoskwinka,dobre sobie. Poczekaj 10-15 lat,to ci sie tak czy siak z twojej brzoskwinki zrobi suszona sliwka robaczywka

Gość gość
Ja, po porodzie, mialam odwagę obejrzeć małą po 4 tygodniach pologu. Patrzę a tam otwór, brak malych warg, a duże jakies mniejsze :D blizna od pipki do o***tu, ktora sama w sobie wygląda jak monstrualna zapasowa łechtaczka :D szyl mnie dr frankenstein <3

Gość gość
Sasiad mowil ze jego zona jest luzniejsza w tym miejscu. A ja jak penetrowalam moja byla kobiete ktora urodzila syna sn to stwierdzam fakt ze bardzo ciasna byla. To chyba jakies uwarunkowanie genetyczne kto jaki tam jest I bedzie

Gość gość
U mnie jest tak, że cały czas jest "otwarta" nie tak jak przed, ze bez podniecenia nie można było nic włożyć. Tak jak pisze koleżanka wyżej brak małych warg, duże jakieś mniejsze się zrobiły. Także te brednie o tym, że nic się nie zmienia można wrzucić do kosza. W środku jest tak samo, ale z zewnątrz to już zupełnie coś innego.

Gość załamana1111111111www
Kobitki nie dajcie sie nabrac. Na stojsco wyglada spoko ale jak kucacie to juz podrazka. Jest rozszerzone moze sie nie domykac mam na mysli wargi sromowe. Dokladnie przy kucaniu z rozszerzonymi nogami. Cwiczenia pomoga w srodku ale nie w 10p-% .Ja zbieram kase na plastyke bo jak facet nie ma grubego to porazka. Luz luz i jeszcze raz luz.Seks jest i orgazm tez ale jest ogromna różnica. Moze kiedys nasze matki to akceptowaly ale kpina. Porod silami natury to kpina.Moze wywolac wiecej komplikacji niz cesarka. W cesarce moze byc blad tylko lekarza ktory robi naciecie. Tlumaczyla mi to kolezanka ktora jest polozna i im nie wolno tego mówić na glos. A ja glupia posluchalam babskiego lamentu rodziny ze to naturalne zdrowe najlepsze dla dziecka itp. I zaluje!!! Bo mam ladna cipke z zewn ale po roszerzeniu nog czy głupim kucaniu to porazka. Komplikacja po cesarce to bliznowiec gdy blizna sie nie chce goic i sie paprze. Na dzis gdybym mogla cofnac czas zdecydowalabym sie na cesarke. P.s. nie dajcie sie cewnikowac to zwieksza szansę na problemy z nietrzymaniem moczu przy np. wiekszym kaszlu naglym wysilku lub niespodziewanyn kichnieciu. A tego nie lecza z nfz bo kaza cwiczyc miesnie kegla a nie chociaz i nie siusiasz, tylko puscisz taka mals plamke i tyle. Kup sobie podkladke higieniczna usłyszysz i s********j mowi nfz. Dopiero jak bedziesz tene lady potrzebowac to Cie zapisza na zabieg.

Gość gość
ja rodziłam dwa razy sn - bez cięcia i nie pękłam pamiętam, że po pierwszym porodzie byłam na dole opuchnięta po drugim porodzie wyglądałam zaraz jak przed ciążą, żadnego śladu na zewnątrz nie zauważyłam, mogłam od razu usiąść itp przed ciążą jak i po obu porodach używałam tamponów mini i to się nie zmieniło za to obecnie - jestem 9 lat po ostatnim porodzie czuję się trochę inaczej, z wyglądu nadal nic się nie mieniło, ale czuję że moje mięśnie tam nie są już takie same, nie wiem może to po prostu wiek a nie przez porody... zdarza mi się przy kichnięciu trochę popuścić - co wcześniej nigdy mi się nie zdarzało albo przy oddawaniu moczu kiedy wstrzymuję strumień to nie od razu jest wstrzymany....