Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestrachana

Jak zmienia sie wygląd krocza po porodzie naturalnym

Polecane posty

Gość gość
Myślicie że coś do tych wszystko wiedzących dotrze?

Gość gość
ja nie mam problem z moim kroczem odkad robie sobie tam makijaz :P

Gość gość
NORMALNIE A jak robisz wielką kupę, to też Ci zostaje rozwarcie :D

Gość fatBarbie
znowu ciemnota się wypowiada... jak ja lubie te wasze fobie

Gość gość
A jakim cudem po przytuciu i zrzuceniu 30 kg nie mamzadnego rozstepu i obwislej skory?!

Gość mokpurek
po pierwsze- kupa to nie to samo co ogromne cialo dziecka ktore rozrywa skore az do odbytu,,,po drugie- i tak wasi mezowie marza o takiej jak ja a nie z kanionem miedzy nogami. i zadne wasze wielkkie zapewnienia TEGO NIE ZMIENIA I WY TEZ TO WIECIE

Gość gość
Takie jak ty to faceci biora na jednorazowe numerki,a normalne myslace babki na zony

Gość gosccc
...tylko szkoda ze jednoczesnie...szkoda dla zon oczywiscie

Gość gość
'' gość Takie jak ty to faceci biora na jednorazowe numerki,a normalne myslace babki na zony '' He He :D dokładnie A jak będziesz tak dawała się przenicować, to bez porodu też taką będziesz miała ;)

Gość gość
byla tu na kafe taka co zaszla w druga ciaze z... zonatym, pierwsze miala 10 letnie tez wychowywala jako samotna matka, pewnei tez myslala tak jak ty, ze jak bedzie miec ladna wagine to wszyscy faceci beda jej :D

Gość gość
Tak wspolczesne kobiety nie nadaja sie do naturalnych porodow, bo one jako dzieci byly odratowywane i urodzily sie slabsze. Ratuja teraz dzieciaki za wszelka cene i potem one maja problem z normalnymi rzeczami, czesciej choruja, zapadaja na alergie, maja choroby psychiczne, depresje, nei radza sobie, gorzej sie ucza, nie potrafia sie dostosowac, ciagle trzeba je leczyc. Potem to nie jest zdolne do jakiegokolwiek wysilku, bo zaraz by padlo...

Gość gość
najbardziej na to narażone sa dzieci z in vitro - poczęte w spośób nienautralny, sztucznie podtrzymywane przy życiu.

Gość gość
Najgorzej że z takich każde następne pokolenie, będzie jeszcze słabsze, a już rodzić nie będą umiały w ogóle :O

Gość gość
Dlatego w europie jest selekcja naturalna i ciaze uznaje sie od 12 tygodnia,ale to trudny temat

Gość gość
ja nie wiem jak moj krok wygladal przed takze nie wiem jak jest teraz az tak mnie to nie interesuje ale sex jest taki sam a moze nawet lepszy nie czuje sie ani luzna ani wielka tam na dole wiec mysle ze wszystko ok oczywiscie mysle ze z rok sie dochodzi do siebie i trza cwiczyc u mnie przynajmniej tak to trwalo teraz jest super

Gość gość
a nie wiem jak moj krok wygladal przed takze nie wiem jak jest teraz xxx Naprawdę są w XXI wieku kobiety, które nie wiedza jak wyglądają ich c*pki?? Moje zycie uległo destrukcji :D

Gość gość
Co za ciemnogród :D Jak kobieta może nie wiedzieć, jak wygląda jej c*pka. No ale skoro większość osób tu piszących nie wie, jak to wygląda to jakim cudem wiedzą, że nic się nie zmnieniło :P Ja oglądałam moją w lusterku nie raz i wiem, że jest śliczna, nie musi mi tego mówić partner (chociaz mówi, że doprowadza go do obłędu hehe). Bajki o tym, że jest ciaśniej opowiadają te kobiety, które zostały porozcinane i mają blizny w pochwie, więc skóra nie jest już rozciągliwa.

Gość gość
Nie ma żadnej różnicy, a poza tym jak cie natną to za szyja z reguły ciut mocniej i jest git

Gość gość
09.08.13 [zgłoś do usunięcia Co za żałosny tekst " moja c*pka jest sliczna" jaka żenada hahahahahaha

Gość gość
Jak w tym żenada? w sprawie koleżnki wyżej

Gość gość
jak we łbie nie będzie poukładane to z najpiękniejszymi i najciasniejszymi c*pkami wcześniej, czy później was wypieprzą z życia

Gość gość
''Jak kobieta może nie wiedzieć, jak wygląda jej c*pka. No ale skoro większość osób tu piszących nie wie, jak to wygląda to jakim cudem wiedzą, że nic się nie zmnieniło'' A Ty to umiesz czytać, a co ważniejsze rozumiesz co czytasz?

Gość gość
Totalna zenada tekst domyślam się dorosłej kobiety piszącej ze ma sliczna c*pke, żałosne po prostu chyba jakas zakompleksiona jesteś :D Co smieszne w temacie o wyglądzie krocza co któras twierdzi że SLICZNA ( taaa :classic_cool:) i że NIE JEDEN jej to mówił, a w innych tematach same porządne których mąż był pierwszym i ostatnim facetem. Twój facet też się podnieca swoim penisem i mówi ze jest sliczny :o ?

Gość gość
Całe ciało zmienia się z czasem, jakim pustakiem trzeba być aby wzdychać do własnego sromu

Gość gość
Hehe te krytykantki to mają pewnie porozciagane i rozepchane c**y i zazdroszczą tym, co miały cesarke że wyglądaja jak przed porodem :P Ale jesteście zawistne i głupie, wmawiajcie sobie że jest ciasno, jakby facet miał do wyboru piękną ciasną szpartkę i rozwalonego pociachanego kalafiora to myślicie że co by wybrał? Oczywiście piękną szparkę. Ale wy juz takie brzydkie c*pska będziecie mieć do końca, żałosne zazdrosnice.

Gość gość
'' Ale jesteście zawistne i głupie'' '' żałosne zazdrosnice'' :D i kto to mówi :P

Gość gość
Dziewczyno wyżej jesteś dnem dna, pustostan twojej czaszki przeraża. Tylko rozłożenie nóg potrafisz zaoferować facetowi, a co za tym idzie wrobienie go w dziecko by został z toba na dłużej bo c*pka tez się kiedyś znudzi. Nie widujesz krocza innych kobiet, a uważasz się za ideał, zabawne. Cesarke na życzenie chcesz bo gdzieś tam czujesz że będzie powtórka z rozrywki ? :D kolejny facet wiec musisz czymś zachwycić, a że intelektu brak... 🖐️

Gość gość
Widziałam mase zdjęć c*p innych kobiet więc wiem, że ja mam pięknego kwiatuszka, To co maja inne kobiety to jest potwornośc, poprzerastane mięcho zamiast mały warg mniejszych. Czarne postrzępione brzegi. Mój facet chodził kiedyś z laską, która była ładna i fajna ale jak zobaczył u niej to mięcho między nogami to mu przeszła na nią ochota :P Słyszaam też, jak raz rozmawiał z kolegami na ten temat i każdy mówił, że takie zdegenerowane c*psko to tragedia i facetowi od razu opada.