Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Majtki skarpetki stanik pizama posciel jak czesto zmieniacie

Polecane posty

Gość gość
a co to Cię obchodzi? Fetyszystą jesteś czy co?

Gość gość
Wybaczcie brak polskich znaków i interpunkcji, ale nie chciało mi inaczej dodać tematu. U mnie jest tak majtki: codziennie skarpetki: codziennie/co 2 dni stanik: co 4 dni piżama: co 5-7 dni pościel: co miesiąc

Gość gość
gacie , skarpetki t shirty codziennie.Pościel co tydzień.Pidżama tez co tydzień.

Gość gość
Ja wcale nie zmieniam.Czekam aż same odpadną i wtedy biore nowe.

Gość gość
majtki: codziennie, a jak tak gorąco jak dziś to 2xdziennie skarpetki: codziennie stanik: różnie, zależy od bluzki itp. musi pasować piżama: raz na tydzień pościel: raz na 2 tygodnie

Gość gość
majtki- codzienie skarpetki- codziennie stanik 3-4 dni pizama co tydzien posciel miesiac

Gość gość
majtki co 3-4 dni :P posciel i pizame 4-5 tyg stanik jak sie kompie czyli co 2tyg OSZCZEDZAM!!!!!

Gość gość
nie noszę majtek ani stanika :)

Gość gość
ups :P :D :P

Gość gość
majtki i skarpetki codziennie stanik co dwa, trzy dni piżama co 5 dni, pościel również

Gość gość
pościel co miesiąc stanik co jakiś tydzień a czasem nawet piorę go i znów ubieram (mam takie coś, że się często przywiązuję najbardziej do jednego i nie mogę bez niego żyć - dziwne wiem!) skarpetki to codziennie jak nie dwa razy dziennie. majtki co dwa dni. piżama? ja tam lubie spać w samej koszulce tym bardziej w takie upały ale tak to co jakiś tydzień + - 2dni

Gość gość
Majtki - codziennie, skarpetki - codziennie (latem raczej nie noszę, zimą zdarzy się drugi dzień założyć te same, ale raczej codziennie czyste) stanik - trudno powiedzieć, bo za dużo ich mam i nie jest tak, że chodzę codziennie w jednym do prania. pizama - co tydzień, posciel - co miesiąc.

Gość gość
same czyścioszki,a z piizdy jebie w każdym pomieszczeniu,autobusie,biurze i tramwaju

Gość gość
To trzeba to zmieniać? Normalnie, to jak już czarne, brudne, zafajdane, to tak, ale tak bez potrzeby?

Gość gość
majtki codziennie, skarpetki codziennie. reszta różnie...

Gość gość
Kapie sie wieczorem ale wtedy juz nie zakladam majtek(chyba ze mam okres) i stanika daje skorze odpoczac. Zakladam majtki i stanik dopiero rano. Majtki,stanik,skarpetki zmieniam codziennie. Pizame co tydzien,posciel co 2 tyg.

Gość gość
majtki i skarpety codziennie stanik raz na dwa tygodnie piżama: raz na miesiąc pościel raz na pół roku

Gość gość
posciel raz na tydzien? P*****ło was?

Gość 12345678900000
od kiedy jest upal majtek nie nosze, skarpet tez nie stanika raczej nie zakladam teraz i nie spie pod posciela:D a tak poza upalnym sezonem to skarpety, majtki codziennie, stanik co kilka dni, posciel co 3-4tygodnie

Gość gość
czyli pizame zakladasz na gola c*pe i przez tydzien sie kisi?:o

Gość gość
chyba ciebie , flejo , gdzie ty sie chowałaś w oborze?

Gość gość
Ja np. Lubie miec swieza,pachnaca posciel i zmieniam co tydzien,pozatym mam duzo kompletow wiec co mi szkodzi czesto zmieniac?

Gość gość
C**a to sie kisi w majtkach i w pizamie. Spie bez bielizny bo mi tak wygodnie,nic mnie nie uciska i skora oddycha.

Gość gość
Majtki raz na 2 dni,noszę wkładki ,biustonosz zależy jaką bluzkę noszę, piżama zależy od pogody raczej co drugi dzień zmieniam skarpety 2 razy dziennie, pościel raz na 2,3 tygodnie kąpię się rano i wieczorem mam 62 lata

Gość gość
a co złego w spaniu bez bielizny?? PRzeciez własnie to jest zalecane! nie normalne jest spanie w staniku i majtkach choc i tak dużoosób to robi a potem własnie ŚMIERDZI

Gość gość
Po co ci to wiedzieć? Książkę piszesz?

Gość gość
Ja bym chciala w takie upaly wyjsc bez stanika na miasto,w samym topie ale zaraz zostane wytknieta paluchami! Co za kraj! Bylam w Angli i tam to norma,nikt na nikogo sie krzywo nie patrzy,a tu?? Masakra jakas.