Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu tak niektorzy narzekaja na Wielka Brytanie

Polecane posty

Gość gość

Zarówno tu na forum jak i w życiu realnym... Wam tez źle w UK? Co jest nie tak?

niektórzy z natury są tacy, że dasz im palec to najchętniej upieprzą całą rękę, wiecznie im mało i wiecznie są niezadowoleni. Ciągle chcą więcej, ale najmniejszym kosztem. Takim zawsze i wszędzie będzie źle.

Gość gość
Niektórzy zapomnieli jak jest w Polsce...Jeśli im w UK źle mogą jechać gdzieś indziej lub wracać do kraju.

Gość lvivska
no mnie w polsce dobrze tylko troche gorąco i czekam aż sie ochłodzi. do gościa wyżej jestem Ukrainką i obraża mnie jak ten GÓWNIANY KRAIK nazwywasz UK bo to obraża mój naród.

Gość gość
ja nie wiem jak zle spadac do pl i dymac za 7zl

Gość lvivska
to siedz w tym brudzie i mieszkaj na kupie z niecywilizowanymi ludmi taki cie tam los tylko czeka.wielu mówi że ukraina jest biedna to nieprawda. my przynajmniej dbamy o wygląd naszych domów. nie wpuszczaju nie cywilizowane ludia.tu mowilam ja lvivska ukrainka.polska to fajny kraj i nie rozumim ludzi co jeho krytikuja.

Gość gość
wlasnie tacy ludzie jak Ukrainka narzekaja. Mieszkaja na kupie, nie robia nic ambitnego, nie rozwijaja sie, nie dbaja o domy/samochody, mieszkaja w beznadziejnych dzielnicach, bo tanio, a potem narzekaja! Ha ha zalosne mam taka jedna w pracy. wynajmuje dom, w dosc biednej dzielnicy, co prawda prawie centrum miasta, szkola do ktorej chodzi jej corka ma beznadziejny poziom, ludzie dziwni, i ciagle narzeka, ze jest tak beznadziejnie. jak nie przebywa sie gdzie indziej to tak sie ma