Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki321

mam dylemat mam nadzieje ze pomozecie

Polecane posty

Gość miki321

Witam mam maly dylemat, poniewaz 26 dc zrobilam tes ciazowy i wyszedl pozytywny 28 dc powtorzylam test i rowniez wyszedl pozytywny objawy mialam do dzisiaj takie jak dusznosci, zawroty glowy, mdlosci, wstret do jedzenia, bol piersi, dzisaj popoludniu przestalam odczowac jakie kolwiek dolegliwosci tylko delikatnie klocie w podbrzuszu, mam troche twardy brzuch i bola mnie troszke piersi. Jutro rano mam jeszcze isc na bhcg a w poniedzialek mam umowiona wizyte do lekarza. Czy to cos zlego wrozy czy takie objawy sa normalne?? Blagam odpowiedzcie mi na te pytania.

Gość gość
nic się nie stresuj, hormony buzują, jeśli nie masz krwawienia to wsio oki! powodzenia! ps. też tak miałam:)

Gość gość
mam nadzieje ze będzie wszystko oki generalnie biore caly czas d*phostan i mam nadzieje ze się uda bo już ponad dwa lata staramy się o bobaska. trochę się zmartwiłam tymi brakami dolegliwości juz mysalam ze to koniec i ze mam czekac na okres. jurtro wieczorem będę znala wyniki bhcg to może się lepiej poczuje i po poniedziałkowej wizycie u gin. już nie mogę się doczekać kiedy wszystko się potwierdzi:)

Gość miki321
witam, wynik z bhcg wyszedł pozytywny 311 jestem taka szczesliwa:)

Gość gość
gratulacje!