Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym poswiecic rok mojego zycia na wolontriat

Polecane posty

Gość gość

myślałam kiedys o misji, bardzo bym chciala ale jak zobaczyłam ze trzeba kij wie jakim wykształconym byc żeby tak pomagać ludziom to sie nie zaliczam :/

Gość prawictwo pospolite125
poza tym co napisałaś, niby wolontariat, a trzeba sporo dopłacić do tego interesu :D też kiedyś chciałem pomagać dzieciom w Afryce :classic_cool:

Gość gość
Durne to. W szkole poświęciłam 3 lata na wolontariat. Wiadomo nie było tego aż dużo ale chciałabym móc cos takiego jeszcze zrobić. Teraz na tym świecie nawet żeby pomagać trzeba wkładac w to pieniądze i jeszcze mieć nie wiadomo jakie osiągnięcia :/

Gość Elka2233
Ja sie udzielam ale nie w Polsce. Kasy swojej nie wkladam. Jesli chodzi o Ciebie to zastanow sie co jest dla Ciebie najwazniejsze-bycie czlonkiem jakiejs organizacji harytatywnej czy sama pomoc potrzebujacym. Jesli chodzi o to drugie to moze rozgladnij sie wkolo, zawsze sie tacy w Twoim otoczeniu znajda. Moze jakas samotna starsza osoba, ktorej pomozesz czasem zrobic zakupy? Mozliwosci jest wiele bo tez potrzebujacych jest niemalo. Ja osobiscie "dzialam" w grupie, ktora nie jest formalnie zrzeszona, nie chcemy zeby dopadla nas biurokracja, koszty organizacyjne -dajemy swoj czas, doswiadczenie. Powodzenia

Gość Elka2233
sorki, charytatywnej mialo byc :)