Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALPHA MEN

Po co swiatu kobiety z malymi piersiami

Polecane posty

Gość ALPHA MEN

Po to, żeby samiec ALPHA mógł się pośmiać z ich kalectwa.

Gość gość
Tak i po to, żeby kto miał się pośmiać z ciebie.

Gość stallion
lepsze małe i kształtne niż duże i obwisłe

Gość gość
pewnie po to samo co faceci z małymi fiutkami PO NIC!

Gość gość
nie dość że z malymi to szybko dochodzącymi. jakby nie było piersi bede piersiami, małe duże i tak fajne, a penisy? Małe fuj długie i cienkie jak parówki z mięsnego też nie przydatne.

Gość gość
Po to by było z kogo się pośmiać, kogo odrzucić w procesie doboru naturalnego, a więc są niezbędnym elementem tego procesu.

Gość ALPHA MEN
Wmawiajcie sobie dalej, że małe piersi są fajne. Uwielbiam gdy taki bezcyc zdejmuje przy mnie bluzkę. Mój śmiech i jej mina, bezcenne ;)

Gość zryta beretka
przez takich ludzi jak ty odechciewa się wszystkiego, sama ma małe piersi, w zasadzie to ich nie mam...po dziś dzień nie miałam faceta, gdyż boje się właśnie takiej reakcji :( wytłumacz mi proszę, dlaczego jesteście tacy okrutni ?

Gość gość
a ja nie mam ani małych ani dużych :) C jest w sam raz. A Ty koleżanko wyżej niczego się nie wstydź! PRzynajmniej na starość będziesz miała między piersiami dalej łańcuszek a nie pępek!!!!

Gość ALPHA MEN
Przez wasze złe traktowanie (nie chodzi mi o mój rozmiar), stałem się taki i straciłem do was szacunek. Teraz to ja się bawię ;)

Gość gość
to nie jest okrucienstwo a idiotyzm i panu alpha polecam wizyte u psychiatry. :) poza tym pewnie zadna dziewczyna nigdy przed toba bluzki nie sciagla a probujesz sie chwalic nieiwadomo czym :) oczywiscie, dla ciebie sa lepsze silikony od naturalnych malych piersi ktore mieszcza sie z męskiej łapce. : )) a po co masz penisa? piersi są ładne, a penis to jak jakiś zwisający skisły ogórek. w dodatku zaloze sie ze masz malego. i wiesz co ? NAJLEPSZE JEST, JAK FACET TAKI JAK TY SCIAGA PRZY MNIE SPODNIE. MOJ SMIECH I JEGO MINA- BEZCENNE

Gość gość
haha ja tak poważnie raz miałam. Facet myślał, że jest z***bisty i że ma z***bistego, tzn nie powiedzial tego w prost ale gdy rozmawialiśmy o seksie tak szczerze to mi zainponował, że aż w sumie sama sie speszyłam i podnieciłam. A potem jak po casie doszło co do czego to śmiech na sali. Jeszcze zapytał z czego sie chichram to powiedziałam ze mnie połaskotał niechcący bo co miałam powiedzieć. Przeczekałam sprawe i wiecej już sie z nim nie umówiłam :P

Gość gość
może to był ALPHA MEN!

Gość zryta beretka
to przykre, ale realia są takie, że w zdecydowanej większości faceci lecą na duże piersi...a mniejszość chowa się gdzieś, albo w ogóle jej nie ma...

Gość gość
On nawet małych nie widział na żywo.. Lub tylko takie :D

Gość ALPHA MEN
Gość 20:27 Nie oceniaj mnie jeśli mnie nie znasz. Dzięki wam wiem jak to jest bawić się drugą osobą i z każdą następną mam coraz większą satysfakcje.

Gość gość
ależ ja cie znam i to doskonale po twoich pięknych wypowiedziach. Nawet wyobrazam sobie jak wyglądasz. BA! Już mam przed oczami twojego małego zwisłego penisa. :P

Gość gość
No to kolego trafiłeś na ch ujowe dziewczyny. Znajdx taka która najpierw Cię pokocha a będziesz dla niej najseksowniejszym facetem. Ja jak zaczynalam być z moim to za przeproszeniem za pierwszym razem skończył po minucie. Wstyd mu było okropnie a mi przykro że tak sie czuł, przeciez nie potraficie nie którzy tego do końca kontrolować. Nie zrezygnowałam z niego :) Zakochalam się w nim i wierzyłam, że dojdziemy do tego momentu kiedy będzie dobrze. Kosztowało mnie to nie mało nerwów nie powiem, że nie bo takie rozpalenie i po chwili koniec kilka razy potrafi zrobić burze hormonalną. Ale teraz? Poznalismy się na tyle że wiemy w jakich pozycjach to robić a i on sie wytrenował i normalnie to dochodzę w chwilę przy nim :P I do tego zżyło nas to bardziej niż kiedykolwiek ;)

Gość Ja mam na to rozwiązanie
A niech faceci zapładniają tylko cycatki. Wówczas kolejne pokolenia nie będa miały takich dylematów: faceci będą mieli do wyboru tylko babki z większym cycem, a babki nie będą płakały że nikt ich nie chce bo wielkiego cyca nie mają.

Gość gość
Mam pytanie. Dlaczego kazdy odpowiada na prowokacje glupiego gimba frajera ?

Gość gość
U panny widać jakie piersi. Faceta można wyśmiać jak ten wyżej sra niż d**ę ma, a w gaciach nie ma nic.

Gość ALPHA MEN
Gość gim mnie omineło i to nie jest prowo.

Gość gość
wiec jesli to nei prowo to znaczy ze autor tego tematu to kompletny debil.

Gość gość
Alpha poznaj se normalną dziewczynę bo jesli trafiales na takie ktore sie śmialy to pewnie otoczenie w ktorym sie poznaliście musiało byc nieciekawe. Bo ludzie płytcy trzymają z płytkimi. Zmień towarzystwo, bo jeśli będziesz się teraz w odwet naśmiewał możesz przypadkiem wyśmiać tą która byłaby dla Ciebie idealna. A tak to tylko jeszcze bardziej zaczniesz je odstraszać i już żadnej miec nie będziesz.

Gość ALPHA MEN
Debil? Chciałbym trafić na Ciebie...

Gość Ja mam na to rozwiązanie
Niezależnie od tego czy ten temat to prowokacja czy nie z moich obserwacji wynika, że spora część facetów NA SERIO TAK MYŚLI. Część z nich tę myśl wyrazi, zwłaszcza w męskim gronie: ,, Ale decha z tej Ewki, aż żal na to splunąć, nie to co Gocha, ta to ma melony, nic tylko na hiszpana z nią lecieć", a część zachowa dla siebie. Nie zmienia to jednak faktu, że większość facetów wielbi wielkie wręcz karykaturalne w stosunku do sylwetki biusty, tak jest i już.

Gość gość
Ale nie trafisz na mnie wiec spier*dalaj frajerze. Dla mnie jestes zerem. Pewnie zadna laska ci jeszcze nie dala i wysmiewasz maly biust tak hahahah zalosny prawiczek

Gość gość
Prawda jest taka ze facet ktory sie tak zachowuje to nie facet tylko zwykla piz*da i leszcz. Wielu takich widzialem juz. Masakra jakie gow*no.

Gość zryta beretka
jedynie chirurgia plastyczna nas ratuje, szkoda że nie każdego na to stać :(

Gość ALPHA MEN
Żadna mi nie dała? Zapytaj matki. Leszcz? Nazywaj mnie jak chcesz :)