Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALPHA MEN

Po co swiatu kobiety z malymi piersiami

Polecane posty

Gość gość
Po twoich komentarzach wiem ze jestes gownianym małolatem z kompleksami. Bywaj frajerze. tego jakim jestes nieudacznikiem nic nie zmieni, nawet internet.

Gość hannnaaa
Ja tego nie rozumiem. Każdy reaguje wiecznie agresją a potem się trzepią że są tacy ludzie jak Alpha. To właśnie PRZEZ WAS oni tacy są bo tylko tępić i wymagać potraficie zamiast pomyśleć dlaczego tak jest? Wszystko ma swój powód ale to już pustaków nie obchodzi. Nie żebym popierała Twoje zachowanie Alpha, ale tych co odpowiadają też nie popieram. Dwóch gości może odpowiedziało trzeźwo patrząc na sytuację.

Gość gość
I ten nick "alpha men" hahaha ze niby samiec alpha tak ? hahah ja pier*dole ale kretyn. Smiechu co nie miara.

Gość gość
autor to taki kozak w necie, pi.z.da w świecie

Gość ALPHA MEN
Za to ja po Twoich widzę, że kompleksy noszą Twoje imię. Zamiast wypowiadać się normalnie, obrażasz.

Gość gość
Wypowiadam sie normalnie. Obrazam cie bo jestes nikim. zalosnym smieciem. wlasciwie cie nie obrazam tylko stwierdzam fakt. zapodaj fotke swojego pyska to sie posmiejemy jeszcze.

Gość gość
autorze jesteś p***ą, idź sobie lepiej zwal :D bo przecież normalna kobieta ci nie da

Gość ALPHA MEN
Założe się, że jesteś małolatą i doraciasz sobie w galerii, żeby mieć na nowe cycki. Patrz hannnaaa potrafi wypowiedzieć się.

Gość hannnaaa
No własnie, obrażasz kogoś kogo w ogóle nie znasz. Tak samo ja moge powiedzieć kompletnie cie nie znając i oceniając po twojej wypowiedzi ze jesteś pustakiem widzącym czubek swojego nosa wyłącznie, wyżywającym się w necie na kims komu nie możesz spojrzeć w oczy bo tak najprościej i bez konsekwencji.

Gość ovve
a po co światu Ty drogi autorze? :)

Gość hannnaaa
Jak dla mnie gdybyście wszyscy nie mieli kompleksów i znali swoją wartość to by was to tak nie denerwowało, że tak napisał. Tym bardziej wyzywanie i jechanie po kimś jest oznaką kompletnej niedojrzałośći

Gość ALPHA MEN
Hannnaaa propsy. Masz u mnie wejściówkę na after :)

Gość gość
Kafetewariatki uskuteczniają kolejną błazenadę wyzwisk w reakcji na prawdziwe słowa. Małe piersi to słabsza karta przetargowa w związkach i dostępie do lepszego mena.

Gość zryta beretka
to bardzo deprymujące...

Gość Biseksuana kobieta
A ja powiem tak- piersi albo sa ladne, albo nie- nie jest wazne czy duze, czy male. Wazne zeby byly ladne i pasowalu do reszty sylwetki ;)

Gość gość
Ja jestem płaska, nie stać mnie na razie na powiększenie biustu i co? Mam się z tego powodu zabić? Jestem zgrabna, dbam o siebie ale niestety na rozmiar stanika nie mam wpływu. Trudno. Na szczęście znalazłam mężczyznę który nie ocenia mnie przez pryzmat cycków. Widzi we mnie coś więcej. Może dlatego że widzi we mnie człowieka a nie wyłącznie obiekt seksualny, tworzymy udany związek od ponad 10 lat. A takich ludzi jak autor omijam szerokim łukiem.

Gość hannnaaa
Hehe dzięki ;) ale nie myśl sobie, że Cię popieram! Trafiłeś kijowo na jakieś właśnie takie puste dziewczyny jak tu i tyle. A jakby nie było wszystko ma swoich zwolenników i małe cycuchy też. I mniejsze peniski tak samo. Trzeba umieć się dopasować i tyle. Ja kiedyś to miałam faceta który miał dużego i co? I nic z tego nie wyszło bo był "za duży" na moją myche i męczyłam się niestety. Gdyby wszyscy byli tacy samy nie było by w czym wybierać ;) Więc nie zawsze wielkie znaczy dobre a nie zawsze małe znaczy złe ;)

Gość gość
I masz racje. Takich ludzi jak autor trzeba omijac szerokim lukiem bo to nie sa prawdziwi faceci tylko pustaki. taki pustak nie jest kobiecie do niczego potrzebny.

Gość ALPHA MEN
Ciebie nawet bez bym polubił, bo widać po Twoich wypowiedziach, że masz poukładane w porwównaniu do kompleksów powyżej ;)

Gość gość
Tak sobie to tlumacz leszczu. I umrzyj z ta wiedza. hahaha

Gość hannnaaa
Takie czasy, nic nie zrobisz. ;) Poszukaj sobie dojrzałej kobiety, i pamiętaj, że to nie wiek świadczy o dojrzałości :)

Gość ALPHA MEN
Tylko starsze preferuje, maks 5 lat starsze, czyli chwile po 30! Pozdrawiam :)

Gość gość
jak preferujesz starsze panie to idz w*****aj swoja starą tepaku no chyab ze twoja stara tez deska hahaha to bylby Zal. :D

Gość gość
ja wiem, ja wiem po co!! żeby sushi z nich nie spadało jak dziewczyna leży nago na stole :P:P:P

Gość ALPHA MEN
Napisała typowa polka z bramy ^^

Gość gość
alpha przeciez kazdy juz wie ze jestes glupim gimbusem z kompleksami. Co ty jeszcze chcesz udowodnic frajerze ?

Gość gość
żeby było sie z czego śmiać

Gość ALPHA MEN
Kompleksy chyba Cię bolą skoro wspominasz o nich. Idź na ulicę, jest ciemno może z tą chłopiecą klatka coś zarobisz.

Gość gość
A po co światu knypki po 175 cm z głodową pensją 2000 zł na miesiąc :O ....:D ? I z fujarami 15 cm :O:O

Gość ALPHA MEN
Może po to by Ciebie brali ( w mój opis nie trafiłaś, wszystko up)