Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALPHA MEN

Po co swiatu kobiety z malymi piersiami

Polecane posty

Gość gość
jak masz 75 POD biustem to wcale nie jesteś taka zgrabna bo to znaczy ,że musisz mieć z 80 cm nad talią...zresztą współczuje Ci jeśli Twój facet chodzi z Tobą do łóżka tylko dla cycków.

Gość popopepe
ale dziewczyny nie macie sie co przejmowac bo wszystko ma swoje plusy i minusy. myslicie ze ja bez porblemu dobieram ubranie? wiele ciuchow ktore chcialabym miec i podobaja mi sie zle na mnie lezy. np sukienka jest dobra rozmiarowo tylko w cyckach mala i wyplywaja na wierzch lub sa dziwnie splaszczone :/ poza tym boje sie ze kiedys cycki mi opadna ;/

Gość popopepe
rozmiar 75 to wcale nie taki duzy. a ja ci wspolczuje ze twoj facet nie chodzi z toba do lozka wcale.

Gość gość
co? 75 pod biustem jesli ma kobieta to jest zgrabna! przynajmniej w tej części ciała!

Gość gość
75D - pffff szeroka babka z średniej wielkości biustem 60 G - ideał ❤️ szczupła z duzym biustem :)))

Gość popopepe
mniejszy rozmiar np 65 bardzo trudno jest spotkac w jakimkolwiek sklepie... 75 to zazwyczaj najmniejszy jaki spotykam. poza tym waze 58 kg wiec to chyba nie duzo. przy wzroscie 170

Gość popopepe
60 G ???? no mozna sie rozmazyc tylko gdzie takie kobiety spotkac :D

Gość gość
75 obwodu cm pod Biustem to nie jest zgrabna babka bo musi mieć w takim razie z 80 cm pod biustem wiec szczupła nie jest. Nie sztuka być kobyłą i mieć cycki. Sztuka być szczuplutką i je mieć.

Gość gość
wiem ,że "zbieram ślimaki" ma 60 G. Ona to musi być laska :)

Gość popopepe
zrozum ze 75 to nie jest duzo! iwiekszosc ma 80,85.

Gość sfaF87
popope ja mam 60F więc mi bliżej do ideału niż Tobie kochana :)

Gość kaszmirowe oczy i czerwone ust
ALPHA MEN a jak taki facet z malym fiutem rozbiera sie przede mna co mam taka brechte moj smiech i jego mina bezcenne... jestes pewnie brzydki i masz malego c***a :)) Ja mam miseczke C :)

Gość popopepe
z reszta mowcie co chcecie jestem zgrabna i mam dosyc duzy biust. a zasada jest prosta: ci najpaskudniejsi maja najwieksze wymagania. chca laski nie z tej ziemi :)

Gość sfaF87
ja noszę 60 Pod i jestem szczuplutka wieć wydaje mi sie ,że kobieta z 75 to nie jakaś grubaska ale wiadomo...to nie to samo co idealne 60 :)

Gość popopepe
sfa no to jasne ze zgadzam sie z toba, musisz byc fajna laska ;)

Gość gość
60 G ? w marzeniach ...takie laski istnieją ale tylko na okładkach czasopism :P

Gość popopepe
z reszta dziewczyny wiecie ze rozmair rozmiarowi nie rowny! ja nie kupuje stanikow w jakims markowym sklepie po 100 zł wzwyz gdzie mozna dobrac sobie idealny stanik i te rozmiary sa wiarygodne. kupuje w tanszych sklepach gdzie czasami rozmiar D wyglada jak B :D

Gość gość
bo kobiece piersi nie są dla świata tylko dla niej , jej faceta i jej dzieci. Znajdź sobie babe z duzymi dojami i zejdz z innych kobiet. Zreszta ciekawe jaki z Ciebie meżczyzna co siedzi na kobiecym forum.

Dla mnie nie ma znaczenia czy kobieta ma małe piersi czy duże. Ważne by była kobietą o pięknym wnętrzu osobistym.

Gość gość
Osobiście chyba nie znam kobiety , która jednocześnie byłaby idealnie szczupła z wąską talią, dużymi piersiami i piękną twarzą. Życie mnie nauczyło ,że kobiety nie wyglądają jak z rozkładówek i trzeba iść na kompromis :P

Gość gość
bo piersi są do karmienia dzieci a nie do macania przez facetów !

Gość popopepe
do macania tez! co?! mam byc tylko dojna krowa??! troche przyjemnosci tez mi sie nalezy!

Gość kaszmirowe oczy i czerwone ust
popopepe z reszta mowcie co chcecie jestem zgrabna i mam dosyc duzy biust. a zasada jest prosta: ci najpaskudniejsi maja najwieksze wymagania. chca laski nie z tej ziemi x Bardzo dobrze napisalas tylko pasztety maja wymagania.

Gość gość
Mówimy to o podstawowym założeniu tego gruczołu. Kobiety mają piersi ,żeby karmić dzieci, po to zostały im one dane a facetom sie wydaje ,że piersi są po to ,żeby erotomani mieli na czym zawieszać oczy.

Gość gość
a skoro są one do karmienia to wiadomym jest ,że dla kobiety będzie lżej jeśli ma je mniejsze bo kobiety z duzym biustem z natury przechodzą koszmar w trakcie laktacji.

Gość popopepe
no bo tak jest! ile jest ladnych i zgranych dziewczyn niedocenianych przez facetow! ale nieeee bo oni przeciez oczekuja modelki z idealna twarza i wymiarami. ok spoko ale najpierw niech sami popatrza w lustro!

Gość kikikikikikikikiki____
a co świat ma niby do moich małych piersi :D ? Mi jest z nimi wygodnie, podoba sie swojemu facetowi a co myślą inni łącznie z całym światem wisi mi koło d**y :)

Gość popopepe
to jest prawda. kobiety z duzym biustem niemilo wspominaja okres karmienia piersia. jestem zywym przykladem. nigdy wiecej!!!

Gość gość
małe są całkowicie aseksualne i śmieszne ;)

Gość gość
śmieszne to są oponki na brzuchu albo faceci poniżej 180 cm , a kobieta to nie krowa i dwóch balonów mieć nie musi.