Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hemii

niedostępne kobiety

Polecane posty

Gość hemii

Jak się zachowują? Jak rozmawiają, zachowują się w stosunku do faceta, którego kochają?

One nie kochają . Miłość powoduje że człowiek otwiera się na drugiego . Te zawsze niedostępne nie są do miłości zdolne .

Gość gość
dla faceta którego kochają już nie są niedostępne ale dla wszystkich innych są nadal

Zależy o jaką niedostępność Ci chodzi. Są ludzie z natury milkliwi i mało wylewni, ale jak ktoś trzyma non-stop dystans i nie próbuje tego zmienić w żaden sposób to raczej nie kocha.

Gość gość1111
a niedostępny mężczyzna, który lubi być zdobywany? Nie umiem być taka dla niego. Jednak to jest jedyne wyjscie z tej sytuacji. Jak się zachowywać?

Gość gość
Autorze co masz na mysli przez niedostepnosc? Niesmialosc? Introwertyzm? Zakres moze byc rozny, ale na pewno szybko te dziewczyny nie otwieraja sie i potrzebuje wiecej czasu zeby zaufac. Chyba, ze masz na mysli chlodne, zadzierajace nosa i przesadnie pewnie siebie, to na nie dzialaja prestiz i kasa.

Gość gość
ja potrafię kochać , boje się zranienia jak każdy, boje się zaufać:/ i stąd ten murek wokół mnie. Poznałam kilku plantów niestety

Gość hemii
Chodzi mi o to że spotykam się z facetem, który stara się, jest cały czas ale mimo wszystko tworzy między nami mur. Jest niedostępny. Chciałabym mu pokazać jak to jest jednak kocham go i nie umiem być niedostępna.

Gość gość
on niedostępny ty niedostępna ??? Zależy Ci w ogóle na nim?!

Gość hemii
Bardzo ale ciężko jest zrozumieć inną osobie jeśli nie była w takiej sytuacji. Czuję się strasznie

Gość hemii
Dodam, ze to jest facet który lubi się starać o kobiety. Jest szczęśliwy jeśli je zdobywa. Z nami jest inaczej ponieważ już byliśmy razem i po przerwie naszego związku jest inaczej. Kocham go i nie jestem w stanie zgrywać niedostępnej

Faceci z natury są "niedostępni". Nie mówią o swoich uczuciach, nie są wylewni itp. jednocześnie kochają, starają się, są przy swojej partnerce. T o nie jest niedostępność w stosunku do ciebie, tylko charakter owego faceta.

Gość hemii
Na początku na naszego związku (ok. rok) było inaczej. To ja grałam niedostępną a on był czuły, romantyczny.. teraz role się odwróciły. Jak temu zaradzić? To nie jest jego charakter,on taki nie jest.

Gość gość
Na początku na naszego związku (ok. rok) było inaczej. To ja grałam niedostępną a on był czuły, romantyczny.. teraz role się odwróciły. Jak temu zaradzić? To nie jest jego charakter,on taki nie jest. A nie masz wrażenia, że on się "odgrywa" teraz za to twoje wcześniejsze udawanie? Być niedostępną a grać niedostępną to zupełnie co innego.

Gość gość
Też tak mogło być. ;) A teraz nie ma już nic do zdobycia skoro wszystko jest dostępne.

Gość ffacett
Niedostępne kobiety omijam szerokim łukiem. Niech sobie zostaną same z tą swoją niedostępnością (często udawaną).

Gość gość
To wcale nie reguła, że zostają same. :) One też łukiem omijają lecących na łatwiznę.

Gość hemii
Nie lubi łatwych kobiet. Starał się abym mu zaufała. Teraz się nie liczy z moimi uczuciami..

Gość gość
To przykre...... :(

Gość hemii
co mam zrobic ?