Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem puszysta mam 18 lat i nie miałam nigdy chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Jestem puszysta, mam 18 lat i nie miałam nigdy chłopaka, czy są tu takie kobitki? Kurdemam przyjaciół facetów ale nigdy nie miałam chłopaka . Podoba mi sie taki jeden ale jest mniejszy ode mnie i boje sie ze mnie odrzuci mimo iz jestesmy znajomymi i mnie lubi. Byłyscie w takich sytacjach albo jestesci? dajcie rade albo cos..

Gość gość
ile wazysz?

Gość gość
I nie bedziesz miec. Zdechniesz w samotnosci jak kret w studzience kanalizacyjnej

Gość gość
ważę nie całe 90 ale przy wzroscie 185

Gość gość
mogę cie przelecieć, klaps w d*psko i wchodzę do drugiej fali :classic_cool:

Gość gość
To byl podszyw. Waze niecale 148 przy wzroscie 147.

Gość gość
dziewczyno ! nie załamuj mnie ! masz 185 cm wzrostu , ważysz 90 kg i mówisz że jesteś gruba ?! Nieźle..

Gość gość
nie szukam chłopca od sexu...

Gość gość
HAHA! Puszysta. I pewnie cała wina leży w genach co nie?

Gość gość
puszyste to są zwierzątka i pluszaki, jesteś grubą babą z ogromną nadwagą. przyjmij to do wiadomości i zacznij się odchudzać. nie pisze tego złośliwie, tylko martwi mnie otyłośc naszego społeczeństwa. coraz więcej ludzi otyłych, którzy chorują lub zaczną chorować, a pracować nie będzie komu

Gość gość
tylko robie lody po mostem

Gość hannnaaa
A chcesz schudnąć?

Gość gość
jak lubisz jeść to jedz, ale ja robię tak, że żuję i wypluwam i nie tyję:)

Gość gość
,,,,ale ona jest przecież bardzo wysoka, to nie wzrost 158, i waga 90 kg,,,,a 185 cm, myślę wiec , że przesadzasz z ta otyłością, no moze z 5-8 kg mogłabyś """zgubić""

Gość gość
Lochy do Lochowni won!

Gość Stella esu
K***a nie źle ja chłopak 180wzrostu i 70kg wagi a ty rowiesnico 20 kg więcej:O

Gość gość
e tam,daj se spokoj z facetami,ja waze ponad 90 kg mimo ze nie zrem jak swinia i zawsze miałam powodzenia bo lgna do mnie faceci mądrzy i tacy któzy widza we mnie inne walory,nie czytaj tych gownianych komentarzy bo normalny przyzwoity czlowiek cie nie skrytykuje a z motlochem po co sie zadawac

Gość Sobowaaaa
Taki co leci na babe 90kgmową to jakiś zboczeniec i dewiant :O fu

Gość kafeteriaaaankiiii
kochana glowa do gory ,jestes mloda ZdROWa (?) -PRZYNJMNIEJ "spoelcznie" i wszsytko przed tobą:) typowa kafetrinka ma 30 lat jest dziewicą....zakompleskioną,samotną niezarndą zyciowo.....bez pracy,przajciol, perespektyw i reką w nocniku. (poczytaj ile takich tematw w archwium)...Nawet jesli jest szczupla!!!! I nie zrazaj sie tutaj na kąsliwe uwagi 20-30 letnich zlosliwych prawikow!!!!:) nikt tuaj nie jest idealny:) Dla wartosciowych ludzi (FACETOW TAKZE) LICZY SIE WNETRZE...co nie znaczy ze nie powinnas trosszkę zadbac o swoj wyglad...bo jest ciutenko za duzo:)))) a ty jestes jescze mloda,juz nie chodzi o wymiar estetyczny ale o TWOJE CALOSCIOWE ZDROWIE. masz przyjaciol,znajomych....masz zycie poza kafe...Nie zmarnuj tego,tego sie trzymaj i to pielegnuj :) Nie jest z tobą zle:) fAJNIE ZE ta tusza nie zamknela cie w 4 scianach :) Nie znam przycyzny twojej otylosci-ale wydaje sie troche za duuuza jelsi jest ponad 90kg...Nie wydaje mi sie zebys byla azz tak leniwa???a Bylas u lekarza ????moze to wynik jakiejs choroby???? Powiem ci ze Trzy moje najlepsze przyjaciolki sa otyle:) mimo tuszy sa bardzo energicznymi sympatycznymi w artosciowymi dziewczynamimsa lubiane i maja juz swoje rodziny:)

Gość gość
ona ma 185 i wazy 90 kg to tak jakby dziewczyna o wzroscie 155 wazyla 60 kg (tu juz nie brzmi tak tragicznie, a nadwaga ta sama) wiec nie sugerujcie sie cyferkami.. Ja bym autorko na Twoim miejscu nie martwila sie waga, bo to nie jest ogromna nadwaga plus 5 kg od wzrostu to naprawde nie jest tragiedia. Jednak jestes bardzo wysoka, musialabys miec jakiegos 2 metrowego, bo nizszy raczej nie zechce byc z wyzsza kobieta. Moze to wzrost odstrasza ich, a wcale nie waga. Ja wiem, ze ze wzrostem nic nie zrobisz, ale po prostu celuj w jakis bardzo wysokich:)

Gość predatorro
dobra, poświęcę się i cię w******m ok?

Gość gość
A jak z twarzą?

Gość gość
Ja mam 183cm i waze 59kg, wysokie kobiety powinny zwracac szczegolna uwage na wage bo przy twojej wadze wygladasz pewnie jak wilki babochlop albo jakas Helga z Bawarii :D Ja mam figure modeli i tylko wtedy wysoka kobieta wyglada ladnie.

Gość gość
hej, byłam w dosyć podobnej sytuacji. co prawda, w wieku 16 lat chodziłam na pierwsze spotkania z chłopcami ( po których dawałam im kosza, ale to już jest dyskusja na inny temat), ale też miałam podobne kompleksy. Tak jak ktoś wyżej napisał, dobrze, że owa tusza nie powoduje blokady na ludzi, że obracasz się w męskim towarzystwie. Czytałam, że dziewczyny mające więcej kolegów niż koleżanek są o wiele mniej narażone na lęki i depresję ;) skoro tak jest, to może poznasz jeszcze jednego kolegę, któremu się spodobasz. jesteś jeszcze młoda i całe życie przed sobą. jeszcze naspotykasz się z facetami ;) pierwszego faceta miałam w wieku 19 lat, wówczas miałam lekką nadwagę. a on ogromny brzuch piwny... teraz mam 23 lata, sporo kg mi ubyło (zaczęłam chudnąć, odkąd poszłam na studia) i cudownego chłopaka, o którym marzyłam, nie jest co prawda ideałem, ale mnie nie upokarza tak jak ten pierwszy. no i dba o siebie, czasem aż za bardzo. jeżeli czujesz się źle we własnym ciele, poćwicz sobie ostatnio modne ćwiczenia Ewy Chodakowskiej (sama je wykonywałam, jak dla mnie bomba) lub szóstka weidera. nie dość, że będziesz po ćwiczeniach uchachana, to jeszcze dojdzie lepsza kondycja ;) spróbuj :)

Gość smutna bestia
Autorko, niekoniecznie tusza jest powodem twojej samotności :) Ja mam 19 lat, 177 cm, 57 kg i też mnie nigdy nikt nie chciał. Pocieszyłam cię? :)

Gość gość
15kg nadwagi, koszmar

Gość jiuyo
Wszystko przez Tobą :)