Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem puszysta mam 18 lat i nie miałam nigdy chłopaka

Polecane posty

Wiesz najlepiej nie przejmuj się tym że masz nadwagę. Musisz zaakceptować swoje ciało , lub zrobić coś by zrzucić kilka kg. Pamiętaj też o tym że są faceci którzy wolą kobiety przy kości.

Gość gość
ja p*****le kiedy polacy nauczą się że nie każdy musi wyglądać jak model modelka ?!!! każdy taki cffany ale jakoś gdy idę ulicami nie widzę nic co by wskazywało na wzrost atrakcyjności w PL same zwyczajne ludziska dookoła zatem curwa nie pisać jak się wygląda najprzeciętniej w świecie!!!! sądzę że przyczyną tego samochwalenia wszystkich tu obecnych jest totalnie skrzywione pojęcie co do urody i wyglądu taka gówniana moda obecnie że co druga pokraka wkręca sobie jaka to ona jest z***bista !!! co drugi memłok jaki to z niego macho i piękniś ! lustra sobie kupcie ! aaa! nie zapomnijcie się w nich przeglądać ;) hahahahha

Gość gość
ja jestem szczuplutka i mam 17 lat i tez nie mialam wogóle

Gość MAX_78
Weź kobieto. jest masa facetów lubiących duże kobietki - sam do takich należę. Problemem jest nasza mentalność. Ktoś może "g*****ć" Cię wzrokiem i w myślach, ale reklamy i presja znajomych zrobiły swoje. Jeśli chodzi o seks, to z doświadczenia wiem, że "puszyste" na głowę biją "laski".

Gość gość
Ja przy 160 wazac 60 kg też nikt mnie nie chce bo jestem za gruba,chłopaki w tym wieku to w ogóle szukaja laleczek,starsi tez maja wymagania ale czasami sa wyjatki i ktos bedzie z taka nie zbyt szczupla ale wiadomo ze to z braku laku niestety.

Gość gość
A napisz do mnie, poznany się obiecuje miłą rozmowę bez chamstwa :) spróbuj, jestem normalnym chłopakiem :) xdsputnik@gmail.com albo GG 50693156