Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

coś o ludziach z kafe

Polecane posty

Gość gość

Jak tak sobie czytam te tematy , komentarze i widze jak ludzie sie wyzywaja bo sa anonimowi, pisza te prowokacje, wysmiewaja innych, wyrzucaja frustracje i wszystkim chca udowodnic swoja racje. I tak sobie mysle, jakim trzeba byc ścierwem zeby cos takiego robic. Normalny czlowiek tak nie powinien robic a tu ? totalny syf i dyskusje jednych idiotow z innymi. Sledze to forum od dluzszego czasu i doszedlem do wniosku ze nie ma tu normalnych ludzi. Sami debile i bezwartosciowe gowno. powoli trace wiare w ludzi, nie warto. Zegnam.

Gość Pyz_Unia
grales kiedys w brydza na kurniku?

Gość gość
Popieram. Ja tu jestem od tygodnia a już to zauważam. Cokolwiek bym nie napisała, w różnych tematach, zawsze zostaję zrównana z błotem, bo się znajdują mądrzejsi. Czasami prawda leży po połowie a czasami nie wiadomo co jest prawdą a tutaj każdy musi mieć swoje na górze. Straszne... Chociaż jakby nie patrzeć większość for internetowych na tym się opera.

Gość gość
Bo tutaj na forum nikt nie ustepuje. Kazdy jest najmadrzejszy w kazdym temacie. I przez cos takiego powstaje jeden wielki burdel. Nie wiadomo co jest prawda a co nie. kazdy pisze nie to co wie tylko to co mysli na dany temat nie wazne czy to prawda czy nie. Kazdy ma takie pragnienie zeby napisac cokolwiek a pozniej sie jeszcze klocic. To nie jest normalne. Zero kultury bo anonimowosc zapewniona. W normalnym zyciu pewnie te osoby siedza cicho i dopiero na forum mozna po calym dniu wyrzucic swoje frustracje i odreagowac.

Gość gość
Tylko, że skoro ludzie są anonimowi, to nie powinno im zależeć aż tak bardzo na tym, żeby cała reszta wiedziała, że TO WŁAŚNIE JA MAM RACJĘ :) a jednak tak się dzieje. Dziwne zjawisko :)

Gość gość
a wcale że nie bo ja mam rację :)

Gość Gardner
"jak ludzie sie wyzywaja bo sa anonimowi, pisza te prowokacje, wysmiewaja innych, wyrzucaja frustracje i wszystkim chca udowodnic swoja racje" "jakim trzeba byc ścierwem zeby cos takiego robic" - wyrzucanie frustracji "Normalny czlowiek tak nie powinien robic a tu ? totalny syf i dyskusje jednych idiotow z innymi." - udowadnianie swoich racji bez podania argumentu. Wystarczy jak na określenie niezłej hipokryzji...

Gość gość
Czy ktoś tu kogoś trzyma? Ktoś Cię tu z pistoletem przy skroni przytrzymuje? Wystarczy kliknąc i już jesteś gdzie indziej. Może po prostu lubisz porównywać siebie do innych i stwierdzać z satysfakcją i erekcją że Ty to ohohohoho a inni to ścierwa i błoto.

Gość gość
Czy to lezy w polskim narodzie?

Gość gość
ku*rwa a jaki ty chcesz argument. Wystarczy poczytac tytuly tematow tu zakladanych i komentarze do nich i wszystko staje sie jasne.

Gość gość
jem kupe

Gość gość
to ja autorka SRAM WAM DO RYJA WY GŁUPIE CIOTY

Gość gość
jestem autorem a nie autorką zasrany analfabeto

Gość gość
Jakby nie te cioty to byście na te waciki nie zarobili .

Gość gość
ja też jem kupe

Gość gość
A co to w ogóle za zwrot .Kto dziś przy zdrowych zmysłach je kupe .Chyba zwierzeta

Gość gość
Po co jeść kupę jak jest szczaw.

Gość gość
Szczaw lepszy niz schab

Gość gość
Lepsze są psie jądra

Gość gość
Jestem wegetarianka

Gość gość
a jesli juz to cielecy móżdżek z cebulka

Gość gość
ty sam jesteś cielęcy móżdżek

Gość gość
a skad wiesz ze jestem nim ?

Gość gość
Zaloze sie ze ostatnie 13 komentarzy napisala jedna i ta sama osoba. jakis zalosny malolat hahahah kolejne potwierdzenie mojej tezy.