Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cos o ludziach z kafeterii

Polecane posty

Gość ruukola
Fał, kto to kupi? Moderacja robi co chce i kiedy chce. Tak inteligentny gość jak SM ma tego świadomość. Mały wybryk i tyle. Nie ma o czym rozprawiać ani dopisywać do tej "wpadki" żadnej ideologii.

Ala :)🖐️ ja to na tym portalu byłam juz wszystkim :classic_cool: opowiesci niezwykłej tresci:D:D

ok, pewnie macie rację, jesteście tu dłużej niż ja i przeżyliście pewnie różne przypadki :) ...ja po prostu kiedy mam potrzebę odniesienia do czegoś robię to pod swoim nickiem, jeśli miałbym napisać coś czego miałbym się wstydzić ... nie piszę :) ...ot i tyle

mat to nie jest kwestia wstydu:) to kwestia nie dawania trollom pozywki by mieli okazje się na Tobie wyzywać. Czasem piszesz o głupotach świetnie się przy tym bawiac a czasem o czyms powazniejszym z własnego doświadczenia. Pisząc pod stałym nickiem narazasz sie ze zostanie ci to w najmniej odpowiednim momencie wytknięte. Jesli ma okresloną wiedze poparta własnym doswiadczeniem i wiem że tym moge komuś pomóc to nie ma potrzeby sobie szkodzić.

Gość gość
Nie sądzę, żebym pisząc jako "pimpuś" był bardziej wiarygodny niż jako "gość".

Gość lucyphere
pimpuś mógłby być ekspertem w tematach o żywieniu psa tudzież zdrowej kupce :) z pewnością dużo bardziej wiarygodny niż jakiś tam gość ;)

tym bardziej ze nie wiadomo który gość w którym momencie pisze?:O

Gość gość
Tak, tym bardziej, że nigdy nie miałem psa ani innego zwierzęcia domowego.

Gość lucyphere
juken, draniu, znasz mojego maila

ok Vałka, rozumiem, ale chyba aż tak bardzo się nie przejmuję forum abym miał brać do siebie co piszą na mój temat trole czy jacyś anonimowi goście ... ale OK, każdy pisze jak chce i jego sprawa, ale dalej upierałbym się aby system gości numerował :) nie przeszkadzało by to w anonimowym pisaniu a ułatwiłoby odnoszenie się do konkretnych postów bez konieczności cytowania ....

Gość lucyphere
co jesteś taki skwaszony?

Gość gość
"ale dalej upierałbym się aby system gości numerował usmiech.gif nie przeszkadzało by to w anonimowym pisaniu a ułatwiłoby odnoszenie się do konkretnych postów bez konieczności cytowania ...." Nie ma sensu numerowania gości, bo czym różni się "gość08976512" od "gość089765212"? Gdybym chciał prowadzić z kimś dysputy, to zalogowałbym się na swoje konto. Miałoby to więcej sensu. Nie każdy ma potrzebę zbawiania świata, prowadząc niekończące się dyskusje na temat literówek, albo niekulturalnego użycia słowa "kupa". Niektórzy chcą po prostu powiedzieć czego chcą i sobie pójść, a Ty weź sobie to do bani, albo dalej pluj sobie w twarz bez mojego udziału.

Gość gość
Sorry, - "a Ty weź sobie to do bani, albo dalej pluj sobie w twarz bez mojego udziału." - powinno być w cudzysłowach.

V- na Ciebie mam osoby folder :P Tylko ciężko domyśleć się maila kogoś kto pisze z pomarańczy :O

juken oczywiscie na okładce ma złote gwiazdki?😴

uuu to już takie jak w reklamie MasterCart:classic_cool: bezcenne :D:D:D

Można tylko zapłakać nad ludźmi, którzy zakładają takie tematy. Chuuja nowego nie wnoszą, tylko dramatyzują. :O Delikatna tyrka i zaraz z płaczem na redakcję. :O To forum wytworzyło swoją kulturę, która jak najbardziej różni się od twojej pojmowanej autorze. Może wywoływać szok, ale tylko wśród osób rozkapryszonych, rozpieszczonych przez życie. Inni czują się jak u siebie i nie wsadzają wszystkich do jednego worka, tylko konkretnie personalizują postaci, lub projekty, jak kto woli. I tak mogę napisać że Zielona o******ęła już wszystkim facetom z forum, po za mną, bo jedenaście centymetrów nie zrobiło na Niej wrażenia i Jukenowi, ale wycior jest tak aseksualny że nawet prześcieradło nie zostawia odpowiednich plam. :D

obyś tylko nie zdurniał na starość jak biedny janusze :classic_cool: