Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mąż mnie ogranicza

Polecane posty

Gość gość
Wogole tak to sie pisze przez o zamkniente

Gość gość
Na co ty czekasz? Pakuj sie i jedz do rodzicow! Tylko zycie sobie marnujesz!

Gość gość
boje się tego co mnie czeka w sytuacji, gdy powiem mu o rozwodzie. będą wyzwiska, groźby, szantaże, nachodzenie mnie i mojej rodziny w domu, dzwonienie, gadki typu "zmarnowałaś mi życie!" oraz " mogłem się domyśleć że biorąc dziewczynę z takiego domu tak to się skończy! On uważa że powinnam być mu wdzięczna że on ze mną jest, jakbym była jakaś gorsza!! " (z takiego domu czyli według niego gorszego, bo mieszkałam w kamienicy a nie w dużym domu jak jego rodzice, i to że moi rodzice się rozwiedli i nie mają tyle kasy na koncie). Ale z drugiej strony nie mogę ciągle myśleć o tym co on będzie wygadywał i że się wkurzy on i jego rodzice, muszę zacząć myśleć jak wyglądałoby dalej moje życie jeśli nic nie zmienie. w końcu życie jest tylko jedno i powinnam je przeżyć szczęśliwie, a przynajmniej bez stresu, organiczeń, wyzwisk i poniżania.

Gość gochlol2
Witam u mnie może nie jest tak jak u dziewczyny w 11tyg ciązy ale dobrze też nie. Moj maż jest kierowcą ciężarówki przyjezdza zazwyczaj na weekendy. Ja jestem żołnierzem aczkolwiek siedze narazie w domu gdyż czekam na podpisanie kontraktu. Mamy synka 7 lat. Wiadomo jak wyglada zycie w domu bez pracy trzeba wyprac ugotowac posprzątać itd., kiedy zjawia się w domu siada przed tv , oczywiscie obiad podany, posprzatane. Wieczór piatek czy sobota chec wyrwania sie do swiata doroslych do przyjaciolki i... obraza majestatu cytuję a idź i możesz wcale nie wracać , aha ja przyjechalem a Ty oczywiscie wychodzisz itp., Rozmawiałam z nim ze nie robi nic w tym kierunku abym chciala z nim spedzic czas. On nie lubi chodzic na imprezy mowi ze przyjechał odpocząć a nie jak on to określa łazić gdzieś bez sensu. Znajomi też przestali do nas przychodzić bo on wiecznie siedzi przed tv. Nie pomagaja rozmowy. Nic. Z gróźb też nic sobie nie robi. Kiedys byla sytuacja że zagroził iż mnie do domu nie wpuści. Moze rzeczywiscie cos ze mna jest nie tak...?

Gość gość
Witaj,pisząc tu o poradę,sama już wiesz że weszłaś po uszy.Po co Ci tyle opinni co robić itp.Będzie potem jeszcze gorzej ,szkoda tylko dziecka.

Gość Leneczkaaaaaa
Mam ten sam problem jesteśmy w małżeństwie od 5 lat ja mam 24 lata mój mąż jest starszy ode mnie o 7 lat ... ciągłe zakazy ze nie wolno mi jechać do rodziców do siostry a o znajomych to ja mogę tylko pomarzyć kontrola telefonu laptopa.. nie pozwala mi iść do pracy a dlaczego bo kogoś poznam mamy dziecko nawet z nim nie mogę jechać nigdzie bo może go tylko zabierać jego mamusia z którą mieszkamy oczywiście.. o każdą złotówkę muszę się jego prosić.. cały czas słyszę że nic nie robię że jestem beznadziejna.. Nawet to że wylądowałam przez niego w szpitalu z powodu nerwicy schudłam z nerwów 10 kg to powiedział że mam kochanka.. tylko że nie wychodząc z domu ciężko o to.. on pracuje w delegacjach mam wrażenie że mierzy mnie swoją miarą.. :( ja już nie mam siły a wynająć nic nie mogę bo nie mam za co...

Gość gość
Jap*****le! Jak mozna byc tak glupia?!! Nie zal mi was. Same sie na to godzicie. Gdyby mi.moj facet zabronil isc do rodziny hahaha ze smiechu bym go opluła i kazala spier... w podskokach! Gdzie jest granica waszej godnosci? Gdzie??ja sie pytam