Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj kochany piesek zginal przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość

pod kolami maszyny, lecial za mna i tata do pola i wpadl pod kola :( byl taki slodki energiczny kochany! bardzo sie do niego przywiazalam poniewaz mialalm go od szczeniaka . dbalam o niego na wszystko mu pozwalalam zajmowalam sie nim lepiej niz dzieckiem , mowilam do niego slodko, nazywalam go synkiem mial zaledwie 3 miesiace :( moglby zyc jeszcze a teraz nie mam sie z kim pobawic juz nie wywleka mi papci nie gryzie butow :( bardzo za nim tesknie , jak pech to pech! :( ale dlaczego wlasnie on ? tak mnie sluchal byl takim fajnym malym grubaskiem ...gryzl wszystko co popadnie sluchal mnie chodzil za mna :( gdybym wiedziala ze to tak sie skonczy wziela bym go na maszyne a tak to co juz po ni :( plakalam za nim bardzo :( mam 18 lat moze i to dziwne co czulam do niego ale on byl moim slodkim synkiem :( teraz moge tylko gdybac a tak bardzo mi go brakuje juz takiego psa jakim ten byl jego charakter i przywiazanie raczej nie bede miala :(

Gość gość
''dbalam o niego na wszystko mu pozwalalam zajmowalam sie nim lepiej niz dzieckiem , mowilam do niego slodko, nazywalam go synkiem '' po raz kolejny utwierdzam sie w przekonaniu ze nic sie nie dzieje bez przyczyny. Los uratowal tego psa przed toba. Biedny to on byl w twoich rekach a smierc byla wybawieniem. Pies to nie jest czlowiek a traktowanie go w ten sposob jest wyrzadzeniem mu krzywdy!!!!!!!

Gość Mokra kura
Nie martw się Skarbie Twój piesio jest teraz w niebie, jest już bezpieczny. Najlepszym lekarstwem by zapomnieć o tej tragedii jest zaopiekowanie się innym pieskiem możesz np. wziąć pieska ze schroniska będzie Ci wdzięczny do końca życia

Gość gość
dbanie o pieska lepiej niz o dziecko nie jest dla psa tragedia przeciez , to co lepiej moglam sie nim wogole nie zajmwoac? dawalam mu jesc bawilam sie z nim na wszystko mu pozwalalam smierc napewno nie byla dla niego wybawieniem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak o nim pomysle o tuch chwilach kiedy bawil sie ze mna plakac mi sie chce!

Gość gość
on byl czlonkiem rodziny wychowywalam go od szczeniaka noi w sumie byl jesczze szczeniakiem :( mam pieska jego mame mial przy sobie tak jak by dwie mamy bylo mu bardzo dobrze a bog zabral go do siebie dlaczego wlasnie jego sa inne pieski co cierpia a ten mial wszystko dlaczego wlasnie jego? :(

Gość gość
a mojego schorowanego psa rodzina w tajemnicy przede mną uśpiła i co ja mam powiedzieć ?