Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karol102

czy istnieje miłość

Polecane posty

Gość PO GARDZIE
alez istnieje milosc do pieniedzy na przyklad milosc wlasna tez istnieje

Gość gość
Macierzyńska na pewno. Afrodyzjaki też. :P

Gość evil
miłość , moim zdaniem , to rodzaj choroby,nie wiadomo czym to leczyć i boli jak szlag,nigdy nie chce zaznac tego uczucia :)

Gość evil
Karol, pociesze Cie , ze wcale nie jest śmiertelna, trzeba po prostu sobie wmowic, ze jesli druga strona nie potrafiła docenic, to doceni inna i napewno nie warto sie dobijac, zycie ma sie jedno :P)

Gość PO GARDZIE
karolku, czym sie leczy park wilsona?

Gość gość
miłość jest wtedy kiedy jesteś w stanie za drugą osobą wskoczyć w ogień. kiedy ona sie starzeje , sra pod siebie a Ty wymieniasz jej pieluchy. a nie wtedy kiedy robi Ci sie siano w spodniach na widok ładnej laski , która ma Cie w d***e a Ty to nazywasz nieszczęśliwą miłością :O

Gość gość
miłość jest jak sraczka, siedzisz sobie wygodnie a tu nagle czujesz że musisz coś z siebie wyrzucić, gdy to zrobisz to ci ulży ale niesmak pozostanie

Gość gość
więc odpowiedz sobie autorze na pytanie czy Ty sam umiałbyś kochać czy to tylko fascynacja ładną laską. Bo ja prawdziwą miłość (szczególnie ze strony mężczyzn) znam tylko z filmów :P

Gość gość
ciasno * w spodniach, pardon.

Gość gość
Miłości nie ma, najpierw jest zauroczenie przez 3 mieisące, a później przyzwyczajenie. Ale też słychałam, że miłość zalicza się do choroby psychicznej ...

Gość evil
Gość, dobra wypowiedz..milośc często mylona jest z pożadaniem, ale to sie z czasem zawsze wypala

Gość gość
co to znaczy całym sercem ? Rzucasz oklepanymi hasłami bez pokrycia w rzeczywistości bo kocha sie umysłem a nie sercem. Miłość to umiejętność do poświęceń na rzecz drugiej osoby. Istnieje ale zdarza sie rzadko...Chyba jedynie w relacji matka - dziecko.

Gość gość
Miłość istnieje na 100 %- przyrzekam. Ja np mam męża i go owszem kocham szanuje jak mamę, tatę , syna,ale w moim sercu jest tylko 1 inny facet i tak juz od 12 lat i kurcze nie mam sposobu na wyleczenie. Jak go widze to ciśnienie mi skacze do 180, jak się bzykamy to wyje jak wilk , każda chwila z nim to jak najfajniejszy film. Jego wzrok to 1000 kurwików na raz i naprawdę nie chodzi tu o seks, choć od tego się zaczęło. jest najfajniejszy, najmądrzejszy i mimo,ze sporo starszy to tak z***bisty,ze śni mi się co drugą noc od mnóstwa lat.

Gość gość
autor tematu pewnie jest zauroczony w jakiejś ładnej lasce , która mu właśnie dała kosza i wątpi w istnienie miłości hehe. Gdyby jednak jakimś cudem zwróciła na niego uwagę i byli by razem a ona miałaby wypadek na skutek , którego by zbrzydła to szybko by jego "miłość" sie wypaliła i gdyby miał tylko okazję wymienił by ją na lepszy model.

Gość evil
szczerze gratuluję, jesteście w tym malutkim procencie szczęsliwie dobranych par. Jak wychdzilam za mąż, tez tak myślałam, ale już po roku załowałam swojej decyzji az w koncu sie przyzwyczaiłam do widoku wiecznie pijanego męża :)

oczywiście miłość to stan umysłu,ale jest tak jak się zakoc***esz to sercem to się też czuje

Gość gość
ludzie mylą często miłość z fascynacją i pożądaniem.

Gość gość
Do evil jeśłi to do mnie kilka pięter wyżej to przeczytaj ze zrozumieniem. Ta miłość nie dotyczy miłości małżeńskiej, niestety :-)

Gość gość
miłość matczyna to mit. Dzisiejsze kobiety i matki są agresywniejsze niż przeciętny mężczyzna. Gdyby nie to, że to matka rodzi to dziecko nie chciałoby mieć z nią w ogóle kontaktu.

Gość gość
Miłość istnieje ale tylko wśród dojrzałych osób , które dosłownie potrafią być ze sobą na dobre i na złe , w chorobie i brzydocie itp. Nie nazwałbym miłością spotkania 16-20 latków gdzie wszytsko sprowadza sie do seksu i do atrakcyjności fizycznej.

Gość gość
miłość macierzyńska= instynkt macierzeński+ dobre serce

Gość evil
jest tu tylu gosci , ze trudno kierowac wypowiedz do wlasciwej osoby , moja była do goscia z godz 17.20 hehe

Gość gość
Zalezy gdzie szuaksz. Chyba najlepsza platna. :-D

Gość gość
Ta miłość ... takie coś nie istnieje i istnieć nie bedzie, taka jest prawda, brutalna, ale cóż