Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauczylem sie nie sluchac

Polecane posty

Gość gość

Witam, z moja partnerka jestesmy w zwiazku prawie 6 lat. Na poczatku, jak w kazdym zwiazku, sielanka, pieknie i beztrosko. Po 1,5 roku i wposlnym zamieszkaniu razem sytuacja zaczela sie zmieniac o 180 stopni, az do dnia dzisiejszego o 360. Zamieszkalismy na wynajmowanym, czynsz 1000 zl plus oplaty. Z moja niskia pensja i jej rownie smieszna bylo ciezko, az zdecydowalismy ze wyjade za granice by zylo nam sie przyjemniej i bez zmartwien. Ciezko pracuje na zachodzie ponad 2 lata. Nigdy nie zdradzilem swojej (juz narzeczonej), kazdego dnia rano i wieczorem oraz w pracy mysle o niej. Gdy wracam do Polski (co miesiac) w progu drzwi zostaje zbesztany ze ja budze i halasuje dzwonkiem. Kazdego dnia pobytu w kraju dostaje roznego typu pouczenia, rozkazy oraz jestem obrzucany wyzwiskami. Jak chce ja wyciagnac gdziekolwiek dostaje odmowe i jakas wymowke ze "goraco", lub "nie mam czasu" Mowi, ze sie zmienilem i wyzywa mnie od ciot. Chociaz uwazam ze nie zmienilem sie w taki stopniu jak ona. Juz raz sie na niej zawiodlem. Nie zdradziła mnie ale spotykala sie z kims i po przeprowadzce do innego miasta znow ma niby "kolege". Mowi ze to tylko przyjazn, ale razem z "nim" spedza przyjemniej czas niz ze mna. Nie wiem czy jestem zbyt naiwny zeby dalej to ciagnac jednakze czasami jej ulegam gdy czegos potrzebuje lub cos ciekawego upatrzyla w sklepie. Wtedy jest dla mnie mila i zaczyna normalnie rozmawiac. Jest mi zle, jednakze ją kocham i kazdego dnia poluje na jej "dobre 5 minut". Czesto czuje sie jak pies. Sytuacja z dzisiaj: Miala wczesnie rano zaplanowany wyjazd z kolezanka do Wroclawia w pewnej sprawie. Umowilismy sie, ze ona wyjdzie z psem, a ja pojde i kupie jej na wynos tortille, by nie marnowala czasu na jedzenie. Jednakze z fast food byl zakmniety z powodu awarii zasilania (akurat w tym dniu) obszedlem jeszcze budy w promieniu 3 km. Wszystkie otwarte albo od 11 lub 12. Pomyslalem, ze dam jej pieniazki by mogla kupic sobie cos podczas podrozy. Po powrocie do domu dowiedzialem sie ze jestem debilem i ciota skoro mnie gdzies wysyla i nie potrafie nic zalatwic. Moje tlumaczenia, ze zamkniete z powodu awarii zasilania na nic sie zdaly. Zaczalem dyskusje o tym, ze jak mialem jej niby to zalatwic? Włamac sie do srodka i przyszykowac? Przez 20 min. przed jej wyjazdem sluchalem to jaki jestem debilem, idiota i ciota. Po jakims juz czasie zaczalem siedziec cicho (czesto staram sie robic mine sluchacza, a w glebi jestem gdzie indziej). Odcinam sie i licze np. chmury na niebie. Przepraszam za zla skladnie. Czy moglbym liczyć na wasze porady?

Gość gość
masz problem gosciu, zostaw w p*****ec

Gość umiesz liczyc licz na siebie
a kto cie uczyl matematyki? czy wiesz ze zmiana o 360 stopni to powrot do punktu wyjscia?

Gość gość
Nie szanuje cie teraz a co bedzie po slubie?