Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieszka20

duchy i zjawiska paranormalne

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli chcesz spać spokojnie i nie odczuwać niepokoju i lęku pomódl sie do prawdziwego Boga używając jego imienia które na demony działa naprawde jak płachta,Jeżeli nie umiesz sie modlić to tylko wymawiaj to ime Jehowa.Jest to odpowiedz dla Smieszki pozdrawiam

Gość śmieszka20
ja chodziłam, co niedziele ale odkąd jestem za granicą to już chyba ponad rok nie byłam w kościele , chyba trzeba się wybrać.

Gość śmieszka20
będę jutro o tej samej porze

Gość gość
Hej oprocz swiata ktory widzimy istnieje drugi niewidzialny w ktorym znajduja sie inne byty dobre i zle duchy aniolowie.po smierci ciala dusza nie zawsze moze przejsc w inny wymiar nieraz zostaje na ziemi kazdy czlowiek odchodzac na druga strone kurtyny zostawia na ziemi soja energie na rzeczach osobistych przedmiotach osobistych znane jest zjawisko pamieci scian ktore magazynuja energie swoich mieszkancow stad te halasy stukania spadajace obrazy

Gość gość
podobno tylko wrazliwcy sa w stanie takie rzeczy odbierać ale jesli macie jakies podejrzenia to nie wmawiajcie sobie bo w koncu wywolacie wilka z lasu, mozna isc na konsultacje zeby po prostu zobaczyc czy cos sie z nami nie dzieje bo moze i tak byc ale duzo takich historii ma inny wymiar , ja wierze ze tam cos jest, chociaz ci ktorzy tego nie doswiadczyli twierdza inaczej i jest to zrozumiałe. pisze teraz na szybko, wejde tutaj pozniej, tak za 2 godziny. bedziecie?

Gość śmieszka20
a czy zły duch może nam coś zrobić? ?

Gość śmieszka20
tak ja będę później

Gość gość
oki to do pozniej papa

Gość gość
może opętać

Gość gość
Ja bede napewno interesuje sie tymi zjawiskami kupe lat.pomogly mi czsopisma Nieznany Swiat.Czwarty Wymiar .Opisane sa tam bardzo ciekawe zjawiska fenomeny osob majacych dar porozumniewania sie z tamtym swiatem .

Gość gość
powodzenia

Gość gość
mysle ze pomocna modlitwa do boga w ktorego wierzymy aby odpedzic zlego ducha

Gość śmieszka20
jest ktośś??

Gość gość
.po smierci ciala dusza nie zawsze moze przejsc w inny wymiar nieraz zostaje na ziemi kazdy czlowiek odchodzac na druga strone kurtyny zostawia na ziemi soja energie na rzeczach osobistych przedmiotach osobistych znane jest zjawisko pamieci scian ktore magazynuja energie swoich mieszkancow stad te halasy stukania spadajace obrazy dawno bzdór takich nie czytałem

Gość gość
dusza zmarłego jest na ty swiecie tylko do własnego pogrzebu pare dni w inych przypadkach a potem zabiera go anioł struz na sad bozy gdzie w zaleznosc co popełnił lub dobrego zrobił dostaje przydział niebo lub piekło po drodze do nieba jest czyściec do piekła ida ci co olewają Boga grzeszą i Niewierza w niego a do czysca ci co wierza i walczą z grzechami zmarli maga sie znami kontaktowac tylko prze sen

Gość gość
juz jestem :) a wy?

Gość gość
witam wczoraj zasnelam Slyszlam mnostwo opowiadan o tym ze jesli ktos umarl a mial cos niezalatwionego na tym swiecie dawalal znaki swoim najblizszym ,bylo tez o tym iz pewni ludzie po swojej smierci dawali znac swojej rodzinie ktora nie wlozyla ulubionej rzeczy do trumny,do czasu dopoki nie polozyli czegos na grobie

Gość dadaaaa
Jedna osoba wypowiedziala sie tu na ten temat rozsadnie i madrze. Ta ktora wspomniala ze trzeba wzywac Boga Jehowe. Akurat wiem cos o tym, bo przechodzilam podobne, traumatyczne bardzo doswiadczenie. Kolezanki kiedys zaczely ciagac mnie po wrozkach, ja w Boga raczej nie wierzylam. I jak mialam jakis problem to korzystalam z takiej wrozby chocby przez neta. I zaczal sie istny koszmar ktory treal kilka miesiecy!!! Wtedy instynktownie zwrocilam sie do Boga, ktorego czcicielka byla moja kochana babcia- byla Swiadkiem Jehowy. I tylko to mi pomoglo, a bylam bliska samobojstwa, demony doprowadzaly moje zycie do ruiny. Gdyby nie Jehowa, nie byloby mnie. Teraz wiem naprawde, ze to jedyna prawdziwa religia.A wczesniej nie wierzylam w zadna religie!

Gość interestingg
Podbijam

Gość gość
może ktoś coś więcej napisać o Jehowe??

Gość dadaaaa
Wejdz sobie na strone o Swiadkach Jehowy, np. jw.org to sie dowiesz. Ja cale zycie bylam niedowiarkiem, nie nalezalam do zadnej religii, a po stradznych doswiadczeniach z demonami wiem, ze to jedyna prawdziwa religia. Mam na to dowod, kiedy po modlitwach do Jehowy oraz spotkaniu ze Swiadkami J. demon, ktory mnie dreczyl zostal oddalony ode mnie, a ja, niedowierzajac jeszcze, slyszalam z oddali jego zlowrogi glos, krzyczacy: nie moge uwierzyc, ze ta dziwka jest tak chroniona przez Boga Jehowe!!! Pewnie sama nie uwierzylabym, gdyby ktos opowiadalby mi taka historie, poki sama jej na wlasnej skorze doswiadczylam...!!!

Gość dadaaaa
Wyobrazcie sobie, ze ja slyszalam glosy, np ze moj chlopak mnie z kims zfradza, doslownie jego glos!!! Dzwonilam wtedy do niego, a ten, niczemu niewinny w pracy, on w szoku, ja do niego z pretensjami, awantura. Zerwalam z nim, bo myslalam, ze to wszystko jego wina!!! :-( Zreszta, duzo by opowiadac. Ten koszmar trwal kilka miesiecy!! Dzis ja i moj chlopak na nowojestesmy razem, bo wiem, ze to Jehowa mnie ochronil :-) Wierzcie mi..to wspanialy Bog, ktory zwraca uwage nawet na takich grzesznikow jak ja, a szalalam w zyciu, ze hej :-p

Gość gość
sama w to nie dowierzam teraz , ale jest różnie... dziękuje za wypowiedzi, nie wiedziałam że na ten temat wypowie się tak wiele osób bez głupich docinek. :)

Gość dadaaaa
Mialo byc napisane "zdradza" :-p

Gość dadaaaa
Wierz mi, nie ma czegos takiego jak duchy zmarlych. To demony, ktore sa w stanie nasladowac kazdy /!!!/ glos. Ja slyszalam ich przez ten czas.wiele, ale ten moj racjonalizm nie pozwolil mi przyjac innej opcji jak ta, ze istnieje Bog....!! I ma na imie Jehowa. Lub Jahwe czy Jah. To zalezy, w jakim kraju zyjesz :-)

Gość śmieszka20
ja wierze że są też dobre duchy nie tylko demony.

Gość śmieszka20
jesteście?

Gość śmieszka20
czekam na Was :) jest ktoś z kim wczoraj się umawiałam ?

Gość paranormal
tak jestem tylko dalam nick

Gość paranormal
jestes tam