Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieszka20

duchy i zjawiska paranormalne

Polecane posty

Gość śmieszka20

wierzycie? zdarzyło wam sie kiedys zobaczyc??

Gość gość
tak wierzę w to interesuje sie tym dzis w nocy mialam wrażenie że ktos jest w pokoju

Gość śmieszka20
pytam poważnie, nie potrzebuje tutaj głupich żartów :)

Gość gość
tak i mowie powaznie

Gość śmieszka20
a możesz napisać coś więcej na ten temat, też się tym interesuje, czasami boje się każdego stuknięcia, hałasu , ciemności , mam wrażenie że ktoś jest w pokoju oprócz mnie, może to głupie ale tak mam..

Gość gość
też tak mam ale duchy dobre przychodza o modlitwe prosic a niektóre to lepiej nie mowić po co

Gość gość
duchy nie istnieją! jak coś was nawiedza to je demon

Gość śmieszka20
no tak ale czy trzeba się tego aż tak bardzo bać, czasami myśle że już wariuje dlatego muszę coś z tym zrobić , nie mam z kim o takim czymś porozmawiać, każdy mówi że duchy nie istnieją że nie ma się czego bać i w ogóle...

Gość gość
ja oglądam program z takimi zjawiskami paranormalnymi np ktoś sie wprowadzil do starego domu takiego od pokolen nie wiadomo co skrywa ten dom ale każdy dom ma swój sekret modl sie by go nie odkryć

Gość śmieszka20
ja też właśnie oglądam takie programy, ale tylko czasami bo po nich jeszcze bardziej się boje. Moja sytuacja jest taka że ja nigdy nie doświadczyłam takiego czegoś niezwykłego, tylko zwykłe hałasy w nocy albo stukania na które inni domownicy mają wytłumaczenie, nie wiem czemu tak wszystkiego się boje, może za dużo o tym myśle i dlatego .

Gość gość
ja bylam w pokoju i zgasilam światlo na 100 % i przeszlam do lazienki wychodze z lazienki i az mnie zatkalo światlo sie świeci az mi lzy do oczu przyszly pytalam sie potem wszystkich w domu czy zaswiecili ale nikt nie zaswiecil

Gość gość
witam nazywam sie Ania przez przypadek weszłam na tę strone i chce powiedzieć że są złe duchy,nazywają sie demonami potrafią przybierać postać naszych zmarłych krewnych, przesuwają przedmioty w domu.stukają przesuwają szklanki talerze a nawet pozwalają sobie na dotykanie nas.Przez to wszystko przeszłam chociaż byłam na pograniczu wariactwa ,Wiem jak można z nimi walczyć pozdrawiam

Gość gość
demon czy nie na jedno wychodzi cos tam musi byc... troche za duzo by opisywac ale od zawsze doswiadczalam dziwnych rzeczy , po smierci bliskiego przyjaciela się nasiliło. A u Ciebie czego to dotyczy; masz przeczucia, prorocze sny? Widujesz cos lub slyszysz/czujesz czyjas obecnosc?

Gość gość
na demony działa Jezus :)

Gość śmieszka20
właśnie czasami czuje jakby w pokoju ktoś był sama siedzę do 3 nad ranem, nie wiem czemu ale często wydaje mi się że mój tato jest przy mnie, mam 20 lat on zmarł jak miałam 8 miesięcy , czasami w złych chwilach prosiłam aby dał mi znak że jest ze mną, teraz sama nie wiem co o tym myślec, może za dużo horrorów oglądam... amoże to początki jakiejś choroby psychicznej ?

Gość gość
Nauczłam sie nie opowiadać głośno o swojch przeczuciach bo one słysza naszą rozmowe i odpowiednio do trgo aranżują sytuacje po to żeby nas utwierdzić że mamy racje że o.nich mówimy i oni spełniają nasze obawy i tym samym mają do nas dostęp,Wyrzuć wszystko co je może przyciagać karty. amulety.senniki. coś co dostałaś od kogoś kto sie para magią i wróży

Gość gość
polecam film the conjurwing na faktach oglądam duzo horrorow mam 17 lat

Gość śmieszka20
no właśnie, pamiętam od czego to się zaczęło , od wróźby, jestem obecnie w anglii i kiedyś cyganka mi powróżyła , może przez to teraz tak się boje. Czasami wole o tym nie myśleć, teraz się boję jak o tym piszemy ...

Gość śmieszka20
właśnie nie chce oglądać horrorów bo właśnie po nich jeszcze bardziej się boję, często się rozglądam , boję się iśc do łazienki, nie mam pojęcia co bym zrobiła jak bym zobaczyła jakąś postać.

Gość gość
u mnie to sie zaczelo samo z siebie wczesniej nie parałam sie z magią itp ,dopiero niedawno zaczęłam z ciekawości i powiem wam ze duzo sie sprawdza a mnie to coraz bardziej pochlania... kiedys bym pewnie wysmiala ale dzis wierze, tata opiekuje sie Toba z gory i moze daje Ci to odczuc, oprocz tego nic sie nie dzieje?

Gość gość
masakra albo kiedyś byla u mojej mamy sąsiadka i spadl obraz świety ze sciany a po sekundzie zadzwonil telefon ze ktos umarl

Gość śmieszka20
nie oprócz tego nic.

Gość gość
jak sie w nocy obudze to boje sie otworzyc oczy ze cos nademną stoi masakra

Gość śmieszka20
no to widzę że nie jestem sama z tym tematem :)

Gość gość
no pewnie ze nie ja oglądalam kiedyś film charmed ale teraz wiem ze to byl blond

Gość gość
jesli masz jakies obawy to pomodl sie, zbliz do kosciola... moze nic sie nie bedzie działo akurat, przypadek przypadkowi nie rowny ...

Gość gość
moja mama jak bylam mala to spala w pokoju i sie obudzila i widziala 3 postaci a jej tata nie żyl jak byla mala to zmarl

Gość śmieszka20
najgorsze jest właśnie takie nabieranie do głowy , że na przykład coś tu jest czy takie tam podobne , to jeszcze bardziej powoduje że się boimy...

Gość gość
ja chodze do kościola zawsze od malego tak mnie mam wychowala

Gość gość
bedziesz tutaj jutro bo musze konczyc a znalazlam kogos z kim moge pogadac o tym