Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieszka20

duchy i zjawiska paranormalne

Polecane posty

Gość gość
Ale brednie z tymi duszami pozagrobowymi :-0 🖐️

Gość Wandziak
ja bardzo, śnią mi się nawet sny prorocze. Teraz czytam sobie swój horoskop urodzeniowy i przyszłościowy i ciarki mi chodzą po nogach ;) Ogólnie pierwszy raz zrobiłam sobie taki astrologiczny horoskop, zazwyczaj chodzę do wróżek. Z horoskopu urodzeniowego mam do czytania 15 stron ;) http://www.astroenter.com/horoskop-urodzeniowy

Gość gość
ten etap mam za soba.Chodzenie do wrozek to otwieranie ze na dostep innych bytow nie zawsze dobrych ale to Twoj wybor,,,,,,Ja wczoraj czytalam i ogladalam fragment programu Medium z Long Island .na youtube podobno w soboty na TTC Discovery.niesamowite.kobieta porozumiewa sie ze zmarlymi ludzmi wie co mowoli w chwili smierci itp,rodzina jest zaskoczona.. OD DZIECINSTWA WIDZI BIALE KULE SWIADCZACE O OBECNOSCI DUCHOW...NA STRONIE FUNDACJII NAUTIULIS JEST O DWOCH CHLOPCACH KTORZY TEZ JE WIDZA,SA ZDJECIA DZIECI WIDZA DUCHY DO 6 LAT. jeden z chlopcow mieszka na POMORZU DRUGI NA POLUDNIU POLSKI ,, CO O TYM MYSLICIE

Gość gość
a ja widzialam teraz Magdalene Rutkowska Odero na lotnisku w Egipcie wrozka z ezo

Gość gość
ja tez pokazywali w szkle kontaktowym rozmawiala z dziennikarzem o powrocie

Gość gość
kolezanka mi opowiadala, ze u znajomych po smierci babci zaczely drzwi sie same zamykac, obrazy spadac ze scian, ktos dzwonil do drzwi, ona podchodzila otworzyc a tam nikogo nie bylo, i tak pare razy w ciagu godziny. ja bym chyba zawalu dostala na jej miejscu! a poza tym moja mama kiedys byla u jadnowidza w krasnystawie i kobieta znala sie na rzeczy... pierwszy raz widziala mame na oczy, a powiedziala jej jak nasz śp dziadek mial na imie, jaki byl itd. bylismy w szoku,powiedziala ze u nas w domu sa trzy duchy wedrowne, jeszcze w czasie wojny ktos zostal zamordowany na naszych dzialkach. i powiem wam, ze w czasie wigilii pare lat temu, pare osob z naszego rodzenstwa nie bylo w domu i kiedy jedlismy kolacje, cos tak pierdzielnelo na gorze, pozniej poszlismy zobaczyc, czy sie krzeslo przewrocilo czy co, ale wszystko stalo na swoim miejscu... Mój zmarły dziadek tez czesto przychodzi do babci w rocznice swojej smierci. jest na prawde duzo historii w mojej rodzinie bardzo dziwnych :)

Gość gość
a co lepszego, dodam jeszcze ze u jasnowidza mama byla z siostra, i siostra jak weszla do mieszkania tej kobiety to sobie pomyslala "ku**a jaki tutaj brud ", a ona jej na to co brudno tu u mnie ?

Gość gość
moja kolezanka dawno temu byla z kolezanka podczas przerwy lekcyjnej w parku na lawce nieopodal szkoly.podeszla do nich cyganka idziewczynie zaczela wrozyc. powiedzila ze wyjdzie za maz urodzi trojke dzieci ,na tym skonczyla i nie chciala dalej mowic.dziewczyna byla jednak uparta nalegala okazalo sie wedlug wrozby ze umrze w mlodym wieku,,,niestety przepowiednia sprawdzila sie zmarla nagle zostawiajac malutkie dzieci ,a jej maz nie radzil sobie z wychowywaniem tez nie zyje

ja nażywo ducha nigdy nie widziałam,ale na zdjeciach tak . pełno !

Gość gość
głupotą jest mówienie o śmierci - pozniej taka osoba bedzie sie zamartwiać i faktycznie może podświadomie do tego doprowadzic :/ Mojej mamie kiedys babka wróżyła z kart klasycznych i wszystko się sprawdziło. Mojej kolezanki matka wrozy z tarota .. jest dosyc znana w mieście, dużo osób chodzi do niej. Mojej znajomej wywróżyła wszystko (takze to na co nie miała wpływu-zeby nie bylo), moja kuzynka poszła do niej ze zdjęciem zmarłej osoby i zapytała co ja czeka, na co ta wróżka : " co mi Pani podaje, przecież ta osoba nie żyje" to ona kontynuuje: " A na co zmarła? " - wróżka wszystko powiedziała odnosnie tej osoby i samej kuzynki, wszystko się sprawdziło na nieszczęście (wywróżyła smierc w rodzinie, rozstanie z facetem i utrate pracy)

Gość gość
osoby na podstawie zdjecia potrafia wyczuc energie czlowieka.a niektorym wystarczy jedno spojrzenie na osobe i wiedza wszystko o nie trzeba miec ten dar

Gość gość
ty jehowa kurwo z checia obilbym ci pysk

Gość paranormal
cześć co tam

Gość gość
Do tego /tej/ wyzej o watpliwej kulturze. Moze kiedys bedziesz musial/a/ gorzko pozalowac tak chamskiej odzywki. I w sumie zycze ci tego. Alee byc moze Bog wybaczy ci twoja arogancje i ignorancje. Bo wystarczy spojrzec do internetu, i to do swieckich zrodel, by wiedziec, ze Bog ma imie. A ty...coz....jestes tylko marnym prochem /czesc/

Gość gość
Dopiero teraz widze, ze ten ordynarny "gosc" to facet. Coz, to i tak nic nie zmienia 🖐️

Gość gość
Do przedmowcy sluszna uwaga