Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makeithappen

schudlam 8 kilo widzicie efekty

Polecane posty

Gość gość
daj juz spokoj wlazisz na kazdy topik i wszedzie cie pełno , szkoda gadac

no cio; ) lubie to wchodze. a ty wchodzisz na moj; ) hehe co za glupota to jest publiczne forum mozna pisac gdzie sie chce. ah koncze odezwe sie jak bede 60kg;) buzka

Gość gość
haha napisalam to w zartach , chcialam zobaczyc czy bedziesz spokojna czy bedziesz sie wkurzac no i okey pozdrawiam

Gość gość
No i zjadłaś tę owsiankę? Czekam z niecierpliwością na informację, co jesz dzisiaj na obiad. Bez tego moje życie straci sens.

Gość gośćaaaawa
o jakiej owsiance piszecie?

Tak, wkurzam sie normalnie mnie az nerwica trzesie. Wchodze tu intensywnie, tylko dlatego ze mam urlop i miedzy ksiazkami nie mam co robic. Troche przykro, ze na forum (polskim forum) laski sa tak wredne, malo kto tu komu pomaga, doradza, tylko smieja sie i drwia jak jesz wiecej, i smieja sie jeszcze glosniej jak ci sie uda, wtedy to w ogole az jad plynie i czekaja na potkniecie. Mnie sie udalo, ale wiesz czemu? wlasnie przez owsianki! Przez to, ze z bolacym kolanem cwiczylam, ze biegalam w deszczu. I bede biegac. Nie czekam na cuda jak wiekszosc tutaj. Myslalam ze moge pomóc dziewczynom, ktore maja problem jak ja kiedys, jak nalogowo jadlam czekolade a teraz mnie odrzuca. Myslalam, ze ktos pogratuluje, ale no w sumie czego tu sie spodziewac - kazdy czeka na potkniecie, wszyscy zaczynaja diete od jutra. A Tobie " Gosciu" zycze powodzenia. Moje efekty - 10 kilo mniej - duzo za duze ubrania - zdrowa odzywianie. A wszystkie suczzki pozdrawiam srodkowym palcem:) Powodzenia w Waszych jednodniowych dietach:)

Gość gość
jesz codziennie owsianke? a co do niej dodajesz napisz jak mozesz

na swoim blogu bede opisywac swoje zmagania, sukcesy , mam nadzieje ze za miesiac uda mi sie wystartowac w 21 km maratonie i kwietniu w Paryzu- zobaczymy. Dziekuje, ze tak duzo Was czyta mojego bloga Zapraszam do dalszego sledzenia :) http://elizasylwia.blogspot.ie/ ciao!

Gość gość
ale co z ta owsianka? powodzenia zycze

owsianke kupuje w paczce , teraz ostatnio sie pojawila w opakowaniu 1,5 kg!!! (2,8euro hih). ale jakolwiek wezniecie bedzie dobra, daje 40 gram owsianki, szklanke mleka. mikrofala na 3 minuty, do tego 15 gram orzechów ( naturalnych, niesolonych)i 25 gram rodzynek . jem to codziennie, w ogole nie jestem glodna a przemiana materii....:)

Gość gość
Makeithappen nie przejmuj się tymi zazdrośnicami, rób swoje i nie daj się ich złej energii. ;) O cudownych właściwościach owsianki też słyszałam, był ciekawy topik gdzie dziewczyny się nia zajadały, podobno bardzo sycąca i można ją też robić z sokiem pomarańczowym zamiast mleka.

Gość gość
Oczywiście 🌻 :D

ja kupuje dokladnie: porridge oats, translator tlumaczy to jako platki owsiane. Ale czytalam, ze te porridge sa najlepsze. Wiec wlasciwie to nie wiem. Soków staram sie unikac, w ogole przetworzonych rzeczy chybza ze naturalny ale nie mam sokowirowki. kolezanki mi mowila, zeby miodu dodac. musze sobie jakis sprawic miodzik. nie uzywam cukru do owsianki, ale dodaje rodzynki, i orzechy wiec jest dobra, ciepla i naprawde sycaca. polecam.

Gość gość
ja dalej nie wiem które sa twoje zdjęcia????????????

Gość gość
dzieki za odp a moga byc otreby owsiane? bo ja jem takie wlasnei

chyba moga. ja uwielbiam moja owsianke:) Banish, 55 min treningu Jillian za mna. Kurcze!! mialam taka piekna biala sukienke na specjalna okazje jak schudne, trzymalam ja pare miesiecy, nigdy nie zalozylam. Dzisiaj przymierzylam i w buscie za duza:( Zdjecia z 8 kg utraty tutaj w linku. http://elizasylwia.blogspot.ie/2013/08/days-30-pictures-results.html Niedlugo pokaze nowe. i bede wklejac wiecej swoich zdjec. macie racje Wredne dziewczynki, lepiej wklejac swoje:)))

Gość gość
Eeee rzeczywiście fajna niuńka z Ciebie się robi :P Zazdroszczę zgrabnych bioderek. ;)

Gość gość
Dlaczego wszystkich, którzy ośmielili się sformułować krytyczne uwagi nazywasz "wrednymi dziewczynkami"? Nie odpowiadam za innych gościów, ja pisałam tylko o zamieszczaniu cudzych zdjęć - nazwałam żałosnym to konkretne zachowanie, a nie ciebie jako osobę. Chyba jednak masz problem z krytyką. I nie jestem zazdrosna - sama kiedyś bardzo dużo schudłam i od tego czasu regularnie ćwiczę, ale akurat nie czuję potrzeby pisania o tym. Rozumiem jednak, że inni taką potrzebę mają.

Gość gość
Pani 'krytyczna uwago" jak przyszłaś tu krytykować to miej przynajmniej odwagę pokazać nick, nie masz odwagi żeby się przedstawić ale robić wredne uwagi to już tak?

Gość gość
Świadomie nie podaję nicka, bo kręci się tu masa bałwanów, którzy lubią się podszywać. Poza tym powie ci to coś o mnie, jak podpiszę się np. Basia czy Zosia?

Gość gość
Tak powiedziałoby mi, w przyszłości uważałabym bardziej na wszystkie Zosie i Basie. ;)

dobra przestanmy juz, to jest bezsensu. mamy sie wspierac tutaj a nie dolowac. Ale sie stresuje, nowy tydzien 4 egzaminy do zaliczenia i jeszcze praca na caly etat. masakra. z tych nerwów zrobilam sobie koktajl który podpatrzylam w jednym "odchudzajacym reality"- blender: jogurt naturalny, mango. ja dodalam jeszcze banan bo juz mi sie prawie psuly. pychota. mala szklaneczka a reszta na jutro.

No to trzymam kciuki, żebyś wszystko pozaliczała i nie dała się zwariować. I znalazła czas na te Twoje fitnessowo-dietetyczne szalenstwa :) (to nie miało być złośliwe!)

Gość gość
Możesz zdradzić co to za seria egzaminów w środku lata?

Gość gość
a gdzie mamy niby widzieć te efekty, skoro wklejasz zdjęcia obcych panienek, a swoje nie?

studiuje w irlandii mam jeszcze pare egzaminow do zdania dzisiaj dieta; owsianka koktaj: jogurt naturalny banan mango- pychota obiad; Pomidor ogorek rzodkiewka troszke miesa teraz 3 mandarynki 2 kawy w ciagu dnia mleko light ah te zdjecia...kto by tam chcial patrzec na mnie:) wczoraj musialam powyrzucac mase ciuchow wszystkie za duze

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko, jak dajesz rade robic insanity? od razu wytrwalas cal trening? Prosze, napisz cos wiecej o swoich zmaganiach, ja cwicze z Jillinam Michales i narazie troche sie boje tego insanity po tym, jak go sobie obejrzalam :(

hey ja cwicze wszystko co sie da. t25, insanity p90x. ostatnio duzo jillian. insanity jest bardzo ciezkie ma niezle tempo, nie robie tego codziennie oszczedzam kolana, bo biegam rowniez. raz, dwa w tygodniu max. I Oczywiscie ze jestem upocona jak swinia, padnieta. moje kolezaki tez robia a sa chude na maksa. jezeli boisz sie insanity zrob sobie T25. to tylko 25 min ale rowniez intensywne I daje takie same efekty.

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dzieki, znalazlam to t25 na UT, zaraz obejrze, moze podolam :)