Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIGDY nie uprawiałem SEXU z kobietą czy dużo straciłem

Polecane posty

Gość gość

No właśnie nigdy nie uprawiałem seksu z kobietą czy dużo straciłem. Niektórzy mówią że bez sexu nie można żyć a jednak.

Gość Pewien znany ktoż
Zamiast uprawiania seksu z kobietą polecam uprawianie marychuana. Lepsze to i bardziej opłacalne. Po seksie masz tylko zadyszkę, spać Ci się chce, jeszcze musisz przytulać i zagadywać zamiast uczciwie po ciężkiej robocie walnąć w kimono.

Gość gość
A no właśnie :-( czasami wstyd wśród znajomych.

Gość gość
Nie interesują mnie używki typu marycha. Czy lepsze od sexu ?? opłacalne też bym nie powiedział. Zadyszkę mają w dzisiejszych czasach ludzie którzy nie jadą samochodem do sklepu tylko muszą 500 metrów dojść :-)

Gość Pewien znany ktoż
No jak, k***a nieopłacalne ?? Marychuana sprzedajesz wśród znajomych, masz kasę. Lachona nie za bardzo idzie sprzedać znajomym, zresztą musiałbyś mu % z kasy odpalać :classic_cool:

Gość gość
Nie rozumiem o co ci chodzi, dzięki za takie p...... rady

Gość gość
mozna zyc bez sexu , wprawdzie ja wiem jak to jest ,ale moj mąż alkoholik wyrobil we mnie calkowitą impotencje hehe, od lat zero sexu

Cóż powiedzieć .Chłopie Ty jeszcze nie wiesz po co żyjesz . Do tego nic ale to nic się nie umywa .

Gość gość
Nie jestem pedziem, gejem rzygać mi się chce jak widzę pedałów obmacujących się ! Co ciekawe bardzo lubię patrzeć na kochające się lesbijki :-)

Gość gość
Nic nie straciłeś - kilka sekund ulgi i spustu z krzyża tyle to można sobie ręką zrobić a ile z tego korzyści, żadna baba Ci nie marudzi nad głową, nie stęka, nie zrzędzi, czas masz dla siebie, nie masz na utrzymaniu pasożyta itp. Seks to luksus dla ubogich.

Gość gość
Tak zrzędzą pasożyt ? tylko wszyscy je penetrują, to nie rozumie