Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletowa

Tablet w Polsce a WiFi

Polecane posty

Gość tabletowa

Jade do Polski, chcialabym korzystac z internetu przez WiFi, czy moglby mi ktos w prostym jezyku wytlumaczyc krok po kroku, jak to dziala w Polsce? Tzn. jaki operator, czy w ogole wymagany jest kod dostepu? Jednym slowem jest to dla mnie kompletne nowe zagadnienie, prosze wiec o lagodny wyrok ;) Dzieki z gory :)

Gość gość
Nie wiem jak jest w Twoim kraju, ale u nas darmowe wifi jest tylko w fast foodach, przy hotelach, w niektórych autobusach itp ;) chcesz mieć neta to sobie kup jakiś na kartę, nie ma nic za darmo ;)

Gość gość
w Polsce dziala identycznie jak za granica w kazdym innym kraju, jesli masz w domu router z wifi to wpisujesz kod dostepu, jesli jest darmowy na miescie to korzystasz bez kodu i tyle, cala filozofia

Gość tabletowa
Dzieki, za odpowiedzi. Raczej watpie, zebym w Polsce mogla korzystac z francuskich kodow dostepu, bardziej mnie interesuje ta platna wersja. Jak rozumiem, trzeba zglosic sie do butiku jakiegos operatora i wykupic... ale co? No nie smiejcie sie :D W domu mam laptopa i korzystam w zaleznosci od potrzeb z internetu sieciowego lub WiFi; Wifi na tablecie dziala bez problemu ale czy w Polsce bedzie podobnie? Bede potrzebowac dostepu do roznych info a bede w miejscach, gdzie nie bede miala dostepu do internetu sieciowego. Jesli ktos cokolwiek zrozumial z mojego bredzenia i moze jeszcze cos mi doradzic, to chetnie wyslucham :)