Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiririr

Mój chłopak zrobił się agresywny podczas sexu co mam robić

Polecane posty

Mój chłopak zrobił się agresywny podczas sexu co mam zrobić Jestem z swoim chłopakiem już rok od pewnego czasu zrobił się agresywny w łużku przeżyła z nim swój pierwszy raz w tedy był delikatny czuły i kochany a od paru tygodni zrobił się agresywny podczas stosunku np wyzywa mnie od szmat dziwek itp wykręca mi ręce jest brutalny w czasie penetracji bije mnie kiedy się wyrywam a ostatnim razem kiedy nie chciałam się kichać siłą mnie rozebrał i zaczął mnie bzykać kiedy się wyrywałam lub krzyczeć że mnie to boli był jeszcze bardziej brutalny czy to był g***t co się z nim stało ogolnie jest miły i kochany to czemu podczas sexu jest taki agresywny czy to moja wina. Ostatnio mi powiedział że lubi kiedy krzyczę z bólu i lubi mi go sprawiać co to może znaczyć wcześniej był kochany i w dzień i w nocy a teraz każdy seks z nim to tortura

Gość lolekkk
dlaczego nie zgłosiłaś g****u na policji?

Gość gość
Odejdź od tego agresora zanim mu się ubzdura by w trakcie zabaw łóżkowych zacząć na przykład używać noża. To nie są żarty. Ten facet może zrobić Ci krzywdę. Wiej od niego póki możesz.

Gość gość
Przeciez to byl zwykly g***t.Jestes mloda,niedoswiadczona i w dodatku zakochana,ale wierz mi lepiej uciekac.Z nim nabawisz sie jakiegos urazu,zaczniesz bac sie seksu.