Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykształcony ale niebogaty

Brać się za proste nieporażające intelektem dziewczyny Czy czekać na inteligetną

Polecane posty

Gość Low Genius Quality
behehehe dobre ;)

Ja mam nadzieję, że jeszcze taką zdobędę, bo nie marzy mi się prosta dziewuszka. Dobre serduszko i ładna buzia to nie wszystko. Ja chcę korporacyjną damulkę

Gość Low Genius Quality
ooo Boshe przepona pęka ! litości ...:D

Po prostu jara mnie jak kobieta jest wyrafinowana, na poziomie, posługuje się bogatym słownictwem, jest bardzo pewna siebie i przebojowa

Gość nki96783475
@ "Brać się za proste nieporażające intelektem dziewczyny.....?" Tak bierz się- będziecie do siebie pasować.

Gość gość
Dla korporacyjnej damulki będziesz tylko popychadłem. Wątpię żeby taka kobieta w ogóle zwróciła na ciebie uwagę.

Gość gość
widać jaki autor jest INTELIGĘTNY :D:D:D x pisze sie INTELIGENTNY, baranie :D

Sam pracuję w korpo, mam bogate słownictwo, zajmuję się całkiem ważnymi sprawami, również klientami kluczowymi i tylko noszę się na sportowo i nie mam auta

przecież korporacyjne panny to jedne z najłatwiejszych obiektów do wyrwania z miejsca w pościel. spróbuj poderwać instruktorkę tańca albo właścicielkę dobrze prosperującej firmy to zobaczysz prawdziwe przeszkody ;)

Gość Ryszard Lwie Serce
Korporacje, urzędy wszelakie, nawet uczelnie wyższe - tam ludzie nie są inteligentni. Styl ich pracy nie wymaga ani spontaniczności w działaniu, ani przebiegłości. Ta robota nie różni się wiele od pracy na taśmie, z góry wiadomo kto co i kiedy ma zrobić. Wielu będzie zaskoczonych ale tak jest. Jak auto chce inteligentną dziewczynę to niech poszuka taką z własną firmą - taka dziewczyna jest dopiero kreatywna, nie nie dostaje na tacy o wszystko stara się sama. A jak jeszcze zajmuję się niszowym produktem to już autor będzie miał cel nad cele do zdobycia ;)

Gość ryszardzie nie kazdy
od razu szuka bizneswoman, a panna z korporacji to jednak wyzszy poziom od wulgarnej kasjerki po zawodowce, ktora slucha disco polo i leci na dresiarzy bez szkoly

Gość Ryszard Lwie Serce
bizneswoman - wiesz kto to w ogóle taki? Wiesz czym jest korporacja? Korporacja służy tylko i WYŁĄCZNIE do maksymalnego wyeksploatowania człowieka. Człowiek jest tam trybikiem, i jeśli w raporcie kwartalnym nie będzie wzrostu dochodu to się tryby wymienia. Ludzie pracujący w takich firmach dają się manipulować, dają sobie wcisnąć że pracują na jakiś wyższy cel, są mamieni awansami a tak na prawdę to woły do orania. I jak ktoś tak głupi, dający się w konia robić i wykorzystywać do oporu ma być rzekomo inteligenty? Inteligętni ludzie zazwyczaj mają swoją wizję samorealizacji i na pewno nie realizują się jako trybiki w korporacji ;)

Gość ryszardzie nie kazdy
lepsze korpo niz fabryka na 3 zmiany lub market

Gość gość
pracujesz w korpo? chyba jako portier? 🖐️

Jestem zwykłym pracownikiem biurowym

Gość gość
zatem szukaj zwykłej pracownicy biurowej

Te zwykłe pracownice biurowe są często bardzo eleganckie, wyniosłe itp.

Gość gość
Napisałam ZWYKŁĄ :) Wiesz co znaczy to słowo?

Gość Ryszard Lwie Serce
na prawdę sugeruję szukać dziewczyny z własną firmą. Będzie laska i zaradna i kreatywna i odpowiedzialna. Nie tak jak przygłup zza biurka, co to przez polowe dnia kawę pije i plotkuje. Tak jest praca biurowa w Polsce zazwyczaj.

Taka zwykła pracownica biurowa często ma o sobie wysokie mniemanie. A kobieta z własną firmą to wyższa szkoła jazdy, nie dla każdego dostępna

Gość gość
1.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość widać jaki autor jest INTELIGĘTNY x pisze sie INTELIGENTNY, baranie :) ----- ---- Ja p*****le a ty baranie wiesz co to jest ironia:D IQ widze na poziomie osła

Gość gość
lepiej zamowic dziewczyne z roksy i bedziesz mial spokoj na miesiac po co te rozwazania?

Gość PaniPaniAnna
Chyba czas zejść na ziemię. Od kobiety wymagasz wiele a sam jesteś zwykłym prostym człowiekiem... Czasami dziewczyna zwyczajna pracująca w markecie ma wyższe wykształcenie i jest inteligentna, ale przecież to tylko ekspedientka z marketu prawda? Nie zwrócisz na nią uwagi. Niestety takie czasy, że nie każdy mający dobre wykształcenie pracuje tam gdzie chce. Czas otworzyć oczy i zejść na ziemię

Pani Anno, ale to właśnie kobiety dobierają partnerów pod kątem pozycji społecznej... Z kolei faceci nie patrzą na to w ogóle, bardzo często multimiliarderzy wychodzą za sprzątaczki, kelnerki, tancerki. W drugą stronę to niemożliwe.

Gość PaniPaniAnna
Masz dużo racji... Ale pamiętaj, że nie ma gór nie do zdobycia:-) Są tylko nieudolni zdobywcy:-)

Gość do PaniPaniAnna
taka dziewczyna to co innego. taki dzisiaj rynek pracy. ale typowo prosta, malo rozgarnieta po zawodowce odpada, chocby miala dobre serduszko

Gość PaniPaniAnna
No ok, przyznaję rację, sama byłam w związku z facetem o niskim ilorazie inteligencji i nie bardzo miałam z nim o czym porozmawiać. Musi mieć chociaż taki poziom jak ja i będzie ok;-)

Gość gość
Wykształcony ale niebogaty Sam pracuję w korpo, mam bogate słownictwo, zajmuję się całkiem ważnymi sprawami, również klientami kluczowymi i tylko noszę się na sportowo i nie mam auta, xxxxxx KIJ z autem, i sportowy luz, w pracy jak była nie była każdy robi ważne sprawy, bo gdyby nie byly ważne to po co je robić. Wyjdź umysłem poza korporację, praca w nich jak każda inna, i tak jak w kazdej innej ludzie sa mniej lub bardziej inteligentni, co nie mam nic wspólnego z wykształceniem jak również kulturą.:) a wyniosłe damulki sa niefajnie, i pisze to jako kobieta.

Tyle czasu tam spędzam, że jakby wsiąkłem w to towarzystwo