Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta marysia

teraz musi sie udac

Polecane posty

Pięknie wam idzie dziewczynki bardzo ladnie ja wczoraj miałam się ważyć ale za dużo sobie pozwoliła wczoraj więc zważe się w przyszla niedzielę:-D:-D:-D od dziś znowu dieta:) ale powiem wam że czuje po rzeczach że brzucha mi troche ubyło:-D:-D:-D gdzieś czytalam że 25cm mniej w pasie to prawie 15kg mniej na wadzę:-D

To czyli ja z jakieś 7-8kg już zrzuciłam:) tylko ciekawe czy to prawda. Ja też widzę po swoich ciuszkach że mnie ubywa z czego się bardzo cieszę:)a do tego nie tylko mnie ubywa ale i mojego męża też bo chamuje go z jedzeniem żeby przy mnie nie jadł i póżno nie jadł:)i on już też schudł 4kg:)

Witam Co tu tak cichutko???? Ciąg dalszy mojej dietki a od poniedziałku przechodzę na dietę Owocowo-warzywno przez 6 tygodni zamierzam być na tej diecie podobnież daje dobre rezultaty:)okaże się w połowie pażdziernika;)

Cześć Emilcia :) Ja ciągle jestem :d Na takiej diecie je się tylko owoce i warzywa? :P Owoce chętnie warzywa juz gorzej.. też się zastanawiałam nad konkretną dietą, ale chyba wolę pospolite MŻ ;d waga spada, więc widać ze mi coś takiego wystarcza :) oczywiśce calkowicie skreślajac slodycze pieczywo itp :)

Ja się troche rozchorowalam:-/:-/:-/ właśnie też myślałam nad ta dieta warzywnn owocową bo nie dość że odchudza to leczy... Ale wiem że ciężko jest ale wiecie bo sprobuje chociaż tydzień wytrzymać :) to od jutra:) Emilcia jak Tobie idzie?:)

Tak Tyska je się tylko owoce i warzywa ale tych owoców jest mało w tej diecie bo wszystkich nie można jeść:P Marysia ja dopiero od poniedziałku zaczynam i się okaże jak mi będzie szło:)życzę zdrówka:0

Gość puszysta marysiaa
To może sprobuje z Tobą razem od poniedzialku:)

Hej dziewczyny :) Napisałam do was 13 sierpnia, wytrzymałam chyba ze 3 dni, a po tym znowu zaczęłam się objadać :( Co tu dużo mówić, mam bulimię. Niemal codziennie mam ataki, wchłaniam nawet sam chleb, masło wyjadam łyżkami, tak samo majonez, ketchup... jem aż do oporu, do bólu, a trzeba przyznać, że żołądek mam mocno rozciągnięty... potem zwracam, masakra. Już widzę, że moje zęby są w gorszym stanie, tak samo ból gardła, przełyku i żołądka... Podjęłam jeszcze jedną próbę, od poniedziałku, dziś 4-ty dzień diety, ćwiczeń na rowerku i bez wymiotowania. Najgorszy pierwszy tydzień, potem poleci z górki.

Kissa trzymamy za ciebie kciuki:)będzie dobrze. A może powinnaś iść sobie zrobić badania i iść do dietetyka żeby Ci ustalił dietę i wtedy może będzie wszystko ok

Dzięki :) Dietetyk... no sama nie wiem, ułoży jadłospis pode mnie, ale to nie powstrzyma mnie przed kompulsami :o chyba że przepisze mi leki zmniejszające łaknienie, ale moje bmi to nadwaga a nie otyłość, więc chyba nie mam co liczyć na tabletki... Dziś na rowerku -400 kcal, zjedzonych: 1000, na kolację zjem jeszcze serek wiejski (180 kcal) i kolejny dzień na plus:)

Kissa kup sobie chrom(tabletki) one są dobre na łaknienie też zamierzam je sobie jutro kupić chociaż ja nie mam aż takiego problemu jak ty.:)Pozdrawiam;)

Gość gość
Emilcia to od jutra zaczynasz:) ja też sprobuje:-D przepraszam że tak długo się nie odzywałam ale stoje przed ważnym wyborem życiowym...

Gość ewelinka_h
Dołączam się do topiku, bo też się wzięłam za odchudzanie. Na razie udało mi się schudnąć 5 kilo, chciałabym zrzucić jeszcze 10. Jestem na Diecie1. W skrócie to taki program odchudzający, w którym oczywiście zdrowo się odżywiasz, pijesz co najmniej 2 litry wody dziennie, jedz dziennie minimum 1-2 porcje warzyw, a przede wszystkim pijesz koktajle odchudzające na bazie białka jako zamienniki posiłków - jednego lub dwóch w ciągu dnia. Koktajle są na szczęście bardzo smaczne, szczególnie mój ulubiony - koktajl truskawkowy. Nie czuję głodu i mam tyle pracy, że nawet gdy jestem w biurze nie mam czasu, by myśleć o jedzeniu. Pozdrawiam wszystkie odchudzające się i życzę wytrwałości w dążeniu do celu.

Witam Tak ja od dziś zaczynam dietę warzywno-owocową. Zaopatrzyłam się już w warzywka no i zakupiłam sobie chrom:) I działamy;)

Witam dziewczynki!!!Jak wam idzie? Bo tu zaczyna coś robić się nudno czy tak ta pogoda na was działa,że nic nie piszecie.:) PUSTO PUSTO CICHO:(

hej :) Ja nadal jestem :) Trzymam się chociaż zjadam troszkę więcej kcal niż na początku :) waga nie rośnie przy zwiększonej ilości kcal więc jest ok. A jak tam u was?

Gość puszysta marysiaa
Dziewczyny jak tam? Przepraszam że się nie odzywałam ale zaczelam pracę i sił nie było... Co do odchudzania to jakoś idzie ale teraz mam taka pracę że odniechciewa się jesc normalnie... ---> emilcia jak tam dieta warzywno owocowa?:)

Cześć Niestety moja dietka nie wypaliła ale przeszłam na dietę kefirową jak narazie i przez 4 dni starciłam -4kg:)A jak tam u Ciebie?

Gość puszysta marysiaa
To ladnie:) a na czym dokladnie polega ta dieta kefirowa? U mnie ciężko zastanawiam się na 5dniową jabłkową bo ja jak widzę szybkie efekty to wtedy latwiej trzymać nie dietę... Dlatego muszę na poczatku kilka dni diety mieć rygorystycznej.

1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja oczywiście ten jadłospis sobie zmodyfikowałam coś tam zawsze do tego zjem mało kalorystycznego