Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilloss

Mojej kumpeli totalnie odpierdoliło

Polecane posty

Gość Kamilloss

Odkąd wyleczyła się z depresji i w jej życiu zaszły zmiany na lepsze zmieniła się nie do poznania. Z szarej myszy stała się pewna siebie i zaciekle broniąca swego zdania. Nie chce już niczego pożyczać, trudno ją przekonać do swojego zdania. Ale to jeszcze nic. Ostatnio dokonała selekcji swoich znajomych. Na czarnej liście znaleźliśmy się ja i kumpela. Z jakiegoś powodu nagle uznała nas za zbędnych. Zapytałem dlaczego, a ona na to tyle, że ma dość wampirów emocjonalnych, którzy na mniej żerują. WTF?

Gość Kamilloss
Sodówa jak widać uderzyła. Zarozumiała krowa jeszcze tego pożałuje!

Gość gość
Zmądrzała.. Jak tak się ciebie czyta...

Gość gość
Ja też po terapii pozbyłam się z mojego otoczenia wampirów energetycznych. Po prostu nie chciałam przebywać z ludźmi, którzy wysysali ze mnie energię, a w zamian nic nie dawali. Życie jest za krótkie żeby otaczać się toksycznymi ludźmi. Pozdro dla kumpeli:))

Gość kpe
Nic jej do głowy nie uderzyło, tylko Tobie, co widać po paskudnych komentarzach. Wyraźnie po nich widać, że dziewczyna miała rację, że Cię skreśliła, bo wcale Jej dobrze nie traktujesz i dobrze Jej nie życzysz. Osoba chora czy z innymi kłopotami szybko może zauważyć, na kogo wtedy może liczyć, a kto był jedynie fałszywym, żerujacym na niej przyjacielem czy przyjaciółką. Moje kłopoty też to zweryfikowały i cieszę się, że pozbyłam się ze swojego życia tych wszystkich wykorzystywaczy, ktorzy zostawili mnie wtedy, kiedy najbardziej ich potrzebowałam. Życie im się (i Tobie) jeszcze "odwdzięczy".

Gość kpe
Tutaj doskonale widać, jakim byłeś wobec niej wykorzystywaczem Jej dobrego serca, jak na niej żerowałeś: "Nie chce już niczego pożyczać". To Twoje własne słowa.

Gość Kamilloss
Zmądrzała... Jakiś psycholog napruł jej pierdół do umysłu a ta oczywiście posłuchała i od razu zaczęła usuwać niektórych ludzi ze swego życia. Jeszcze se faceta znalazła i zachowuje się jak bóg wie kto. Ja pierd...

gratuluję kumpeli podejścia do depresji i zrozumienia siebie :classic_cool:, widocznie w jakiś sposób psychicznie czuła się dręczona przez was, uzależniona, oczywiście wy tego nie zrozumiecie...dajcie jej spokój...sama wróci gdy będzie już silna :)

Gość gość
Prawda boli, znajdź sobie inną ofiarę ;)

Gość Kamilloss
Wcześniej to taka mysz była, wiecznie w cieniu innych, a teraz? Co za kretynka!

Gość kpe
"sama wróci gdy będzie już silna". Bzura. Do nic nie wartych ludzi, którzy byli przyjaciółmi, kiedy mieli interes, a gdy my mieliśmy problemy, zawiedli nas, wróciłby tylko kompletny kretyn. Ja wywaliłam ich ze swojego życia i teraz są w nim prawdziwi przyjaciele, na których wielokrotnie mogłam i zawsze mogę liczyć. Lepiej mieć kilkoro dobrych i prawdziwych przyjaciół niż setkę udających wykorzystywaczy.

Gość gość
Kretynka jest z ciebie. Ciężko jej musiało być...

Gość kpe
A Ty niby za co mnie obrażasz? Za to, że nareszcie pozbyłam się ze swojego życia posożytów i jestem teraz szczęśliwa?

Gość Kamilloss
Jestem facetem. Nie wiem czemu nie chce pożyczać kasy, przecież tak wszyscy robią.

Gość gość
Dokładnie, nie jesteś jej potrzebna ani nic nie wnosisz w jej życie, to po co masz być jego częścią, żeby się napić za darmo albo kieckę pożyczyć? ;)

Gość gość
kpe to było do autorki

Gość Kamilloss
K***a, piszę, że jestem facetem, więc nie piszcie o mnie jak o jakiejś babie heloł!

Gość kpe
Gościu, ok, źle Cię zrozumiałam. :-)

Gość gość
I do tego autorka jest tępa! :D faceta gówno obchodzi, jak "kumpela" się zmieniła, to dziewczyny są zazdrosne.

Gość gość
Co się tak gorączkujesz ,nie chce utrzymywać kontaktów,to nie.Nie masz innych znajomych?

Gość kpe
Fiku, jemu już po prostu interesowność świat przesłoniła. Dla niego normą stało się wykorzystywanie innych i nieliczenie z ich uczuciami.

Gość gość
On pewnie ma innych znajomych, tylko Co znajomi pewnie też już zorientowali się, jakie z niego ziółko i też go unikają. Tak, jak sobie zasłużył.

Gość gość
dziewczyna na po terapii u psychologa w końcu uwierzyła w siebie, w to, że ma prawo mieć własne zdanie, że nie musi robić tego co inny się podoba tylko dlatego żeby się nie obrazili, że ona nie chce im czegoś pożyczyć, ma do tego prawo to w końcu jej rzeczy. Nareszcie stała się niezależna jednostką która decyduje sama o sobie i nie podporządkowuje się innym silniejszym psychicznie osobą, bo teraz ona tez jest silna, ot to :)

Gość gość
A ciebie najzwyczajniej wkur** fakt, że nie możesz już jej narzucać swojego zdania tak jak do tej pory i nią manipulować.

Gość gość
hah ostatnio frajer pisał temat,że się będzie mścił na niej bo jechał na jej faceta i go pogoniła albo taki debil albo prowokator :D