Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex analny dlaczego tak boli

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio z moim chłopakiem kochałam sie jakies 2h bylo cudownie . I od tamtego czasu gdy znów chcemy sie kochac bardzo mnie boli dziurka,dlaczego ? Jest to taki ból ze odmawiam stosunku . Dlaczego ?

Gość gość
Nie nie .chyba nie

Gość gość
Dlaczego tak boli?! Bo to nienaturalne, nienormalne i wbrew naturze, a jak się pcha penisa w każdą możliwą dziurę to takie są efekty.

Gość gość
A co zrobić żeby przestało boleć ?

Gość gość
A gdzie ten krem dostane ? W aptece ?

Gość gość
Boli, bo Twój facet nie potrafi być delikatny :) ot co !

Gość gość
przeciw bólowi ale nie po to podaję nazwę byś dalej d**y dawała: proctoglyvenol, bez recepty

Gość gość
Nigdy nie uprawiałam seksu analego, czy dla WAS KOBIETY to jest przyjemne?

Gość gość
Sam seks analny nie jest przyjemny dla kobiety. Przynajmniej dla mnie. Mi sprawia przyjemność kiedy po długim stosunku partner wejdzie we mnie analnie ale jednocześnie włoży mi do pochwy dildo i mnie nim też bzyka. Tak z 5 minut i mam orgazm. Wtedy czuję się doskonale wypełniona i spełniona. Ale sam seks analny nie sprawia mi przyjemności.

Gość gość
no i my stosujemy maść na hemoroidy bez recepty z apteki jako środek poślizgowy - lekko znieczulające działanie. Tubka za 18zł. Starczy na długo bo przecież nie bzykamy się tak codziennie tylko może raz w tygodniu albo 1 na 2 tygodnie.

Gość gość
ja moja dziewczyne wale od kilku lat w d*pe i zadnych problemow nigdy nie bylo. jak sie odpowiednio do anal podejdzie to ani nic nie boli ani zadnych pozniejszych problemow z d**a nie ma.

Gość Zenek777
po pierwsze musisz dobrze zrobic kupe, dobrze wyczyscic pupe najlepiej zrobic sobie lewatywke irygatorem jesli juz to masz za sobia to musisz byc tam nawizlona najpierw musisz rozruszac pupe, parner niech ci wlozy palec, dwa, niech troche sie tak pobawi, ewentualnie korek analny musisz to zrobic aby rozluznic dziurke gdy bedzie pakowal ci penisa najlepiej gdybys sie napiela tak jakbys miala robic kupe, ine wstydz sie, rob wlasnie tak jesli jestes dobrze wyprozniona to nic tam nie wyleci ale wtedy pupa sama sie otworzy na przyjecie fiuta + nawizlenie + rozciagniecie palcami + powolne plytkie, ruchy partnera= sukces

Gość Zenek777
aa, zapomnialem wasz glowny blad i powod ze was boli jest taki ze napinacie pupe tak jakbyscie myslaly ze cos tam wyleci jakbyscie staraly sie nie pusicic baka podswiadomie zaciskacie pupe, bo gdy macie penisa w pupie macie wrazenie jakbyscie robily kupe i staracie sie zeby do tego nie doszlo, zeby nic nie wylecialo musicie sie oswoic z tym uczuciem i nie przejmowac sie tym a wrecz przeciwnie, starajcie sie robic kupe majac penisa w d***e nie zajmujcie glowy w ogole ta mysla ze cos wam tam wyldeci, skupcie sie na oczekiwaniu na mega przyjemnosc i skupcie sie na partnerze wtedy nic was nie bedzie bolalo

Gość GrażkaGrażka
faceci niech się niewypowiadają, chyba że są gejami i wiedzą jak boli rozepchany odbyt, ja raz spróbowałam, było delikatnie i fajnie, ale na drugi dzień wywaliły mi hemoroidy, poszłam do lekarza i najadłam się wstydu bo od razu poznał od czego, na dodatek musiałam się wypiąć do niego pupą a coś przydługo tam mnie dotykał i oglądał (oczywiście w rękawiczkach), zauważyłam że miał wzwód, nie poszłam juz do niego na kontrolę, nigdy więcej anala

Gość gość
Grażka widze spamuje wszedzie gdzie tylko temat o analu jest. Hemoroidy na drugi dzien ? Kompletna bzdura. No i to wypinanie u lekarza i wzwod, to jeszcze wieksza bzdura.

Gość ententa1
faceci niech sami najpierw spróbują z wibratorem lub ze świecą, zobaczymy co powiedzą po 2-3 dniach jak nie bedą mogli uśjąść

Gość Zenek777
problem lezy u was, bo sie na sile zaciakacie, juz to pisalem w glowie macie wstyd i strach przed bolem myslicie ze dla facetow obwod wibratora to jakis problem? przeciez zwykla kupa ma taki obwod co dopiero z nawilzeniem, wczesniejszym przygotowaniem i dla was nawet gruby kutas to nie jest zaden problem jesli tylko macie odpowiednie przygotowanie i podejscie nie ma zadnego problemu, tylko mlode bojazliwe laski panicznie sie tego boja jak dorosniecie, bedziecie mialy po lat 30sci, sami zobaczycie, bedziecie mialy inne podejscie wiecie ze jak kobieta rodzi dzieci, to tak samo od jej podjescia ogromnie duzo zalezy czy bedzie to bolalo bardziej czy mniej czym bardziej sie tego bedziecie baly tym bardziej bedzie was bolalo bo same bedziecie sie zamykac, wasz emiesnie beda napiete w sexie analnym jest podobnie, jesli dojrzejecie i sie na to otworzycie to to bedziecie czerpac tylko z tego ogromna przyjemnosc niech sie wypowiedza panie po 30stce lubiace anal to moze cos do was trafi

Gość ententa1
pierdu, pierdu, mam 38 lat i dwójkę dzieci urodziłam, niech ci ta twoja wsadzi strapon w tyłek i porusza nim przez parę mimut, zobaczymy czy po 2-3 dniach będziesz mógł usiąść normalnie, czy tylko na dętce

Gość gość
"faceci niech sami najpierw spróbują z wibratorem lub ze świecą, zobaczymy co powiedzą po 2-3 dniach jak nie bedą mogli uśjąść" oj przestan bredzic. Ja akurat lubie jak mnie dziewczyna penetruje i nie mam problemow z siadaniem czy wyproznianiem sie. najpierw sie doucz a pozniej sie wypowiadaj glupia babo.

Gość gość
38 lat masz i taka tępa jestes. Wspolczuje.

Gość Ententa5
do każdej dziewczyny której partner jęczy o seks analny - najpierw uzyjcie wibratora lub straponu w jego tyłko, po tygodniu jak będzie jeszcze chciał anala to znim to powtórzcie, i dopiero wtedy jak będzie chciał dalszych powtórek to dajcie mu sobie wsadzić penisa w odbyt, no i dobrze wczesniej zjeść torbę orzeszków ziemnych, bedą zaje-ste Snikersy

Gość gość
mnie boli jak chlopak wsadze mi do lewego ucha ale w prawym juz jest lepiej i wchodzi gleboko

Gość gość
Halo, kobiety. To, że wy nie lubicie seksu analnego gdyż nie sprawia Wam przyjemności, to nie oznacza że nikomu jej nie sprawia. Nie piętnujcie innych na zasadzie "ja tego nie lubię więc każdy kto to robi ma nierówno pod sufitem, to zboczeniec lub prostytutka". Sama jestem kobietą i seks analny lubię bardzo. Wszystko to kwestia podejścia, tak jak wspominał już ktoś powyżej. Jeśli macie się bać to nie zmuszajcie się bo nic z tego nie wyjdzie. Najpierw trzeba się przełamać. Wszystko zaczyna się od psychiki. Później należy zwracać dużą uwagę na higienę bo to ona daje komfort psychiczny, odpowiednie nawilżenie i stopniowe przygotowanie - dzięki temu później myśli się już tylko o przyjemności :)

Gość NieWiemCoWpisac

Lubisz seks ostrzejszy czy delikatny lub na „normalnym poziomie”? Ja lubię delikatnie i jak wsadzam palca w ekhem to jest mi przyjemnie, zwłaszcza podczas masturbacji, ale jak mi chłopak przez przypadek włoży czasem początek penisa to już strasznie boli, nawet jak jestem nawilżona żelem lub własnymi sokami. Z drugiej strony strasznie mnie to podnieca, podwójna penetracja i te sprawy, ale ten ból jest straszny...