Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Kolejna osoba opuściła Polskę

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
No to bardzo oszczednie zyjesz albo mieszkasz w malej miejscowosci. Wtedy wszystko mniej kosztuje.

Dodam, że bardzo bym chciała wiecej zarabiać, by na przykład mieć samochód, kupić sobie tort i zaprosić przyjaciół, albo wyjechać za granicę na 2 tygodniowe wakacje krajoznawcze do Włoch czy do Francji.

217 czynsz (jak rozumiem z wodą i gazem), nie chcę pytać jak wygląda ten lokal... To, że odkładasz jeszcze na konto to już w ogóle dla mnie kosmos, podziwiam. Ja niestety nie mam takiego skilla, wyrzucam gigantyczne ilości jedzenia. Np. zawsze w sklepie kusi mnie by kupić makrelę wędzoną, i potem ona leży w lodówce przez miesiąc aż nadaje się do śmieci.

Gość gość
a jaką pracę wykonują polacy za granicą ?? najgorszą i za najgorszą płace a życie za granicą to dopiero niewolnictwo ale nie poznasz póki nie doświadczysz dwa ! zależy co dla kogo jest ambicją jeśli dach nad głową żarcie stare auto i raz w roku urlop to o takich pisać nie ma po co....

Gość gość
zazdroszcze ze za czynsz placisz 200 zl!

Nie ma czego zazdrościć. Zazdrość do grzech. Ja nie wyrzucam jedzenia. Kupuję tylko tyle, ile mogę zjeść. A jem niewiele. Jestem strasznie szczupła. Ech, z każdym dniem stwierdzam, że moje życie nie ma sensu. Praca, dom, praca, dom i tak w kółko. Bóg stworzył po to kobietę i mężczyznę, by byli razem, a nie w pojedynkę żyli i to jeszcze z trudem za te 1000zł.

Loser, pojedź do Anglii i się przekonaj. Serio. Złote lata minęły już.

Patrzcie jaki pałac do kupienia, koło Wrocławia: http://www.szybko.pl/sprzeda%C5%BC/komercyjne/dw%C3%B3r,_zamek,_pa%C5%82ac/Pr%C4%99%C5%BCyce/3407362 U nas jest tego pełno, nawet o nich nie wiem. 8,5 mln zł, ale piękny.

Projekt nie projekt, ale czasami sama chciałabym być tak naiwna i nieświadoma wszystkiego.