Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakoowianka

Praca beznadziejna bez faceta bez perspektyw na zycie

Polecane posty

Gość krakoowianka

Pracuje w centrum handlowym ...pracy nienawidze, za duzo ludzi ,ja jestem osoba z kompleksami niesmialą.Nie mam rodziny , faceta nic mnie nie trzyma ,aby siedziec w tym kraju .Studia "niestety" rzucialm z braku pieniedzy.Moja wyplata wynosi 700 zlniestety nie moge oplacic studiow po prostu nie stac mnie na nie.... co mam robic ??

Gość gość
jakim cudem żyjesz za 700 zł?

Gość krakoowianka
mieszkam z rodzicami, dokladam sie do domu

Gość gość
skad jestes ile masz lat

Gość krakoowianka
z Krakowa 26 czemu pytasz?

Gość najkaaaaa
Pracę zawsze możesz znaleźć lepszą a póki co powinnaś się cieszyć ,że ją w ogóle masz ponieważ jest masa ludzi którzy by chętnie poszli do pracy za te 700 zł. Studia moim skromnym zdaniem w dzisiejszych czasach wcale nie gwarantują super pracy w gronie swoich znajomych mam gro przypadków , którzy skończyli studia i pracują za taką samą pensje czyli za najniższą krajową jak ja a ja mam wykształcenie średnie. co do edukacji i rozwijania się na rynku jest wiele szkół techniczyn policealnych które są bezpłatne nie myślałaś o tym aby sobie zdobyć jakiś techniczny zawód ??

Gość krakoowianka
najka jaki np.?

Gość gość
Ucz sie biznesu, sprzedazy, jak zarabiac w internecie, marketingu, zacznij cos robic. zacznij od ebookow darmowych na: zlotemysli.pl

Gość gość
pracujesz na pol etatu? 700zl? najnizsza pensja to okolo 1100...

Gość gość
Jak to nie masz rodziny skoro mieszkasz z rodzicami? Mozesz jechac za granice, ale tam wcale nie bedzie tak rozowo jak sie wszystkim wydaje, no i bedziesz zdana sama na siebie.

Gość krakoowianka
na 3/4 ... ciezko o prace studentom co dopiero mnie.Wyjechalabym ,ale sama jednak w ciemno sie zwyczajnie boje

Gość najkaaaaa
wiesz to wszystko zależy od tego jaki kierunek by Cię interesował. Możesz sobie wybrać coś przybliżonego do kierunku Twoich studiów. Ja sama chodzę do takiej policealnej szkoły wybrałam kierunek technik prac biurowych. Podam Ci kierunki jakie znajdują się w mojej szkole : florysta,technik higieny i BHP, opiekun osób starszych , opiekunka dziecięca, kosmetyczka , technik farmacji , technik logistyk , opiekun medyczny , technik archiwista, technik usług pocztowych , rachunkowość , technik eksploatacji portów i terminali , technik teleinformatyk ,ochrona fizyczna osób i mienia , turystyka, hotelarstwo. także jest tego masa myślę ,że każdy może coś dla siebie znaleźć. Szkół też jest wiele i pewnie w innych szkołach są jeszcze inne ciekawe kierunki

Gość gość
zawsze można się starać o dofinansowanie - stypendium

Gość gość
"praca beznadziejna bez faceta..." To mówi dużo o kobietach. Nie mam pracy to chcę faceta co by na mnie łożył :D

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
jak sie zapiszesz na jakies najtansze studia to cie bez problemy zatrudnia do agencji pracy tymczasowej np. LS i bedziesz wiecej zarabiala robiac to samo z tego oplacisz studia. z e szkolami pomaturalnymi daj sobei spokoj to strata czasu i pieniedzy dobre dla ludzie ktorzy sie nudza.

Gość najkaaaaa
do tego jest jeszcze masa bezpłatnych kursów. a nigdy nie wiadomo co się komu w życiu przyda : ABC pielęgnacji - bądź swoją kosmetyczką Budowa stron www. z elementami Photoshop Grafika użytkowa - Corel Draw Kurs makijażu Kosmetyka w wieku eleganckim Kurs makijażu ślubnego Kurs makijażu fotograficznego Kadry i płace dla początkujących Kisięga przychodów i rozchodów Kurs sekretarsko-asystencki Manicure i pedicure dla nie-kosmetyczek Przedłużanie paznokci metodą żelową Przedłużanie rzęs metodą 1:1 Podstawy obsługi komputera Pakiet Office na początek Photoshop dla początkujących Stylizacja Szkolenie dla kandydatów na pilotów wycieczek

ie mam pracy to chcę faceta co by na mnie łożył >>mnie sie wydaje ze chodzi tu bardziej o "nadawal sens" bo dla kobiety zycie bez faceta jest bez sensu :D o kase chodzie przewaznie tym co nic nie robia a maja wymagania, a ona ciezko pracuje.

Gość krakoowianka
najka jak sie nazywa ta szkola ...moze w moim meiscie jest podbna nowu_10_osob_ukradlo_spacje ... najtansze studia kosztuja 300 350 zl co miesiac nie stac mnie na nie jak na razie

Gość krakoowianka
uwierz mi,ze facet nie jest mi potrzebny do tego zeby dawal mi jakikolwiek pieniadze.Ja nie jestem tym typem kobiet

Gość gość
wlasnie że studentom łatwiej o pracę niż absolwentom ;)

juz Ci napisalem ze one sie same sfinansuja bo w agencji pracy tymczasowej lepiej placa i do tego mozesz wiecej pracowac bo w kilku sklepach. jako st udente wezma cie chetnie z takiego leder service mozesz wyjechac za granice. siedzibe ma w krakowie na limanowskiego. za rekrutacje zaplacisz jakies max 100zl jak nie zmienisz pracy do konca pazdziernika to najwyzej nie podpiszesz umowy(podpisuje sie odbeirajac indeks itd.) jak nie podpiszesz umowy to nie placisz i po sprawie.

Gość chjnhvcxcvbnm
nowu_10_osob_ukradlo_spacje a wiesz moze gdzie w Łodzi taka agencja?

nie, nie znam agencji pracy w calym kraju tak sie sklada ze znam tylko jedna :D ale jak pojdziesz do dowolnego marketu to widzialem ze nawet maja koszulki z reklamami tych agencji przynajmniej w krakowie,katowicach,wroclawiu wiec lookniesz na nazwe i znajdziesz w necie. poza tym tam gdzie sie wchodzi do sklepu(pracownicy) jest zeszyt i tam sa ludzie w sensie nazwiska i nazwy agencji mozesz sie zakrasc i przeczytac :D mozesz tez zapytac pracownikow zazwyczaj widac po strojach czy plakietkach ktory jest pracownikiem sklepu a ktory nie.

Gość krakoowianka
nie wiem ja mam chyba jakiesstraszne kompleksy bardzo niska samoocene ... fobie spoleczna nie lubie ludzi ,a neistety mam taka prace... mecze sie starsznie rece mi sie trzesna bez tabletek na uspokojenie nawet nie ma szans

Gość gość
mi się wydaje że owszem zatrudniają chętnie studentów, ale często jest zaznaczone że do 26 r. ż.

Gość fghjklkgfghj
psycholog moze pomoc