Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić jestem idiotką

Polecane posty

Gość gość

jestem taką idiotką jak mogłam uwierzyc teraz tak mam.;/ kupiłam samochod z partnerem na społke ale on nalegal prosil zeby byl zapisany na niego jako wlasciciela,bo mieszkanie jest na mnie ,wiec sie zgodzilam. A teraz sie kłócimy chce sie gnoja pozbyc ,a on zabiera mi samochod nie moge nigdziej pojechać ,a zaplacilam polowe!!!!!!!!!!!!!!!!! co ja mam zrobic? byłam na policji to powiedzieli ze on jest prawowitym wlascicielem i ma prawo mi zabronic

Gość gość
no niezlke dalas sie wmanewrować :S Bylo rowniez duzo tematow jak kobieta brala kredyt by splacic dlugi swojemu Facetowi a potem on ja zostawial a ona sama byla w dlugach :S

No właśnie.Wcześniej pisałam.NIE WIERZ NIGDY CHŁOPU! Bo to są szuje! Jeżeli nie masz dowodu ze należysz do tego auta to po herbacie.Facet bezczelny.Ja bym mu jajja urwała, nie miał by lekko! Szczerze Ci współczuję.Może uda Ci się odzyskać kasę? Chlop a pies to jedno:D.

Gość gość
MEN POWER !

Gość gość
szlak by to ,a to nie byle jaki samochod duzo kasy wwalilam

Gość gość
ale mieszkanie jest na ciebie, mieszkanie jest więcej warte niż nawet super samochód

Gość gość
tak wiem,ale on jest zameldowany teraz to nie jest latwo kgos wymeldowac nie da sie nagle wyrzucic na bruk

Gość gość
Wiesz co ja bym zrobiła? W**********a z domu. To TWÓJ DOM a ona jak tak bardzo chciał to niech w tym aucie se zamieszka!

Gość gość
Jak to nie da? Wiesz jak to się robi? Pakuje sie takiemu lamusowi walizkę wystawia przed drzwi i zmienia zamek!

Gość gość
NO TO MASZ PROBLEMY

Gość gość
toz chyba napisalam ze sie obeznalam ze sprawą i nie mozna kgoosc nagle na bruk wywalic

Gość gość
musiałaby mu zapewnić lokum zastępcze jeśli jest tam zameldowany

Gość gość
no to szukaj mu tego lokum jak najszybciej

Gość gość
zadzwoni na policje ,jest zameldowany

Gość gość
zawsze wiedziałam ze polska jest popieerdolona

Gość gość
pogielo was jeszcze kase na lokum bede wydawala zrobie tak ze sam sie wyprowadzi

Gość gość
zaplanowałam że przyprowadzę kochanka będziemy głośno całe noce i w końcu nie wytrzyma psychicznie i się wyniesie !

Skoro jest zameldowany to masz problem.Pewnie figuruje w Akcie notarialnym jako współwłaściciel?! No to już w ogole masz pozamiatane:D Tyle sie tutaj czyta na temat tych cwanych facetów jak to roluja swoje połówki i jeszcze sie nie nauczyłaś? Teraz gdy Ciebie wypączkował to się pytasz, a gdzie byłaś wcześniej?

zgłaszaj na policję że ci uprzykrza życie. Założą mu niebieską kartę.choć tu niewiem czy jemu,czy tobie. Niech się tłumaczy. Po jakimś czasie powinien sam się wymeldować.

Rozbawilaś mnie na maksa:D Dla odmiany on sobie przyprowadzi partnerke i będzie robił to co Ty zamierzasz z kochankiem, a potem zrobicie przeplataniec i będzie wesolo:D

Gość cccacac
taniec przeplataniec ;)