Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

jestem w Londynie ponad miesiac szukam pracy ale niestety nikt do mnie nie dzwoni mam NIN, konto bo przeprowadzilam sie tu z polnocy UK zarejestrowalam sie w kilku agencjach ale nic nie maja gumatree to jakas sciema mialam telefon ze mam zaplacic 100 funtow to dostane prace na sprzataniu mam pieniadze tylko na2 tygodnie zycia tutaj bylam w hotelu na okresie probnych ale nie dam rady tam pracowac bo jest bardo ciezko prosze moze ktos wie gdzie szukac pracy mieszkan w okolicy WEST HAM ale moge pracowac w centrum Londynu jesli kto moze podac namiary na prace sprzatanie , domy starcow czy fabryka to bardzo prosze moj email kashaok@gmail.com

Gość mvsdkdpa
wejdź sobie na strone caterer i tam szukaj

Gość gość
moze jednak ktos wie gdzie teraz w Londynie mozna dostac szybko prace za zlosliwe komentarze z gory dziekuje

Gość gość
Moja droga... Takiej pracy (sklep, zmywak, sprzatanie, pub...) w UK, a tym bardziej w Londynie juz nie ma! Nawet jesli jakies ogloszenia sie pojawiaja to i tak chetnych zawsze do takich robot jest milion. Poza tym ciezko zyc w drogim Londynie za 6.19 i tym podobne...