Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak internetu

Polecane posty

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
sprobuj jeszcze inaczej start>>panel sterowania> polaczenia sieciowe i tam zobacz czy bedzie komunikat o tym ze wlaczone/wylaczone. druga opcja to jak sie ur****mia laptop to przytrzymaj f2 i zz lewej powinna byc opcja wirelless sprawdz czy jest on czy off

znalazlem wlacznik to trzeci przycisk od lewej nad cyfra 2 :D wcisnij :D

znaczy F2 obok napisu znajduje sie taka wieżą z łukami z prawej i lewej strony co każdemy kojarzy się z nadajnikiem :D już rozumiesz dlaczego miałaś sama zrobić zdjęcia m.in. z góry :D ? aha bo może na to nie wpadniesz aby to wlaczyc nalezy wcisnac ten przycisk gdzy trzymasz przycisk FN czyli naciskasz fn+f2 i obserwujesz diody jak sie zapala dioda z wieżyczką to jest ok.

Gość gość
Zapala sie dioda z wiezyczka, i co dalej?

no i jesli wczesniej byl skonfigurowany net to wlacz przegladarke i korzystaj z teog internetu :D jesli nie byl to pojawi sie jakis komunikat np. wpisz haslo do sieci i wpiszesz :D ew. trzeba bedzie wyszukac siec ale to ci sie pewnie samo pojawi.

Gość gość
O, juz dziala. Dziekuje serdecznie, ze z moja nikla wiedza na temat komputerow jakims cudem mi pomogles :P

ale ile mnie to czasu kosztowalo a wystarczylo wszytsko napisac od razu zrobic zdjecie i juz by bylo dawno :D

Gość gość
Nastepnym razem jak bede miala tego typu problem na pewno tak zrobie :)

no i teraz sie zorientowalem ze na 16 stronie w instrukcji masz opisane co i jak :D wystarczylo przeczytac :D instrukcja jest w dodatku on line na stronie della.oboje jestesmy ofermy.

Gość gość
Niekorzystanie z instrukcji obslugi to niestety moja przypadlosc :P gapa ze mnie, trafiles na ciezki przypadek.

gdybym wiedzial ze masz instrukcje to bym nawet jednego zdania nie napisal bo leniom nie pomagam :D

Gość gość
Haha instrukcje pewnie gdzies posialam ale oczywiscie nie wpadlo mi do glowy to, ze moglabym ja znalezc na stronie internetowej. Jestem tylko troche nierozgarnieta :)

Gość gość
Haha instrukcje pewnie gdzies posialam ale oczywiscie nie wpadlo mi do glowy to, ze moglabym ja znalezc na stronie internetowej. Jestem tylko troche nierozgarnieta :)