Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tururiruriru

Pytanie o test ciazowy

Polecane posty

Gość Tururiruriru

Hej dziewczyny, 24 dnia cyklu (cykle mam tak co 25/26 dni) kochalam sie z chłopakiem z prezerwatywa, były to raczej juz moje dni nieplodne. Mimo to okres spóźnia mi sie juz 6 dni. Stad moje pytanie czy teraz 7 dni od stosunku test wyszedłby wiarygodny?

Gość gość
są testy które wykrywają ciążę po 7 lub 10dniach ale lepiej wykonać po14wtedy będzie wiarygodny

Gość gość
Tydzień po stosunku to ciąża może mieć dopiero jeden dzień , więc żaden test jej nie wykryje

Gość Tururiruriru
W ogole jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Zabezpieczylam sie i jak mi sie zdawało były to dni nieplodne. Ale skoro okres sie opóźnia to i owulacja sie chyba mogła przesunąć?

Gość gość
Praktycznie żadne jeśli gumka nie pękła. A jak plemniki miałyby się dostać do ciebie?

Gość Tururiruriru
No wlasnie tez sie nad tym zastanawiam ciagle, bo nie zauważyłam zeby gumka pękła albo sie zsunela, a potem pytałam sie mojego chłopaka, przy zdejmowaniu by raczej to zauważył. Mimo to okresu nie ma, a zawsze miałam regularne wiec sie troche martwie. Odstawilam tabletki jakoś w maju, moze to jest przyczyna.

Gość Tururiruriru
No i dostałam lek na wywołanie okresu, jeszcze go biore, wiec jeżeli juz okres pojawił by sie pewnie dopiero po odstawieniu :(

Gość gość
Ja osobiscie uwazam że w ciazy nie jestes. Mi przez te super upaly okres się spóźnił 17 dni,dostalam dopiero wczoraj. Hm, co do testu-zrób za kilka dni. Będzie bardziej wiarygodiejszy

Gość gość
Po to się kochałas aby mieć uciechę.Dlaczego teraz rozpaczasz.Prezerwatywa nie daje ci 100% zabezpieczenia tak jak i inne srodki.Kochanie w prezerwatywie to tak jak całowanie przez szybę.

Gość Tururiruriru
Pójdę dzisiaj zrobię test mimo wszystko. Najwyżej powtórzę jeszcze.