Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile mieliście partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość gość
No to zle :-D

Gość gość
prawikator sp....laj zboczencu z tego forum.

Gość gość
Ona ma psychologa od tego na pewno nie powinna sie zwierzac jakiemus napalonemu idiotowi z forum

Gość gość
wspolczuje ci, ze cie to spotkalo... ja bym zabila s********a. Widzisz po deszczu zawsze wychodzi slonce, teraz mam zapewne lepsze zycie od niektorych, ktorym zawsze bylo latwo.

Gość ale macie duzo partnerow
za soba. tylko wam wspolczuc

24 lata, jeden - obecny :) I dobrze mi z tym. P.S. jestem rozwiązłą ateistką (wybaczcie dzisiaj przeczytałam taką mądrość i mnie rozbawiła) :D

Gość prawikator
tak za wszystko się płaci, za złe słowa też - potwierdzasz że jam prawikator a ty perwersiarz. nie wiń matki za załamanie emocjonalne. czego najbardziej żałujesz.

szkoda, ze wiekszosc dziewczyn i tak ma za soba wielu. a do lozka chodza po tygodniu spotykania sie

dla nas facetow to czesto minus

no to chyba ci ktorzy nie maja tych kompleksow zwykle sami maja mnostwo kobiet. poza tym kobieta, ktora miala wielu partnerow moze sie kojarzyc z rozwiazloscia

jak facet sam mial sporo partnerek to owszem, ale raczej facet ktory nie traktuje seksu jak priorytetu i nie lata za spodniczkami oraz ceni sobie stale zwiazek na pewno nie bedzie skakal z radosci, ze je kobieta miala ponad 10 partnerow

Gość prawikator
dostałaś tabletę? ręcznik mógł oznaczać - ja Ci pomogę tylko pokazując jak się bronić. ten wzrost ciśnienia to uświadomienie cudzego zaistnienia - dojrzałaś na traumie. miałem podobnie całą dobę. (...) nie musisz o czymś pisać. reakcją błędną - tak był błąd- ja mam takie do tej pory - jest brak bliskości zaufania do ludzi po tym załamaniu - uzasadniony. zastanawia Cię pewnie czy poradzisz sobie z córką, psycholog nie chce Ci dawać kluczy? masz psycho analizę? zdaj sobie sprawę, że trzeba być naprawdę w tym dobry. nie masz lepszego? jaki jest problem ostatniego (widzisz stary Freud) i Twoja reakcja była? mąż jest zbyt dosłowny a Ty chcesz mieć w końcu spokój? jesteś znowu w ciąży i boisz się, że mąż może podświadomie wyrażać zazdrość? (Jung - nowa psycho analiza prospektywna)

wiec niech szuka sobie typowego babiarza z zelem na wlosach, z pseudo-irokezem i postawionym kolnierzykiem od koszulki polo :D

i tak też z reguły jest. Poza tym są też ludzie którzy w pewnym momencie zmieniają styl życia i szukają stabilizacji - i to oni stanowią największą grupę.

a ja sobie nie wyobrazam bycia z dziewczyna, ktora sypiala z dresiarzami albo wyzelowanymi gogusiami z dyskoteki

no ale to jesteś ty. Ja też nie wyobrażam sobie bycia z całą masą osób, ale nie mówię, że to "szkoda", że są tacy, a nie inni.

przeraza mnie po prostu, ze dziewczyny maja za soba teraz takie "bledy mlodosci"

A jak faceci mają kilkadziesiąt dziuń na koncie to lepsi? Ludzie są różni i to ich sprawa ilu mieli partnerów - co najwyżej można poprosić o przebadanie się, żeby nic nie złapać.

a ja uwazam, ze do dziewczyny o dosc bujnej przeszlosci bym nie pasowal i zle sie z taka czul

Gość joanna323232e
ale macie duzo partnerow - przeczytaj sobie dlugi wpis goscia z poprzedniej strony i zastanow sie zanim nazwiesz kogos szmata. Ja mialam 8 mam 32 lata. Malo, duzo to nie wazne. wazne jest by byc lojalnym w zwiazku i nie zdradzac partnera. Mimo 8 partnerow ktora dla niektorych jest wielka liczba ja nigdy nie zdradzilam meza (4 lata po slubie) a moja kolezanka co pierwszy raz zrobila ze swoim mezem zdradza go teraz na prawo i lewo. Wiec ktora bys wolal?

No rozumiem, ale nie musisz specjalnie ubolewać nad tymi kobietami, po prostu szukaj takich które Tobie będą odpowiadać.