Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i stało się

seks bez zabezpieczenia 3 dni po okresie

Polecane posty

Gość no i stało się

hej! Ostatnią miesiączkę dostałam 28 lipca i trwała do 2 sierpnia. W poniedziałek 5 sierpnia zaręczyłam się z chłopakiem, no i stało się emocji tyle oraz trochę wina że poszliśmy na całość. Wtedy nie myślałam o reszcie i stało się jak się stało. O tabletce 72h po nie myślałam, bo kiedyś takową już zażyłam i czułam się okropnie, było mi słabo i niedoborze, do tego okropnie bolał mnie brzuch dlatego więcej już nie chciałam jej brać. Teraz mam stres, czy coś z tego wyniknie. Wiem dobrze, że ryzyko jest duże, ale wiem że po miesiączce są a raczej powinny być dni niepłodne. Śluz wtedy miałam biały, ciągnący. Dodam że ostatni cykl wydłużył mi się. Od lutego 2013 miałam regularnie co 31 max 32 dni miesiączkę a ostatnio przyszła dopiero po 37 dniach. Martwię się że to opóźnienie mogło wpłynąć na mój aktualny cykl.. Proszę o porady

Gość gość
Po zareczynach poszłaś na całość.Tak powinno być.Nie brać kota w worku.Dlatego tez ciąża będzie korzystna.Obywateli potrzeba.O antykoncepcji nie myslalaś bo po co.Główka nie pracowała tylko c*pka.

Gość no i stało się
tak tak.. może niepotrzebnie się martwię. Ukochany chciałby mieć ze mną maleństwo, ale ja wolę jeszcze poczekać bo chcę ze spokojem skończyć studia, no ale różnie to bywa :) raz w życiu tak zaryzykowałam i teraz nerwy, jak to się mówi mądry Polak po szkodzie :)

Gość gość
Dziewczyny przed sexem tracą głowe,a potem piszą na forum.W polskich kobietach jest pojęcie jakość po stosunku będzie.Porównaj zabezpieczanie się rosjanek ,a uzywają dużo więcej jak polki.Młode pokolenie naszych dziewczyn w sprawie antykoncepcji jest mniej myślące od swoich matek.

Gość no i stało się
dobra, koniec tematu bo widzę że nic mądrego nie usłyszę.

Gość Aska kraska
Z tego co rozumimem bylas w 7-8 dniu cyklu, wiec przy cyklech 31-32 dniowych nie ma szans ze zaszlas, zebys chodziaz trafila w dzien plodny , nie mowiac o owulacji samej, to musialabys miec cykl 25-26 dniowy, a zeby trafic w sama owulacje -23-24dniowy... Sama widzisz ze to nie mozliwe.. Wbrew pozorom nie tak latwo zajsc w ciaze ..

Gość no i stało się
aska kraska dzięki za odpowiedź wiem że łatwo nie jest, ale czasem natura płata figle bo organizm nie chodzi jak w zegarku ale mam nadzieję że u mnie będzie wszystko dobrze :) po prostu muszę się uspokoić, ale ja tak czasem mam jak sobie coś ubzduram to potem jest jak jest z tym stresem :)

Gość gość
No raczej powinny być to dni niepłodne, ale jak pewnie wiesz owulacja może ulec przesunięciu. Powinnaś zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki i tyle. Co do wyznaczania faz cyklu fajnym urządzeniem jest mikroskop owulacyjny. kosztuje ok 90zł a starcza na 2 lata

Gość gość
Aska kraska - piszesz kompletne bzdury.