Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobam mu się

Polecane posty

Gość gość

Dziewczynki, podoba mi się pewien chłopak. Miałam wrażenie, że ja mu też. Uśmiechał się jak mówił mi dzień dobry. To był taki fajny uśmiech. teraz juz chyba na mnie nie reaguje. Mówi tylko zwyczajnie tzn bardzo dzień dobry i nic więcej. Spojrzy sie na mnie od czasu do czasu i koniec. Co o tym myślicie? Dał sobie spokoj. Dodam, ze razem pracujemy. Tylko ja jestem na wyższym stanowisku.

Gość gość
Marzę o tym, by mi pogrzebał w majtkach.

Gość gość
Ale ktoś ma chamskie myślenie...

Gość gość
A Tylko do Ciebie tak robił? Nie którzy tacy z charakteru już uprzejmi są, nie jednego takie znam ;)

Gość gość
Tego to ja nie wiem czy tylko do mnie. Możliwe, że nie... Pewnie zwykły podrywacz :-(

Gość gość
I co robi ku Tobie jakieś kroki?

Gość gość
jeżeli razem pracujecie-są plusy i minusy takiego stanu rzeczy a poza tym sama wspomniałaś że zajmujesz wyższe stanowisko i to może komplikować sprawę jeszcze bardziej. A Ty jesteś wolna czy zajęta ( w sensie związku :) oczywiście a nie pracy) a on ? Jeżeli mu zależy-coś z tego może będzie powodzenia

Gość gość
ja jestem wolna i On też jest wolny. Wątpię czy coś z tego będzie. Mam mieszane uczucia. Jego rodzice też z nami pracują, lubię z nimi pogadać i mam wrażenie, że Oni ze mną też

Gość gość
Trudno powiedzieć, ale ja CI zyczę powodzenia:-) ludzie wypowiadajcie sie, bo mnie inspiruje ten watek