Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o ludziach ktorzy nie odpisuja na smsy

Polecane posty

Gość gość

?mam taka znjoma spotykamy sie od czasu do czasu i czesto zdarza sie tak ze np napisze do niej smsa z jakas propozycja wyjscia a ona mi wogole nie odpisuje. rozumiem ze moze jej moja propozycja nieodpowiadac ale wymada chociaz odpowiedziec np przepraszam ale nie moge/mam inne plany/boli mnie glowa/nie chce mi sie itp itd. a taki brak reakcji swiadczy troche o braku szacunku

Gość gość
pewnie nie ma nic na koncie

Gość gość
mam to samo.Coraz wiecej ludzi tak robi.Nie tylko smsy,tez face.Nie wiem,o co chodzi.Nie lubia mnie,chyba :(

Gość gość
moze jej trujesz d*pe i po prostu nie chce kolejny raz pisac nie moge/nie chce/nie mam ochoty?

Gość gość
ale taka sytuacja powtarza sie czesto i potem jak sie spotkamy gdzies na ulicy to ona mi mowi tlumaczac sie:wiesz wtedy nie mogla bo cos tam.no kurde ale wypadalo dac jakis znak ze chociaz dostala tego mojego smsa.ja jak nie mam nic na koncie to napisze zawsze z tel ktoregos z rodzicow albo siostry.

Gość gość
wlasnie nie truje d**y(pisze raz na 3 miesiace). jak sie spotykamy to azwsze sama mowi ze musimy gdzies sie wybrac wiec jak juz jest taki czas ze wiem ze obie mozemy sie wybrac bo np wiem ze ona nie jest teraz w pracy to pisze do niej. chyba zakoncze te znajomosc i zaczne ja rowniez olewac

Gość gość
widocznie twoja znajoma ma jakieś problemy ze sobą czy ogólnie nie przejmuj się może lepiej sobie ją odpuść

Gość kobieta w błękitach
Sądzę że są po prostu niegrzeczni. Miałam kiedyś takiego kolegę. Czekanie na odpowiedź od niego to była katorga. I wpadłam na genialny pomysł. Skoro on nie ma do mnie szacunku i nie odpisuje, albo robi to po kilku dniach, to ja sie nie bedę narażać na takie traktowanie. Przysięgłam sobie że nie napisze do niego już nigdy i udaje mi sie to od 2 lat :D

Gość kobieta w błękitach
Zanim te znajomą olejesz, potraktuj ja tak samo, jak ona Ciebie. Jak napisze, nie odpisz. Zobaczysz, ze będzie reakcja.