Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprawdzona antykoncepcja co polecacie

Polecane posty

Gość gość

witam. za 2 tygodnie wybieram sie z moim partnerem na wakacje, oczywiscie na pewno bedziemy uprawiac seks, na codzien nie widujemy sie zbyt czesto, bo mieszkamy daleko od siebie. i tu moje pytanie, jakie zabezpieczenie wybrac, nie moge brac tabletek odstawilam je, mam podejrzenie zakrzepicy. Stosujemy prezerwatywy, ale to mnie strasznie schizuje, czy nie peknie itp, jak zapobiec dobrze ciazy??

Gość gość
Idz do lekarza i przedstaw problem.Jesteś pewnie przebita to zastosuj novaring.Za pózno pomyslałaś o zabezpieczeniu rypania.

Gość gość
a może krążek antykoncepcyjny

Gość gość
Czy Wy czytać nie umiecie? Nie może stosować antykoncepcji hormonalnej, bo ma podejrzenie zakrzepicy.

Gość gość
oooo jaka bulwersacja żebyś wylewu nie dostała

Gość gość
no to co jej polecić najpewniej będzie jak będzie wcale nie współżyła a tak to co niech sobie kupi prezerwatywy albo pantex oval i hej

Gość gość
a to podejrzenie zakrzepicy to jak stwierdzone? badania były robione ? czy tylko nóżki bolą i dlatego ? bo nóżki to mogą boleć od siedzącego trybu życia

Gość gość
Do prezerwatyw możesz dorzucić jakiś żel plemnikobójczy np contragel. Ciekawym rozwiązaniem może też być kapturek naszyjkowy. U mnie sprawdzał się femcap

Gość gość
Mój ginekolog równiez niedawno wspominał mi o wkładce hormonalnej, w takim razie chyba własnie i ja sama powinnam powaznie się nad nią zastanowić.

Gość gość
Klej kropelka dla piz.y i szklanka wody mineralnej.