Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez żartów

Uderzył mnie bo zjadłam zupkę chinską

Polecane posty

Gość gość
ale preferowanie patriarchatu nie jest głupotą, tak właśnie niby tolerancyjne feministki obrażają normalne kobiety przywiązane do tradycji. tfu tfu

Gość Zgadzam się w 100 procentach
Rzeczywiście poziom głupoty, ciemnogrodu, mentalności niewolniczej tych idiotek aż przytłacza, że człowiek nie wie, czy ma argumentować, czy iść spać, bo to przerasta możliwości pojmowania :) . Nie wiem, czy szkliwo zębów będzie tak istotne, jak autorka będzie zbierać zęby z ziemi przy któryms tam razie, kiedy pan ją zdyscyplinuje. Jak myślicie, dziewczyny? Może niech od razu pomyśli o jakiejś inwestycji, jakieś już można by protezy, uzupełnienia profilaktycznie zamawiać... Żeby uprzedzić jak już pan i władca jej mordkę przestawi (dla jej dobra oczywiście) tym razem skutecznie. A może już jakiś dobry chirurg szczękowy, po co potem na g****u szukać, nie? Jak myślicie, dziewczynki?

Jej nie przyszło do głowy, że jej problemy indukuje ten psychopata, co? I że bez niego nie miałaby tych ataków wpier.dalania? No ja wiem, to odkrycie ameryki, ten ląd jeszcze daleko przed autorką (obawiam się, że nigdy do niego nie dopłynie, niestety).

Gość gość
myślimy, dziewczynko, że świrujesz i się rozpędzasz. o niczym takim autorka nie pisała. ma problem w związku i z odżywianiem (sama to napisała) i tyle, przyszła po poradę. nie wiem, współczuję przykrych doświadczeń, że wszystko widzisz przez pryzmat lecących na podłogę zębów:(

właściwie jak tak przejrzałam temat od początku, to widzę, że tak naprawdę jest tu tylko jeden trollujący pomarańcz bez pseudonimu, prawdopodobnie cały czas jedna i ta sama osoba. odzywa się cały czas i stąd wrażenie, że jest tyle głupoty na całym topiku, ale w sumie wszystkie pozostałe osoby piszą raczej z sensem. posty trolla są łatwe do odróżnienia.

Gość bez żartów
czytam to co piszecie, tylko nie komentuję 111 chciałam tylko napisac, że mój mąż nie zachowuje się na co dzień jak tyran i despota, jest kilka kwestii, na punkcie których ma obsesję i wtedy zachowuje się tak jak wspomniałam zazwyczaj bardzo się o mnie troszczy, gdyby bylo inaczej nie miałabym wątpliwości, co do jego nieczystych intencji, wy widzicie tylko to, co negatywne zostało tutaj napisane i w tym kontekście te komentarze są w zasadzie zrozumiałe

"nie wiem, współczuję przykrych doświadczeń, że wszystko widzisz przez pryzmat lecących na podłogę" . MOJE przykre doświadczenia? :D Zaraz, zaraz, czy ona przypadkiem nie jest b i t a ? Czytałaś kiedyś, tępa, zahukana dzido, że przemoc w związku ma tendencję do eskalacji z czasem? Poddaje się, to jest coś strasznego, co się widzi na tym wątku, coś niewyobrażalnego 🖐️

Gość gość
aleś głupia:D "gość" to taka nazwa dla tych, co nie chca wymyślać pseudonimu, a nie że jedna osoba to pisze:D aleś palnęła teraz

"zazwyczaj bardzo się o mnie troszczy, gdyby bylo inaczej nie miałabym wątpliwości, co do jego nieczystych intencji," . Jak większość psychopatów i przemocowców :) Nie zadałaś sobie nigdy trudu poszukać wiedzy o mechanizmach przemocy w związku, co? Siedzisz w kompletnej patologii. Normalne związki miłosne tak nie wyglądają.

Gość gość
autorko, te panikary zaraz Cię zmuszą do rozwodu:O są świetne w rozpieprzaniu czyichś związków i obrażaniu kobiet, które nie są feministkami. ech. zaraz se zjem zupy, zgłodniałam z tego wszystkiego :-P

Gość gość
w normalnych związkach nikt sie o nikogo nie troszczy tylko sobie podsuwają hamburgery:O znajdź se takiego.

"ech. zaraz se zjem zupy, zgłodniałam z tego wszystkiego" . E, tylko pod kołdrą w ukryciu żryj, cobyś nie dostała w papę ;) To troll, jaja sobie robi :) W sumie ten temat zasługuje jedynie na kpinę, pewnie sam jest prowokacją.

Ten temat to prowo, autorka i troll to prawdopodobnie jedna i ta sama osoba. Początkowo nawet nieźle szło, można było nawet wziąć pod uwagę, że to może być prawda, ale jak każde prowo, po paru stronach traci na wiarygodności. Ciągnąć dobre prowo to sztuka. 4/10

Gość Roztrzepana1
Skoro musisz go tłumaczyć sama przed sobą to jest to patologia. Z miłości nikt nikogo nie biję

Gość gość
"E, tylko pod kołdrą w ukryciu żryj, cobyś nie dostała w papę" x o co Ci chodzi, kobieto:D wszędzie widzisz przemoc, nawet u singielki:D moje ściany nie mają pięści jak Twój stary.

Gość bez żartów
tylko co ma wspólnego mój problem z feminizmem ? ja nigdzie nie napisałam, że kobieta powinna tolerować przemoc, ja po rpstu uważam, że mój problem jest znacznie większy niż to, że mój facet mnie uderzył zwlaszcza, że jego agresja nigdy nie przekroczyła jakichkolwiek granic, ktore mogłyby stanowić zagrożenie dla mojego zdrowia

Gość gość
co za apodyktyczny typ:o wspolczuje...

Gość gość
no właśnie z feminizmem jest to, że to właśnie wciskają Ci one, że Twoim głównym problemem jest "psychopata". w ogóle Cię nie słuchają, w ogóle nie ma Ciebie w tej dyskusji dla nich.

Gość bez żartów
Dopiero jak mnie opsika będę mogła iść z tym na policję. Wtedy moje życie będzie rzeczywiście zagrożone.

"moje ściany nie mają pięści jak Twój stary." . Mój "stary" dłoni używa jedynie do pieszczenia mnie :) Dobranoc, trollico 🖐️

Gość bez żartów
jestem niezależna i dosyć młoda, nie boję się rozwodu czy samotności, po prostu nie umiem sobie wyobrazić odwrocenia się na pięcie i trzaśnięcia drzwiami, być może dlatego, że facet, który zawsze był mi bardzo bliski i się mną opiekował ma problem z jakąś obsesją spowodowaną jedzeniem przeze mnie nie zdrowego żarcia liczyłam, że napisze mi ktoś jakiś pomysł w jaki mogłabym rozwiązać tę sytuację zastanawiałam się nad próbą uporządkowania problemu jedzenia i obserwowania jak sytuacja bedzie wyglądac z jego strony ale problem w tym, że nie umiem się zebrać i ciagle mam te napady liczyłam tutaj np. na jakieś wsparcie z tym związane

Gość gość
prowo jak huj i po sie wysilałam

Gość bez żartów
nie podszywaj się pode mnie

Gość bez żartów
1.34 podszyw

Gość gość
tak, bo niefeministka=troll . Mój "stary" dłoni używa jedynie do pieszczenia mnie usmiech.gif xwidać nie tylko, skoro wszystko kojarzy Ci się z przemocą niby taka feministka, a nie doceniłaś, że mam jedną Waszą cechę - żyję sama, radzę sobie bez chłopa:-P równiez dobranoc

Gość gość
autorko: rozmowa - jak nie to: wyprowadzka - jak nie to: psycholog - jak nie to: rozstanie

Gość bez żartów
Omawiam właśnie ważne sprawy finansowe, zaraz polecę do almy moim dżambo dżetem po koka kole i kranczipsy :O

Gość gość
alma zamknięta

Gość bez żartów
To co ja zrobię? Kiedy zjem zupkę? Jutro mąż w domu będzie :(