Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milczącaJa milczącyOn

No jak długo można tak

Polecane posty

Odezwij się do mnie w końcu dumny uparciuchu! Chcesz, żeby bylo już tak zawsze? Naprawdę nie brakuje Ci tego co bylo, naszych rozmów i chwil w milczeniu, tego ciepłego klimatu między nami? A teraz tylko chłód i obojętność, mam nadzieję, ze tylko pozorna. Tęsknię...

Gość gość
a jak długo już trwa to "można" ? ... i dlaczego ty się nie odezwiesz pierwsza ?

Napisz coś chociaż skoro nic nie mówisz. Może jeszcze być dobtze między nami?

Gość gość
Dobrze to już było i pewnie nie wróci

Gość gość
między nami , czyli ?

Ponad miesiąc chyba, nie pamiętam dokładnie. Ja jestem jeszcze większym dumnym uparciuchem, w dodatku strachliwym:(

Gość gość
Ostatnio usłyszałem od swojej kobiety iż nie okazuję jej czułości, bardzo mnie to zdziwiło z tego względu że to ja zawsze łasiłem się do niej, a teraz czekałem na jej czułość, długo czekałem, zawsze wszystko chcecie mieć, zero inicjatywy, nie było jeszcze tak abym nie odwzajemnił jej pocałunku, spojrzenia, złapania za dłoń, więc dlaczego ona ma w ogóle jej nie inicjować? tak samo dlaczego do szanownej autorki facet ma się odezwać pierwszy?

Gość gość
bo podobno macie jaja

Gość znawca obrzydliwości kobiet
ciiii.... nie PłAcz

Nami znaczy mną a nim, koleżanką i kolegą:)

"Ostatnio usłyszałem od swojej kobiety iż nie okazuję jej czułości, bardzo mnie to zdziwiło z tego względu że to ja zawsze łasiłem się do niej, a teraz czekałem na jej czułość, długo czekałem, zawsze wszystko chcecie mieć, zero inicjatywy, nie było jeszcze tak abym nie odwzajemnił jej pocałunku, spojrzenia, złapania za dłoń, więc dlaczego ona ma w ogóle jej nie inicjować? tak samo dlaczego do szanownej autorki facet ma się odezwać pierwszy?" nie Ty jeden. na szczęście tego kwiatu to pół światu i żadna nie jest nie zastąpiona, choć pewnie im się tak wydaje. :D "bo podobno macie jaja" mamy. dlatego odchodzimy i zostawiamy z takimi domysłami jak autorkę. :)

Odzywałam się pierwsza i bywałam olana. Chyba tylko mi zależy na tej znajomości, choć miałam solidne podstawy, by sądzić inaczej.

Gość gość
Jak będziesz w nieskonczoność czekała na jego ruch to możesz się nie doczekać... jesli boisz się napisać wprost, to wyslij pustego smsa. Moze odpowie....

Gość gość
nie chodzilo o to czy jestescie hujami ale czy macie jaja, a ty nie masz

Gość gość
Myslisz ze on jest az tak dumny? Zostawianie z domyslami jest chamskie i na bank nie swiadczy o waszej meskosci. Tak wam sie tylko wydaje:D

Gość gość
Takie zachowanie trochę dzieciarnię przypomina, z facetem trzeba dosadnie, jeśli się boisz, napisz mu sms, zapytaj wprost czy jeszcze coś do Ciebie czuje, że chcesz wiedzieć (masz prawo) poproś o konkretną odpowiedź, uwierz mi tak będzie najlepiej, najszybciej i najprościej.

Jeśli się kobieta czuje pewnie to nie ma problemu z inicjowaniem czegokolwiek. Zresztą po co Ci te gierki szczeniackie? Jesteście razem, jest dobrze to po co komplikowac i tworzyć problemy na siłe? Oszczędzajcie siły na walkę z prawdziwymi.

Gość gość
gość 00:45 :D:D piona:D

"wyslij pustego smsa" hahaha cóż za specjalistyczna rada. takie właśnie jesteście kombinatorki. o odejsciu i pozostawieniu z domysłami, pisałem ironicznie. jeśli byliście tylko koleżanką i kolegą to o co Ci chodzi? znudziło mu się pisanie i tyle. poszedł szukać akcji, może reakcji. jeśli olewa to pogódź się z tym. ta znajomość nie jest mu do niczego potrzebna.

Gość gość
poznajesz czy ze mam racje

Gość gość
Autorka tak o nim pisze, jakby bylo miedzy nimi cos wiecej, więc nawet jeśli to była znajomość to mieli dobre stosunki. Ktoś kto odchodzi bez słowa albo z durnym wytłumaczeniem nie ma szacunku do innych a przede wszystkim do siebie. I mozna miec o to żal czy tam inne złe emocje, bo to jest chamskie. Zobaczymy czy bedziesz tak spiewał jak jakaś dziewczyna Cię oleje w taki sam sposób:D

Ale my się widujemy regularnie a nie piszemy ze sobą. Był kiedyś czas, kiedy pisaliśmy, ale on nie zawsze czuł się zobowiązany odpisać. Jak napiszę do niego na 100% nie odpisze, już ja go znam, dlatego obawiam się, ze to milczenie jeszcze potrwa...

"Zobaczymy czy bedziesz tak spiewał jak jakaś dziewczyna Cię oleje w taki sam sposób" hehe już to przeżyłem, bez większego uszczerbku na zdrowiu psychicznym.

Gość gość
to slabo u ciebie ze zdrowiem psychicznym, skoro nie masz uczuc nie jestem autorka tyko jej pomagam, ba mam podobnie

Gość Antykomunista
wlasnie robie kupe ;-)

Gość Hahahahahahahana
A ja tam sie ciesze ze to dziadostwo sie skonczylo

jeśli jesteś kobietą to nie porównuj tego co ja czułem, do tego co Ty byś czuła w takiej sytuacji. widocznie jakoś bardzo nie szalałem za tamtą dziewczyną.

Jeśli to Ty i się cieszysz to niech będzie jak chcesz. Wlaśnie chodzi o to, ze nie wiem co robić, ja bym chciała naprawić, ale jeśli on nie chce to nie ma sensu. Gdybym wiedziala czy to niechęć do mnie czy po prostu zwykla męska duma... To juz byłoby coś

Oczywiście nie zgrywam świętej i niesprawiedliwie pokrzywdzonej, bo oboje mamy powody do złości czy niechęci, ale ja większe :-P

oczywiście, Wy zawsze macie większy powód czy jesteście bardziej pokrzywdzone. nawet przyłapane gdy galopujecie na innym koniu, to tylko dlatego, że ten wasz was nie zaspokajał. :D