Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W rozterce

Polecane posty

Gość gość

Straciłem kontakt z dziewczyną w relacji,która rozwijała się naprawdę bardzo dobrze.Wiem,że jej zależało,mi także,ale tak się potoczyło.Odezwałbym się, chociaż, żeby zapytać co u niej, ale coś mnie wewnętrznie hamuje.Zastanawiam się jaka może być jej reakcja,dodam,że z natury jest nieśmiałą kobietą.Możliwe,że ją zraniłem. Zapomnieć czy spróbować? Jakie byłyby wasze reakcje gdyby po dłuższym czasie odezwała się do was osoba,na której wam zależało?

Gość gość
zalezy w jakich okolicznosciach sie rozstaliscie

Gość gość
Nie rozstaliśmy się,ostatni raz kiedy się widzieliśmy mieliśmy chyba najlepsze spotkanie dotychczas ze sobą.Pisaliśmy,potem zaproponowałem spotkanie,jedno,drugie ale nie mogła a ja zamilkłem.

Gość gość
Zorientuj się najpierw czy kogoś nie ma. I jak intensywna to była relacja, mozliwe że ją zranisz ponownie przywolujac wspomnienia, lepiej to przemysl i wez pod uwage jej uczucia

Gość gość
Nie ma,relacja na początku była naprawdę intensywna,potem się unormowała.Poznaliśmy się,byliśmy do siebie podobni,mieliśmy wspólne plany na bliską przyszłość,wszystko szło w dobrym kierunku.Każde spotkanie,wspólna chwila, przybliżały nas do siebie.Nie wiem,może zabrakło mi wytrwałości.

Gość gość
Albo po prostu ci nie zależało :p w takim przypadku po co zawracac gitare...

jeśli NAPRAWDĘ Ci zależy, zadzwoń, umów się na spotkanie. nie wyjaśniaj przez telefon dlaczego nie było kontaktu. umów się na spotkanie i na nim jej wyjaśnisz. polecam też jakiś bukiet łodyg zakończonych jakimś kolorowym pąkiem, potocznie zwany kwiatami. na nie zawsze to działa, chyba, że mają alergię.