Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po tygodniu siedzenia na badoo stwierdzam

Polecane posty

Gość gość
wszystkie kobiety są narcystyczne;)

Gość gość
Panienki z portali randkowych wymagają bogatego przystojniaka.

Gość gość
po czym siedzą tam kolejne lata;)

Gość gość
kiedyś korzystałem z takich portali skutek był taki ze nikogo nie znalazłem i skutecznie się z tego wyleczyłem. A większość tam kobiet szuka przygód typu seks albo sponsoringu naprawdę tam siedzą jakieś odpady, gadanie jakie to one są romantyczne dobre jak je skrzywdził poprzedni partner można te opowiadania włożyć miedzy bajkami, fakt ze dużo osób jest psychicznych, nie polecam korzystania z tego typu portali randkowych bo można się srogo zawieść

Gość gość
Chyba nie powiecie że w takim miejscach oczekujecie znaleźć coś więcej poza seksem ewentualnie flirtem :d no ja was błagam.

Gość gość
nawet o seks tam trudno - myslałem że łatwe kobiety nie są wybredne;)

Gość gość
Som.

Gość gość
badoo prostytutki tym sie różnią od standardowych że są wybredne a nawet droższe bo zakładam że wiele z tych lasek liczy na sponsoring myślac że zapłatą będzie ich ciało

Gość gość
Szukają bogatego i naiwnego którego wydoja z kasy a potem kopa w d**e

Gość gość
No ale jak wyjść do ludzi? Jak teraz wszyscy się izolują... Ja od dobrych kilkunastu lat poznaję dziewczyny przez Internet, różne one są, nawet bardzo różne. Ale większość w necie ma bardzo wyśrubowane wymagania i z wiekiem im nie przechodzi...

Gość gość
Nie każdy się izoluje tylko siedzisz w domu jak kołek ,przy kompie

Gość gość
nie twierdzę że trzeba nagabywac przypadkowe laski na ulicy ale w takiej bibliotece,w lokalu,imprezie zawsze sie trafi ktoś wolny - a no i na pewno kazdy ma jakieś osoby w otoczeniu które mają tych samych znajomych co my

Gość gość
Mój brat poznał zonke u kolegi , znowu kuzyn poznał dziewczynę na zawodach sportowych , inny na dyskotece a znowu innych w robocie ,takie życie

Gość gość
badoo to ściema strona dla naiwnych desperatów albo ludzi liczących na krótki seks sorry nie dla mnie

Gość gość
Kiedyś nie było Internetu a jakoś nasi rodzice dziadkowie się poznawali , teraz jest pełno zlotów ,obozów ,dyskotek nie tak jak kiedyś a ofiary nadal nie widzą co robić

Gość honzo
Pompa, siłka, włosy na krótko, ciuchy Tommiego auto najlepiej niemieckie klasy premium może być stare byłe by coś powyżej 2 litrów, bajera skrajcowana i łanie można wyrywać. A i nie przywiązywać się do kobiet ! Znać swoją wartość im jest trudniej i dla nich czas szybciej leci:)

Gość honzo
a i nogawki nie za wąskie :)

Gość gość
gość dziś Nie każdy się izoluje tylko siedzisz w domu jak kołek ,przy kompie x zgadzam się . Ja od razu jak wyszedłem poznałem ciekawych ludzi. Trzeba tylko chcieć wyjść, a nie bać się wszystkiego i robić z siebie ciućmę niedorajdę co to po za internetem życia nie ma.

Gość gość
takie aplikacje sa bez sensu, jak się chce kogoś poznać to się wybiera rozsądne sprawdzone strony typu https://kochaj.pl/ gdzie są poważni ludzie chcący związku a nie numerku na jedną noc

Gość gość
Badoo moze bylo dobre na poczatku a teraz to cala masa umiesnionych podrywaczy panien na jedna noc szuka wiec kobiety mysla ze jak jest nimi zianteesowany facet o 10 lat mlodszy z mieszkaniem i autem to sa takie wspaniale.Tyle ze prawda jest taka ze tacy faceci z badoo maja co weekend kolejna naiwna. A kobiety chocby przecietne albo ladne z dzieckiem maja chore wyobrazenia o sobie. Szczerze odradzam.

Gość gość
17:28 , faceci to samo ,jakiś grubas z morda jak kalafior wybrzydzal jakich on lasek nie może mieć , miał 26 lat a wygladal na 36 , ważył ze 120 kilo w tłuszczu i był na utrzymaniu matki ,oczywiście przekonany o swojej wyjątkowości

Gość gość
Oczywiście wyrywal panny na litość ze on taki biedny gruby mis , dopiero po czasie pokazywał jakie ma wymagania

Gość gość
To samo na sympatii. Poznać tu partnera to jakby trafić 6 w lotto.

Gość gość
Kiedyś wszedłem na katolicki portal randkowy, juz nie pamiętam jaki. Żadnych interesujących osób, minimalna aktywność. A potem problemy z usunięciem konta. Nie wiem hak mi się udało

Gość gość
Ludzie mają o sobie wysokie mniemanie

Gość gość
ja tam poznałam mega kolesia, tyle, że się obraził i usunął konto badum ;(

Gość gość
Ja tam poznałam takich popaprancow że usunelam konto :(

Gość gość
Nie dziwne jak z 6 miesięcy chciałaś z nim pisać zamiast sie spotkać osobiscie. Nie każdy facet jest bezrobotny i siedzi cały dzień na portalu randkowym.

Gość gość
ostrzegam przed kontem Tomasz 45 Gryfino badoo, facet nie jest oszustem w sensie ze naciąga kobiety na seks czy kase ale ma za sobą kiepską rodzinną przeszłosć, jest rozwodnikiem obarczonym chorą niezrównoważoną psychicznie córka, ona ludzi wyzywa jest agresywna kłamie manipuluje ludzmi, nie ma zadnych koleżanek, mieszka z nim i ojcu związki rozwala, z nią zadna kobieta na dłuzszą mete nie wytrzyma także trzymać sie z daleka od niego.....

Gość gość
Te bydlaki moderatorzy nie wpuszczają mnie na bado,mimo,że spełniłem prośbę o zweryfikowaniu konta.Czekam już dwa dni a ta swołocz nic,wciąż blokada a rozmówczyni w końcu mi ucieknie przez tych kmiotów.