Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co lepsze enfamil hipp czy bebilon

Polecane posty

Gość gość

Od początku jestesmy na Enfamilu jednak córeczka robi kupkę raz na dzień czasem na dwa dni. Bardzo się przy tym prezy...Może zmiana mleka przyniesie pozytywny rezultat. Która z mieszanek będzie najlepsza?

Gość gość
dla mojego smyka najlepszy okazał się hipp, pozostałe tez próbowałam, ale podajemy hipp

Gość gość
dla mojej córki najlepszy był bebilon comfort ale cena jest wysoka i nie wszędzie można dostać . najczęściej w aptekach a cena czasem była 42 zł za puszkę. ale moja córka miała kolki a to mleko jest na koli i zaparcia

Gość gość
mojemu synkowi służył bebilon comfort. cena w hurtowni 28zł

Gość gość
my też podajemy enfamil na zmianę z cycem i kupę robi po dwóch dniach. Lekarka powiedziała, że to najlepsze mleko, ale może ten bebilon byłby lepszy

Gość gość
Enfamil jest najlepszy ale i drogi.

Gość gość
Moi oboje najpierw przechodzili drogę do Nutramigenu..., ale po wyjściu z alergii synek miał Bebilon 3 i 4, a córci dawaliśmy Nutramigen i Nutramigen Lipil, a po wyjściu z Nutramigenu (mając 12 miesięcy) zaczęliśmy podawać Enfamil Premium (bardzo drogi, ale w porównaniu z Nutramigen Lipil i tak ok), poza tym zawiera kwasy omega. Uznałam, że zainwestuję, bo być może to super decyzja.