Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspolczuje glupoty

Polecane posty

Gość gość

Zal w ogole, ze ludzie potrzebuja forum, jeden temat jest glupszy od drugiego. Zachowujecie sie tak jakby zadnej sprawy nie mozna bylo zalatwic samemu, od razu cala Polska ma wiedziec, ze macie straczke, ze tesc jest niemily, ze nie macie za co splacac kredytow, ze wasz pies zczeka d**a czy inne tematy na tym samym poziomie. Zal mi was totalnie bo jestescie beznadziejni, nie macie dobrego wysztalcenia, pracy, mieszkan wlasnosciowych i tylko narzekac potraficie. Mi siebie jest zal ze tu weszlam i stracilam tyle czasu na zalamywanie rekami, czy serio zyje w tym samym swiecie co wy! Widocznie do patologii nie naleze, bo zupelnie nie mam takich problemow. Serio mysle ze wiekszosc to iq ma na poziomie 80-90 bo na pewno nie jestescie ludzmi w normie intelektualnej

Gość gość
Ja mam za to wrazenie, ze wiecej jest takich osob jak Ty, ktorzy uwazaja wszystkich dookoła za idiotow, a sami wszystko mają i najlepiej wiedzą :)

Gość gość
Bo ja wszystko wiem lepiej:)

Gość gość
Trzeba po prostu miec do tego zdrowy dystans i nie brac wszystko na serio,bo oprocz tych niskointelektualnych,sa i ponad poziomowcy:D

Gość wredna Magda
Ale po co o tym piszesz tutaj? Jeśli Kafe Cię frustruje, po prostu nie zaglądaj. Chyba, że jednak jest Ci potrzebne:) A do czego, to Ty sama wiesz najlepiej:D Trochę dystansu miej dziewczyno, nie tylko do świata, ale i do siebie:) Miłego dnia.

Gość gość
masz racje autorku, ja tu siedzę bo jestem uzalezniona i z nudow po prostu, ale nie opisuję na forum swojego srania czy pieprzenia, tak jak to robi większosc kurev na tym forum. Ale zdarzają sie fajne tematy

Gość gość
Ja sie zaczynam zastanawiac, czy mimo 130 iq nie spadlam do tych90 , ze w ogole tu wchodze. To istny masochizm intelektualny. Okropnosc

Gość gość
Wredna Magdo-lubie Cie:D

Gość gość
A fora uzalezniaja najwyrazniej

Gość gość
ja ci powiem że IQ mi spadlo... kiedys czytalam duzo książek, rozwijalam sie, uczylam, a teraz tylko to forum :O i ciagle tylko tematy o seksie, o d****h, cyckach, kutasach, spermie, rzygac sie chce. Zycie wiekszosci ludzi naprawdę kręci sie kolo d... jak dobrze ze dzis jade w gory na tydzien, odpoczne od kompa, bo jestem uzalezniona a neta w telefonie na szczescie nie mam ;)

Gość gość
Bo kafe albo się lubi ale się tu nie wysiaduje. Może i mam te iq 80 nie frustruje mnie to takie życie dostałam, może i nie jestem bogata i nie mam na własność mieszkania za dwa miliony nie wymagam aż tyle od życia śmiesza mnie tacy jak autorka co ma iq 120 i mieszkanko i uważa się za lepsza a to tylko szara masa także między uszami ;) idź na wizaz tam pełno takich jak ty zrobicie sobie kółko wzajemnej adoracji 🖐️

Gość wredna Magda
Ktoś mnie tutaj lubi?! Bardzo mi miło! I dziękuję. I pozdrawiam:)

Gość gość
Co im sie dziwicie. Siedza w domu, biedni bez pracy. Seks to jedyna darmowa rozrywka dla ubogich.

Gość gość
Wredna Magdo-tylko to tajemnica,ciiii nie mow nikomu:D.Po prostu lubie czasem Twoj dobitny sarkazm,jest slodki.Pozdr Adam

Gość gość
Tylko frustrat mógł napisać że są lepsze rozrywki od seks pomijając hobby :-D:-D🖐️ nieudaczniku

Gość gość
Biedni nie mają kasy na nic więc tylko seks im w głowie :)

Gość gość
bogaci też się pieprzą jak kroliki, wiec to chyba zalezy od charakteru a nie od bogactwa. Ja jestem biedna a zyję w celibacie, seks mnie nie kreci.

Gość wredna Magda
"Jabłek nie jadam Zmądrzałem Adam" :D To daje mi nadzieję.

Gość gość
Tłumacz sobie że tylko biedni to robią jak króliki prawda jest taka że jest odwrotnie. Byłam kiedyś na domowce u bogatego kolesia i przy wszystkich poszedł na górę robić to z dziewczyna. Tłumacz sobie i tak swoje nie udaczn ictwo prawda jest taka że nie masz ani seksu ani kasy

Gość gość
Magda-ja to bym moze i jeszcze raz zglupial,tylko ta Ewa musialaby byc nieco rozsadniejsza:D...milego dnia A.

Gość gość
Bogaci mogą miec i seks i hobby, a biedota tylko seks

Gość wredna Magda
A ja jestem biedna i mam hobby. Krwa, znowu nie pasuję :(

Gość gość
To masz szczescie, ze masz hobby na ktore nie musisz pieniedzy wydawac :)

Gość wredna Magda
Prawda:) Pisanie do szuflady nie kosztuje mnie nic. Ale już podróże, to trochę finansowej gimnastyki. I improwizacji;)