Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do Wszystkich Kobiet

coraz wiecej kobiet po urodzeniu rozstaje sie z facetami jakas nowa moda

Polecane posty

znam juz kilka przypadków w swoim otoczeniu i stwierdzam ze ich liczba rosnie w zastraszajacym tępie , o co k***a chodzi czy to jest jakas nowa chora moda na matki wychowujace same dzieci? co jest z wami kobiety?

tempie* przepraszam za gramatyke :)

Gość gość
kobiety nie chcą mieć pełnej rodziny znów wygórowane mniemanie o sobie kobiet pokazuje się. Kobieta myśli, że zastąpi tatę dziecku + czysty egoizm kobiety.

Gość gość
a może to facet okazuje się całkiem nie odpowiedzialny, nie pomocny i jeszcze wymaga nie wiadomo czego od kobiety która niedawno urodziła

Gość gość
jasne i nagle wszyscy faceci tacy są ?:P Trochę pomyśl zanim coś napiszesz. To czysty egoizm kobiet.

Gość gość
nie wszyscy. mój jest normalny ale znam przypadki że facet całkiem się nie odpowiedzialny okazał, nie przygotowany do roli rodzica i to nawet po kilku latach zaiązku

Gość gość
1. kobiety wybierają d*pków imprezowiczów r****czy nie nadających się do poważnego związku i ojcostwa 2. egoizm kobiet - instynkt macierzyński 3. kobiety są bezmyślne - myślą grupowo nie indywidualnie - zobaczą coś i zaraz powtarzają- jak małpy.

Bo facetom sie wydaje, ze jak pojawi sie dziecko, to bedzie tak samo jak wczesniej. Rzeczywistosc ich przerasta wiec sie kobietom nie dziwie. Po co nianczyc doroslego faceta, ktory I tak juz spieprzyl zycie kobiecie oszpecajac ja ciaza....

Gość widzę w tobie anioła
ja bym swojego zostawiła już w momencie kiedy bym się dowiedziałą ze jestem w ciąży

Gość gość
Goraca Zuzia Zwalaj winę na facetów za to, że ich wybrałyście:P