Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmeralda13

Brzydki facet

Polecane posty

Gość Esmeralda13

Jestem zalamana. Podoba mi sie brzydki facet. Wyglada troche jak Shrek......ale osobowosc z***bista I sama nie Wiem co mnie do niego ciagnie. Sama nie Wiem co robic. A mial byc piekny, wysoki I dziany chlop, a tu taka sytuacja......eh.....moze sobie z nim chociaz rabnac I sprawdzic co tam ma. Moze chociaz do lozka. W koncu nie musze sie z nim hajtac ani publiczne pokazywac. Boje sie ze moglabym sie zaangazowac emocjonalnie I wtedy bedzie przerabane. Facet starszy ode mnie o 6 lat, ale prawdziwy samiec Alfa, Sam testosteron.....

Gość gość
achtung! prowokacja brzydkiego prawiczka :classic_cool:

Gość Kiviv
Esmeralda13 - widocznie dla Ciebie nie jest brzydalem tak na to spójrz...

To najpierw sprawdz co ma w gaciach a potem dopiero sie angazuj lub nie. Powodzenia. Moze to fajny facet jest......od wygladania jest kobieta

Gość Esmeralda13
I nikt nic nie radzi....ehhh

Gość tyiouity
shrek nie byl taki brzydki: wysoki, umiesniony, silny, proporcjonalna budowa ciala.

Gość gość
Ty musisz być bardzo piękna jeśli tylko taki ktoś na ciebie spojrzał.

Gość gosc facet
podobaja mi sie komentarze kobiet. Sprawdz co ma w gaciach. Panowie od dzis my sprawdzam czy pani jedna z druga ma ciaska wygolona w pasek c*pke, stojace cycki najmniej C, szczupla, opalona, pikena wysoka. A jak nie to po co sie nagazowac w kwadraty.:?:/

Widocznie nie jest az taki brzydki, jak piszesz skoro ci sie podoba.....tak jak dziewczyny wczesniej pisaly....sprawdz co na w gaciach I czy potrafi sie tym poslugiwac. Fajny sprzet nie zawsze oznacza dobry sprzet. Kto wie moze zrobi ci tak dobrze, jak nigdy wczesniej. Brzydcy bardziej sie staraja :)

Gość gość
tacy ,,brzydcy" ale z testosteronem, faceci alfa są bardzo pociągający! jeśli Ci się podoba to działaj!

Gość Esmeralda13
Chyba was poslucham I sprawdze. Moze chociaz sobie grosze pobzykam.....hihihi

Gość Oblesna
A ja uwielbiam oblesnych facetow. Im bardziej oblesny tym bardziej mnie podnieca.....hahaha